Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Sziasztok! 62 milláért a mézes méh reális áron van? Venni szeretnék, de kidülledt a szemem az árán :D Nem vagyok tisztában a tenyészállatok árával... Köszönöm, ha valaki válaszol :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. cass0129

cass0129 Haladó

Szia! Nálunk egy van a piacon 85 millióért.

feki13 és -skorpio1977- kedveli ezt.
  3. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Akkor még olcsón is adják :D Megveszem, köszönöm :)

4. picimano26

picimano26 Utánpótlás-írogató

Kedveseim... figyelem.. figggyeeleeem! :) Őrméh keresi gazdáját, kinek állataira vigyázhaat!! :)
    picimano26 gazdasszony ajánlja figyelmetekbe! Őrméh..őrméh... :)
    óh... van egy jó szakács egerem is :)

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha -skorpio1977-
    Minden tenyészállatot 3-al kell szorzni , és az utána levőt egy picivel alább adni . Akkor biztos megveszik :p
    De attól is függ , melyiken vagy , és az előtted levő mennyiért tette ki , és mennyi ideje van ott . :inlove:
    De én soha senkire nem hallgatok , (na jó néha igen) szóval azt tanácsolom ne hallgass rám :D

kutyaszálló, Rebcsok és -skorpio1977- kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Ismeritek a mondást nem? Ez egyik ...., a másik egy híján húsz. Nos azon a vágányon várakozok és vásárolnék termékeket!
    Pinkie süti
    Törzsfőnök lekvárja
    Téli koszorú
    Esküvői asztaldísz
    Esküvői csokor
    Esküvői váza
    Fehér ártatlanság
    Sárga kókuszkoktél
    Irat
    Tekercs
    Iratgyűjtemény
    Szerelem aroma
    Növekedésserkentő

Ipari mennyiségben, jó áron :) Igen jól látjátok gondoljátok, a mesterségek völgyére hasaltam rá. Végén járok már, így szeretném gyorsan letudni. Baglyokat a fekike13 névre várnám! :)

7. picimano26

picimano26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :) Szépséges Gorilla lány ,keresi szerető gazdáját. :)
    piimano26 gazdasszony portáján található. :)

8. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    a 14-es piacon van kint 300db tojás *bálint* néven 1900CSP/db áron

Ditti58 és feki13 kedveli ezt.
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! meg tudná mondani nekem valaki, hogy mire van ez a nagy kereslet (és ár!) a maracujára?

szia! olvastam már több helyen, hogy valamilyen számozott piac; az mi? olyan, mint a "párhuzamos dimenziók"? :)

A fórum szabályzata értelmében a piacok számozása itt nem tárgyalható, ez nem fórumtéma! Hivatalos számozás nincs is!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.17
  10. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    Ez egy eléggé kényes téma a fórumon:oops:
    A modik nem nagyon szeretik ha ezt itt feszegetik.
    Ezért csak annyit írok amiért nem kapok ki :p
    A lényeg annyi hogy pár játékos különböző elméleteket talált ki amivel /elméletileg/ belehet lőni hányas piac.

kutyaszálló és -orgona- kedveli ezt.
  11. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Rózsát, szegfűt és fatermést vennék nagy tételben reális áron az egy híján húsz piacon, remélem így maradhat.
    Farmnév: betjoli

Utoljára szerkesztett: 23.10.17
    xanto19641964, missuzy_53 és feki13 kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Hihetetlennek tűnik, de sokaknak olyan üresen kong a pajtája, hogyha jön egy gazdaköri, és kér néhány ezer CSP értékben fatermést, meg állatot, akkor a piacról szerzik be, akár többszörös áron :wuerg: Megérteni biztos hogy nem fogom, de örülni, azért örülök neki, lehet eladni jó áron :)
    A piacunkon több állat is szürke :wuerg: Mi van itt? Lemaradtam valamiről?

13. HéricsBáró

Sziasztok
    Aloha Rékuci1111

Kb 100 féle állatunk , 220 féle tenyészállatunk , 150 féle fa és 130 féle növényünk van
    Lehet sikerülne , de most nem számolom ki , hogy kiférne e mind egyszerre .
    Szóval , elvileg , valakinek valamije ezekből a sokakból biztos hiányzik , és megvenni könnyebb , mint letermellni .

(Azt már ki se számolom , mennyi neon ól , szines fejlesztés és terményes van , meg az Xl és XXl fák , a terményes fák , farmaranyfa , dekorok , event növény stb )

(A tenyészállatot azért írtam bele , ha netalántán valai kirakná egyesével mindegyiek a farmra , és foglalná a helyet)

Utoljára szerkesztett: 25.10.17
    kutyaszálló, ulmo12, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Aloha HéricsBáró

Az teljesen kizárt, hogy mindenki saját magának termeljen, állítson elő mindent, erre van a Piac, ez teljesen világos :)
    Én azt nem értem, hogy amikor bármit be lehet adni (az adott kategórián belül), akkor miért kezdenek vad vásárlásba nagyon sokan :sleepy:Ha van CSP-jük (mert van, hiszen jó drágán is vesznek árut), akkor miért nem akkor vásárolnak, amikor a piaci árak viszonylatában olcsón tudnának venni?
    Az egy teljesen más eset, amikor jön egy feladat, hogy be kell adni 10000 tyúkot. Lehet, hogy annyit nem tart mindenki a raktárban ;)

15. Züchter18

Züchter18 Utánpótlás-írogató

Hova tünt a trágya a piacról????
    Vagy tényleg nincs???

kutyaszálló és kiszsuzsi kedveli ezt.
  16. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

Sziasztok ki rohan ennyire az eventtel 3000 CsP a trágya és megveszik Még ilyet ! Még annyi idő van befejezni

17. HéricsBáró

Aloha kiszsuzs

Áááááááááááááááááááááá................(Fejbe verő barifej):cry:

Nálam már túlhaladta a 3.300 CsP-t :eek:o_OKiraktam 3 terület tyúkot :D

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Légyszi ne rontsad az üzletet :D Én ezen a rohanáson elég szépen keresek és ha van aki megvegye, mert telik rá neki hát tegye, vegye:) mert nekem/nekünk akik eladunk ez csak jó :)
    Szia Jancsika!
    Nem eventezek, és a tyúkjaimban gyönyörködök, szépen villognak egy területen:) a többi viszonylag rövid neonnal együtt. A trágya megy a piacra, az állatok pedig a pajtába, vagy követik a végterméket azok is :)
    Élvezettel csinálom:)

revaa, HéricsBáró, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    megyeget lefele a fácán ára: reggel 100 ezer körül mocorgott, most már lehet 75 ezerért is venni:pxD

a trágya 800-1000 között bóklászik, nálunk sok az állattartó gazda:D:D:D

20. kusztocsalad

kusztocsalad Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A 16os vágányon van eladó egy gumikacsa, egy kávépincér és egy brit kék macska. Akit érdekel Írjon baglyot, mikor tegyem ki a piacra. Normál áron teszem ki. Farmnév: kusztocsalad