Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. virágocska11

virágocska11 Fórum-zöldfülű

Fogalmam sincs hányas számú villamoson utazok, mert engem a "Csóró Tourist" szponzorál, meg is látszik a piacon. Az ellenőr azt mondta fektessek be repce részvényekbe, annak most jó az ára. A sofőr meg a birkagyapjúval tőzsdézik, mert hát hideg az idő, fáznak a farmon az állatok. Akinek van göndör birkája eladó megfizethető áron, az gondoljon rám, a 2018-as költségvetésemből vennék párat. Ja és ha van jó ötlet, hogy még mivel lehetne kicsit nagyobb pénzt szakítani, és nem arra gondolok, hogy foglaljam le az asszonykám farmját is, az írja meg, jól jönne még egy kis plusz csengőpengő!

Domos52, Fatther és Cyra65 kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Vagy csak ennyiért engedte Neki!
    Jó lenne, ha én is ilyen piacon lennék! De ami késik, az eljön.
    Próbáltam keverni, de bukta.
    65-ért sikerült a korcsolyás strucc, gyűjtögetem erre a hőn áhítottra!
    Akiket ismerek, szinte mindenki más "busszal" utazik.

magdi06, Ivibaba54 és Angyalszárny kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    El nem tudom képzelni, hogy miért ilyen magas a bájital ára. Kíváncsiságból elmentem a piacra, mert már nagyon régen nem néztem meg az árát. Volt már régebben is ennyi az ára, amikor még kevés volt belőle. Nálam 522 pár fillér, utána már csak 550nél kezdődik.
    Nekem 2ezer felett van a pajtában.
    Állandóan azt forgatom, mindenhonnan az zúdul rám. 1-2 éve már, hogy nem kellett vennem. Most már még a fákat sem teszem ki, elég amit kapok. Valahogy nem értem. Másnak nem csurran innen onnan? Azt gondolnám, ha sok van, az ára is alacsony lenne, de szerintem nem így van. Vagy most akkor hogy is van? :)

mebajah és Ivibaba54 kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Én a reggel adtam el a mézesem 88 milláért - kb. 1 órát pihent a piacon 8):wuerg:
    A korcsolyást meg potom kb. 35-ért engedte csak kirakni.....
    ugyanígy a szuperhőst is de kiraktam :D

5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Ej ej de ideje volna már a piac egyesítésnek,nekem 78-ért csücsül a mézes a kutyának sem kell,szuperhőst meg évek óta nincs nálam.

csio70, mebajah és [Lacko] kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Van különbség a piacok között,sajnos.A korcsolyást én is annyiért tudtam kitenni.A táncos mackóim meg polkáznak a pajtában! Nincs egyáltalán ára.

mebajah kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Nem arról van szó, hogy nem kell, csak nincs rá zsozsó. Hátha egyszer lesz, amennyiért meg tudom venni.

Hurrá!
    Sikerült 59 millcsiért megvenni!!!!

Utoljára szerkesztett: 15.1.18
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    A levesed kipipálva;)

mebajah kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Köszönöm szépen!
    A tenyésztősökön kívül csak a terményesek maradtak, de ahhoz is többszörös milliomosnak kellene lennem.
    Örülök, mint majom a farkának!!!

szöszi50 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Majd kapálok ezerrel... s szörfözök a piacon... aztán majd utol érlek:p
    Érdekesség.. mihelyt letermelem a 100+ gazból a kellő mennyiséget... megjelenik a piacon:p persze akkor már nem veszek...

mebajah kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Azt a felet játszva megléped, már várom!
    A kosárból megveszem minden nap az aktuális 100-at, a piacról nem bírnánk /legalábbis én/ teljesíteni.

szöszi50 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Még jó hogy van piros kosár:p

szöszi50 és mebajah kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

De miért nem kééééék?

HéricsBáró, csio70 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A csalán még üres
    A hiúzjaimat 30 ért tudnám kitenni , de nem merem .
    A nyalókát meg 40-ért .

Várok holnapig , mert már késő van és ilyenkor mindenki alszik már.
    Habár az időzónákkal nem vagyok tisztában
    Aloha mebajah
    Miért piros a kék szilva ? Mert még zöld . :p

ljanika6, csio70, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Van eladó gyöngyhal,balettos strucc és szépfülű szamár a 16-os vágányon aki megveszi tőlem annak adok el 2 db császár pávát!!!
    :)

Sali~*.*, mementori74, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Eszméletlen árak vannak a piacunkon :wuerg: most érdemes eladni :) a juhot 27 ezerért is viszik :wuerg: ibolyából sajnos kezdek kifogyni, pedig bármennyit megadnak érte, most 1773-ért lehet kirakni. Tetszik ez az event :inlove: adott és folyamatosan ad értékes cuccokat, ráadásul több 10 milliót lehet vele keresni :)

Update: 1-2 óra leforgása alatt levitték 14 ezer alá a juh árát :sleepy: bár még ez is nagyon szép :)

Jó piacozást!

Utoljára szerkesztett: 18.1.18
    ursa11, feki13, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Réku :)

Sajnos tegnap pont nem voltam aktív de most kinéztem a piacra, ha már olvastalak. Brutális hol vannak az állatok árai, nálam a béka a nagy meglepetés, 35ezer alsó hangon...Ha ez így megy tovább, lassan nem fogja megérni a piac mert mindenki kifogy mindenből és a határ a csillagos ég lesz :(

mebajah, Kata_rzis, szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia Feki,

Igen, nagyon drága minden. Azért ilyenkor is lehet venni ezt, azt ;) Persze nem a sláger termékeket, azokat most kell eladni ;) Nálam már egy jó ideje, napi játékelem a piacozás. Veszek mindent ami olcsó, eladom ami drága. Amikor a juh, disznó, ló, stb. 1000-1200 CSP között mozgott, akkor bevásároltam néhány ezret, hogy majd csak jó lesz valamire, és jó lett :) Volt idő, hogy 15-20 ezerért lehetett venni olívás fokhagymás mártást (a nyereményét mindenki elszórta). Vettem belőle közel 2000 db-ot, majd amikor 100e fölé ment az ára, elkezdtem eladogatni. Most már 250 ezer fölött van :wuerg: sajnos nem maradt belőle, de így is kerestem rajta ~200 milliót :) most például lehet venni bőröndöt 7-8 ezerért (van is már belőle több ezrem) és szerintem annak is eljön hamarosan az ideje, hogy 20 vagy 40 ezerért lehet majd eladni. Szóval én örülök, ha valaminek megugrik az ára, mert készülök rá ;)

Jó piacozást mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 19.1.18
    Samborg, csio70, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Hogy nálam mé nincs ilyen felajánló,sőt alig mozog a piac.

Kata_rzis, csio70, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elég ideje játékban van ahhoz képest siralmas ára van de én ennyiért nem adom úgyhogy megmarad dísznek!:D:inlove:
    A gazda nevét eltakartam! :) Számomra jó vétel volt 3.4 milláért tudnám eladni!:music:
    https://www.kephost.com/image/ELu4

barackmoly, csio70, rozo52 és 8 más kedveli ezt.