Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha .lacko1002

A mostani eventben lehet szerezni jak ólat . Na annak a tápjába kell :p

Fatther, Imi*, *bálint* és még 1 ember kedveli ezt.
  2. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Köszönöm válaszod! :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Fél tucatos helyen vásárolnék egy császár pávát. Mióta tenyészthető nekem még nem sikerült pedig rajta vagyok. A párját már 4 szivárványból össze tudnám hozni. Postacímem ua.

4. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

hello mindenki.

erdekel :

- penzes kacsa 3 db

- hösi kakukk 15 db max 28 milla csp/db

- perzsa macska 1 db

6-os vaganynal vagyok talalhato.......

genka53, csio70, *bálint* és 3 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jókor jó helyen, és még fotózni is ráérek! :)
    Szeretem az ilyen
    akciókat...
    10 milláért tovább is adnál, ha érdekel valakit... ;)

csio70, inanna11, Brigi031976 és 3 más kedveli ezt.
  6. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

A mázlistao_O:)
    Nálam 39m a piacon:cry:
    Ma aranyszamarat vettem:inlove:
    Remélem lesz (arany)malacom is :p

7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen, átdobnám hozzád de sajnos nem lehet!
    Nem az újabb állatok a földön járnak ár ügyileg...:sleepy: Persze semmi gond nekem ez csak jó max én nem adok csak veszek ha tudok persze! ;)
    Vadászom az akciókat!8) Remélem összejön amit szeretnél! :)

Sali~*.*, asdfghjkl7373 és -Csiki- kedveli ezt.
  8. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

;):inlove:
    Össze fog mert a rendelést már leadtam;)
    Jó vadászatot neked :)

Utoljára szerkesztett: 15.3.18
    Sali~*.* és Imi* kedveli ezt.
  9. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia!5,5 millióért táncoló medvét sikerült ma vennem!:)

Sali~*.*, csio70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Nem tudom jó vétel volt-e 1táncoló medve 6 millió, 1 szivárvány páva 8 millió.

Gio és csio70 kedveli ezt.
  11. csio70

csio70 Fórumlakó

Gratulálok,szerencsés vagy!!!!!

12. Lengyel95

Lengyel95 Junior szaki

Sziasztok! Érdekelne ki-mivel keresi a kenyerét a farmon.:) Elsősorban a bahamarás területre lennék kíváncsi , hogy inkább állatot tenyésztetek ,növénnyel vagy fákkal foglalkoztok.:)

13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy kinek éppen mennyi ideje van farmozni, milyen készletei vannak, de a legfontosabb az aktuális piaci kereslet.
    Amikor jön egy új fa a bahára (a szentélybe), akkor egy ideig 1500-2000 CsP-s áron is eladható.
    A fával az a gond, hogy a 20 órás alapfa csak napi 1x aratható, így 1x1-es területen (5 terméssel számolva) mondjuk az új fa hozhat napi 6 ezer CsP-t (átlagosan 1500 CsP-vel számolva)
    Ananász, vanília 200 CsP fölött van az ára, és kevesebb mint 2 óra alatt beérnek. Mondjuk napi 7 aratással, csatnival 1x1 területről bejön 28 db, vagyis ~5600 CsP. Ez kevesebbet hoz mint az új fa, és sok kapálást igényel, de bizonyos időszakokban (pl. mikor az új fa ára már 1000 alá csökken) jó lehet.
    Koala darabja ~8e CsP. Egy sárga ól napi 3x aratható, így összejön 6 állat (48eCsP) ami 1x1-re vetítve napi 12eCSP, így ebből akár az is következhet, hogy állatot érdemes termelni ;)

Természetesen ez most nagyon le van egyszerűsítve (nem számoltam a Jázminos bubble tea költségét, mint ahogy nem vettem figyelembe a trágya piaci eladhatóságát, és pláne nem vettem figyelembe az összes növényt, állatot, fát...). A lényeg, hogy meg kell nézni, hogy nagy tételekben mit mennyiért lehet eladni a piacodon, és az érésidőkkel, aratási lehetőségekkel, hozamokkal kiszámítani, hogy naponta 1x1-re vetítve mi hoz a legtöbbet a konyhára (szerintem) :)

Nálam alap esetben a rózsa és neon ólak vannak kirakva az új állatokkal, és a kevésbé új piros és narancs ólakkal, esetleg még sárga koala, valamint rengeteg fa (új, XXL, szantál, papagáj). A piacra nem termelek növényt a bahán.

genka53, Gio, -Csiki- és 5 más kedveli ezt.
  14. cinege65

cinege65 Aktív író

Hóvirág és ólomvirág hiánycikk a piacomon, ne kérdezd melyik...

15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Rég volt (talán sosem) ilyen mázlim. Csak kíváncsiságból végig mentem a tenyészállatokon. Sikerült vennem 2 db sziámi macskát darabonként 21 milláért, 1 szivárványos brekit 18 milláért. :D:inlove: Rózsa dobozgyár kirakva! :inlove:

Gio, csio70, -Csiki- és 8 más kedveli ezt.
  16. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Sziasztok! Az előbb levadásztam 1 őshódot... 16 milláért! ;)

Gio, csio70, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  17. Forest58

Forest58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nem tudom hányas a piacom, de azon a piacon, ahol nincs mókus és 44 milka egy arany tyúk .....mókust vennék gazdakörihez, kérlek segítsetek :) Köszi :)

18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    én a csatni árát figyeltem: 380 ezerért már lehet kapnixD
    kiraktam megint egy orrszarvút:85 260,88-ért,de már el is tűnt:D:D
    oroszlánt 147 ezerért:)

20. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Lenne egy Mézes méhem eladó az 5.pályán!

csio70 kedveli ezt.