Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. emancika

emancika Aktív író

A 10-es piacon kiürült a búza, saláta, répa, kertizsázsa és a cukornád. Ilyennel nem találkoztam eddig, súgjatok már, lesz valami, ami elkerülte a figyelmem?

TRico97 és Fätum kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Én nem tudok semmiről. Lehet valaki gazdakörizik, vagy tápot kever. Amilyen mennyiségek vannak most ezekből kint a piacon(11-19 ajánlat/termék) nem olyan nehéz lenullázni a kínálatot. Napraforgóból pld. a 40-es piacon ahol én vagyok 10 ajánlat van kint napraforgóból.

Update: benéztem egy kisebbik farmra, 16-os piacon van. Ott is ez a helyzet.
    Semmi extra, pang az egész

Utoljára szerkesztett: 9.5.25
    apja_72, inanna11, TRico97 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Jöttek az őskori megrendelők, mivel kérnek rövid érésű terményt is, gondolom felvásárolták paáran. :D Ez csak egy sejtés a kis fejemből. Minden van már a 10- es piacon is. :)

4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    Muntyákszarva 750.000/db
    :)

Fätum és TRico97 kedveli ezt.
  5. TRico97

TRico97 Junior szaki

Még jó hogy lehet kapni. xD Nincs semmi bajom az árával, szépen felkúszott az ára megkell hagyni.:D Jó piacon vagy.

pecanegra1976 kedveli ezt.
  6. pecanegra1976

Csak 100db-ot raktam ki ennyiért.

TRico97 kedveli ezt.
  7. szepesej

szepesej Fórumlakó

a 32 -s piacon "sajnos " csak 200 000/ db szívesen árulnék a ti piacotokon .

pecanegra1976 kedveli ezt.
  8. pecanegra1976

Sziasztok

Jótanács: a tenyésztéshez szükséges bájitalt ne vegyétek meg a piacon 1170csp-ért, hiszen a piros kosárnál korlátlanul lehet venni 600cs/db áron
    ...szivesen

Swartsch, Fätum, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, nahát ez mekkora ötlet. Eszembe se jutott kitenni a piacra bájitalt amíg nem írtad most. Érdekes, ez nekem totál kiesett, hogy lehet. Most megnéztem a 40. piacon ahol vagyok, 1926,07 /db. Eldobom az agyam o_O Teszek ki párat, kíváncsi vagyok elviszik-e? Minden esetre, köszi hogy fókuszba raktad nálam. Tudom, hogy nem ez volt a cél, de próba szerencse :D
    A muntyák ellenben 499 ezer a 40. oiacon. Ez egész szolid ár, ahhoz képest amit írtál.

Utoljára szerkesztett: 16.5.25, 18:30
  10. pecanegra1976

:)

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.