Visszajelzés Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kis csomagokban tettem ki;)

kannap kedveli ezt.
  2. kannap

kannap Utánpótlás-írogató

Hozzátok képest elég kicsi a farmom, azért nincs olyan sok lúd ólam+terményesem, hogy ilyen sok kelljen, de mindenképp értékelem, köszönöm szépen! :)

3. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Sziasztok, a 40-es piacon szeretnék 40 lajhárt venni.

4. csacsi007

csacsi007 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, 15-ös piacon méltányos kompenzáció reményében kitennék 1 tüzes polipot (50 ezres alap állat árból becsülve 22,9 millió), 1 db pettyes polipot (6,8 millió) és számos csodás polipot (2,2 millió) áron. Bagolyban keressetek.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok! :)

A polip tenyésztéshez tudok a 13-as piacra 100 db tintahal-tinta terményt kitenni.
    Kinek lenne szüksége rá?
    Kérlek, privátban írj, hogy segíteni tudjak! :)

Név: Norella404

Utoljára szerkesztett: 21.2.25
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, tettem ki a 40-es piacra tintahal-tintát. és polipot is. Tudok még kitenni, írjon privátban akinek tudok segíteni.

zsani_apja, inanna11, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  7. wamcsi

wamcsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hársfalevelet tudna kitenni valaki? Event folytatáshhoz kellene.

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Piac számot jó lenne tudni. :)

Swartsch, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Ha lennél olyan kedves és mondjuk a piacod számát is megadnád, mert így hova tegyünk ki ?

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. wamcsi

wamcsi Fórum-zöldfülű

Bocsi.. :) 25-ös piac

Közben már volt is fent szóval tudtam venni, köszönöm azért :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.25
    -ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  11. farmergirl25_

farmergirl25_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok, a 16-os piacon szeretnék tintát vásárolni. Előre is köszönöm a segitséget.

12. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Sziasztok,20 piacon szeretnék tintát vásárolni ha tud valaki segitsen már.Köszönöm:)

13. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot kivánok!Az én piacomon nem lehet semmit sem venni,sem eladni a bahás termékeknél,ezt nem értem miért van így?Valamit rosszul csinálok vagy valami más?Járt már valaki így?szöszi50 ID:24825308 .További szeencsés játékot!

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mit jelent, hogy semmit sem lehet venni és eladni? Nem látod a Bahás termékeket? Ha igen, akkor át kell kapcsolnod:

Az alábbi "kapcsolóval" válthatunk a farmos és a bahás árucikkek között.

Háromféle állása van:
    - Ha a farmos pajta gombja zöld, akkor csak a farmos dolgokat látjuk.
    - Ha a bahás pajta gombja zöld, akkor csak a bahás dolgokat látjuk (az képen ez látszik).
    - Ha mindkét gomb zöld, akkor az eddig megszokottak szerint vannak a dolgok: elől farmos, hátul bahás portékák vannak.

Piac ismertetője: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-megújuló-piac.20015/#post-1128437

Ha más a probléma, akkor kérlek, írd meg pontosabban.

15. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a válaszod,a bahás részen semmt sem látni üres a tábla.Váltottam is többször a rendes piacon tudok mindent csinálni!Gondoltam megnézem,hogy nálam mennyiért van tinta hátha tudok eladni,de nem megy!

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha a többi Bahás árut látod, akkor egyszerűen csak nincs kitéve tinta. Ha nem látod, csinálj egy szokásos takarítást. Ha nem segít, jelentkezz egy segítségkérő topikban névvel, ID-vel.

17. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

bahásokból semmit sem látok!,a takarítás megvolt ki,be léptem semmi!Köszi akkor talán késöbb!

18. .julia0905.

.julia0905. Járnitanuló

Sziasztok segitséget kérek 20 piacon keresek 4db tintát hogy betudjam fejezni az eventet Előre is köszönöm ha valaki tud segiteni.:oops:

Köszönöm sikerült:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.25
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! A 32 -es piacon keresek muntyák szarvast 5-6 db kellene ha esetleg kérne az event! Írj ha tudsz kirakni! Köszi