Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az asszony kezeli a kasszát , nincs költekezés .:D

2. Csoki2020

Csoki2020 Járnitanuló

Szia! Szeretem olvasni az írásaidat, mert sokat tanulok. Viszont egy dolgot nagyon nem értek. Soha nem piacoztam, csak vvásároltam.Leginkább trágyát meg ha épp nem volt a szezonba beadandó. Nyilván 0-ás piacon vagyok megfigyeltem, hogy kígyászkeselyú nincs mindig szürke. Amikor még nem vvolt és a szezon kérte kerestem. Most már van gondoltam kipróbálom és felteszek a piacra, hogy ne legyen szürke. De 1640 csp-t akart érte adni ez nevetséges. Így inkább továbbra is hanyagolom a piacot.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Én a fényes ösvényre csapnák le , mely kivilágítja az útjainkat .
    Ha ott is kapunk fa érés csökkentő felhőt , akkor ott már bajok leszenk .

Csoki2020, -Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Bajok lesznek? Kifejtenéd ezt bővebben? Miért baj az, ha nulla közeli állapotba hozná a fák érési idejét?
    Mellesleg nagyon várom az eventismertetőt, kíváncsi vagyok még 1-2 dologra ami nem tiszta számomra. De majd csak 10 óra lesz :D
    Nincs az a szupertrágya mennyiség amit el ne tudnék használni, mert itt tartok:[​IMG]
    Ez ránézésre nagyon kevés, de aki ismeri ezeket a feladatokat az tudja, hogy mennyit adtam be már és mi lehet még vissza :)

Utoljára szerkesztett: 13.7.21
    Csoki2020 és HéricsBáró kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Jöjjön az ismertető;) S jöjjön a várva várt felhőd is.. hogy bajnok lehess:music:

Csoki2020 kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Miért baj a 0 közeli állapot ? Ha ráálitod a prémet , 1 turbórtágya áráért sok szupertágyát kapsz . :inlove:
    Bajnak nem baj , inkább elrettentő . xD:inlove:

Csoki2020 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia!
    Még nagyon alacsony a piaci ára, felkéne tornászni. Ezt úgy tudod megtenni, hogy felváltva teszitek ki egy azonos piacos társsal, akár ugyanazt a darabot is, mindig a max árat megcélozva. Fel fog emelkedni elég gyorsan. A dinamikus piac fél óránként frissül és emelkedik a tétel megvásárlásától számolva.
    A 7-esen is szürke még mindig ahol én vagyok.
    Én nem félek tőle, ide nekem az oroszlánt is, csak végezzek a gkörrel :DxD:cry:xD Őszintén már kezdem unni a beadásokat, és az ültetést még jobban. Soha sem szerettem növényeket látni a farmon. Sajnos mostanában nincs szupertrágya vásárlási lehetőség...:inlove::music::oops:

Utoljára szerkesztett: 13.7.21
  8. -Holdfeny-.

Szia!
    Pici kiegészítés;) 15 percenként frissül a piaci ár... az eladások időpontja számít és nem pedig a kirakásoké;)

Csoki2020 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Mi a különbség az eladás és a megvétel között? Elárulod nekem? Érzésem szerint semmi ez csak fogalmazás kérdése. Még csak nem is pontatlan. Attól függ kinek a szemszögéből nézzük. Te eladod, a partner pedig megveszi és ettől a pillanattól emelkedik az ár.

10. -Holdfeny-.

pl: 10.00 órakor kiteszem... 10.23 kor megveszik... Az utóbbit időpontot veszi figyelembe a rendszer:music:s utána emeli a max árat:)
    -Nem kötözködni akartam... csak kiegészítettem az írásod8)

Csoki2020 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Ok, elfogadom bár ez inkább kötözködésnek tűnt pontosan ezt próbáltam meg leírni én is, csak nem időponttal. Viszont tanultam valamit, igazad van ez időponttal együtt válik egyértelművé, köszönöm.

Csoki2020, -Holdfeny-. és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Valahol , valamikor leírta BackOffice ezt a piacos dolgot szájbarágósan , de nem találom . :cry:
    1 óra , s kiderül a titok . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Sajnálom...
    Nem szokásom, kötözködni... :( - még akkor sem, ha az írott stílusból erre következtetnek... :wuerg:
    Kíváncsian várom;)

inanna11, Csoki2020 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Már csak 50 perc . :inlove:

15. -gyöngy-581

Emlékszem rá, ez nagyon mélyen itt van a sámlin is, valahol ott ahol a piacról beszélgettünk amikor Sagi előszőr jelent meg itt. Vagy a bekotopik archívból lehet előbányászni, de nekem nincsen kedvem 10 perc miatt keresgélni..

Csoki2020, HéricsBáró és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

A fények ösvénye lesz az az event , amit előző hónapban valamiért elhalasztottak ?
    Mit tudtak mókolni vele ? Bármilyen lesz az ismertető 40 perc múlva , az már a felújított változat .
    Ha Sagit kell keresni , akkor jók vagyunk .

Csoki2020 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Azt hittem akkor csak a teliholdat halasztották el:music:

18. HéricsBáró

Nem tudom , mi mivel van összefüggésben , de megtaláltam a piacos témátokat . Itt van . :inlove:

Kevesebb mint félóra van hátra . :D

Mi lesz a boltban , amit ki lehet váltani végtelenszer ? :inlove:

-Holdfeny-. és kuekev kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Hihetetlen, vagy Te is;) Képes vagy búvárkodni a fórumon:music:

Megérős legyen a bolt;) - a többi már ajándék8) - nincs túl sok zöld cseppem... szóval bármi jön nekem véget szab a végtelennek:wuerg:

Csoki2020 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Én bármit megkeresek , ha tudom hol van . Ha nem tudom hol van , addig keresem , míg meg nem találom . :inlove:

10 perc és jön a meghívó a buliba . :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.