Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -gyöngy-581, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azt beszélik farmszerte, hogy ma itt van a gyümiárus és kéri farmpengőért cserébe a fatermésünket. Hogy állsz vele? Adtál neki a hatalmas mennyiségű fartermésedből? Pótoltad a Hoppácskára kiadott mennyiséget?
    Kisfarmokot dobáltam be nem is egyen szükségem volt a szupertápra :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Huh , hatalmas mennyiséségű fartermés ? Amikor uborkára tejet iszom , akkor tényleg sok lesz . :D:wuerg:xD:cry:

Eszembe se volt , mert a pletyi topikba írtam a májusi összesítőt , és eddig nem volt időm rá . :cry::inlove:
    De 4 nap múlva újjul meg a farmáruda , és a hoppácska hó végéig van benne , szóval nem hinném , hogy 4.-szerre is ki lehetne szedni .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Biztos, hogy nem lehet kivenni, nem is azt írtam, olvasd el újra kérlek szépen :"Pótoltad a Hoppácskára kiadott mennyiséget ?" De majd itt fogsz tenyészteni, ha valami újat és izgit tesznek be a helyére, figyeld csak meg!
    SOS: Mi történik ha az uborkára tejet iszunk? Fa nő a hasunkban? Még soha sem próbáltam és nem tudom :oops:xD:cry:xD
    Ha én a kisfarmjaimon be tudtam szórni 400-500 pengő értékű Józsuétermést szerintem te is meg tudod csinálni lazán :) Jaj elfelejtettem, hogy dekorokkal van tele a bahád, nem pajtára gyúrsz bocsi.. Rém-fatermést pedig oda nem lehet beadni :D Szóval kevés a fatermésed igazad van.:inlove::music:
    PS: Na tudod mit? Küldök neked ajiba csoda gyümit azt beszórhatod :):inlove::D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.4.21
    jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Egyrészt rájöttem , hogy nem éri meg bedobálni oda fatermést .
    Főleg akkor jöttem rá , amikor bedobtam 400 millió értékben gyümit , és kb 1.000 farmpengőt kaptam érte .
    Másrészt ládát adó dekorok vannak kint , szóval nincsen pénzem a piacra .

De ha jönnének a nublonok , akkor megoldódna a farmpengő ügy . :inlove:

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Igaz, hogy felváltva jön az árus és jönnek a nublonok, de miután még nem láttuk a májusi eventnaptárat én erre nem merek semmi biztatót írni.. csak ne bánd meg, hogy elszalasztottad a lehetőséget, azt kívánom :D

6. HéricsBáró

Van még 18 óra az eventből , max reggel körbenézek , mi van a pajtában . :inlove:

7. -gyöngy-581

Ezt a válaszodat nem olvastam, de igazad van elvesztem az eventek dzsungelébenxD:cry:xD
    Sipirc a piacra és vegyél, ha nincsen írótollat és töltsed fel a pajtát terménnyel :music:8):D
    PS: van mire költeni a csp-t csak legyen belőle sok:inlove:

8. HéricsBáró

Én ma jöttem ki az erdőből , de egészen addig kint leszek , míg ki nem jön az ismertető tele meglepetésekkel . :inlove:

9. -gyöngy-581

Hát akkor nem sokat leszel kint, mert holnap ismertető fog jönni és durr bele a közepébe, végre pontot teszünk ennek a kínos pecázásnak a végére.. Komolyan mondom, hogy nagyon nem bánom, csak azt, hogy nekiálltam egyáltalán..
    Mérgembe kiraktam pár rózsa halastavat, hogy legalább ott lássak igazgyöngyöt :D. xD:cry:xD

10. HéricsBáró

Elolastam ezt , és akkor ezek szerint lehet halmozni az élvezeteket .
    Csak azt nem tudom minek fizessek dupla szezonzseton , hogy kevesebb bónuszt kapjak ?

Kíváncsi vagyok , lehet e duplázni a szezonzsetont , vagy hogy 4 óránál kevesebb lesz a felhő ?
    Meg holnap jön a telihold nyitás ismertető is , és remélem addig lesz nyitva , míg a repcss event tart .

jutka190226, kovacstne és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

A 2 darab zsetonos mindenre hat 100%-ot ad két órára mindenről amit az idő alatt aratsz.
    Ami alatta van az pedig 150 %-ot ad, de csak a dekorokra.
    Neked kell eldöntened, hogy mire használod fel ezeket a bónuszokat. Mit szeretnél aratni velük. Számomra egyértelmű, hogy a dekorok aratására fogom használni, szerintem Te is, vagyis a 150 %-ost fogom kiemelni a boltból.
    No ez nekem eszembe sem jutott, de igazad van viszont nem hiszem, hogy lenne a nyeremények között, hiszen még nem él a szezonevent.. Persze lehet hogy tévedek, majd kiderül.

Miután a hajtóanyagot a harapós orchideát ott kell elméletileg ültetni szerintem végig nyitva lesz
    4 óránál rövidebb érésű felhő? És ki fogja aktiválni az olyan rövid érésűt? Én biztos, hogy nem, mert el fogom felejteni:music::oops:xD:cry:

12. HéricsBáró

Lehetne egy 10 perces felhő , mely tizmillió TP-t ad , és akkor 120 év alatt eljutnánk a 300. szintre . :inlove:

13. -gyöngy-581

Na most mondd meg ! Hogy ez nem jutott még a játékmesternek az eszébe? xD:cry:xD
    PS: Elképzeltem magamat amint az égi bárányfelhőn is kattingatom a Te 10 perces felhődet, hogy elérjem a 300-as szintet :D Szép jövőkép:music: xD:cry:xD

jutka190226, Lissy601 és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Holnap kiderül az ismeretőből , hogy milyen eső várható . :inlove: Rémes eső lesz . xD

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Remélem nem kell 10 óránál tovább várni rá;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Már csak másfél óra , és megkapjuk a repülési menetrendet . :inlove:

jutka190226 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Örök optimista vagy, úgy legyen :D Hogy állsz a farmpengővel? Adtál be?

18. HéricsBáró

Adni adtam be , de nem vittem túlzásba . :inlove: Mikor jön a májusi eventnaptár ? :inlove:

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Arra szerintem várni kell még egy kicsit...;) De az összefoglalód után nem sok újdonságot várok tőle!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Talán holnap :D. ha szerencsénk lesz.. Izgulsz miatta? Én nem, nem tud izgatni egy percig sem :DxD:cry:xD
    PS: Ha lesz elolvasom, ha nem várok és túl sok jóra azok után, hogy mi itt szépen kitaláljuk, elképzeljük, megálmodjuk, hogy milyen jó eventek lesznek aztán felébredünk a hivatalos ismertető elolvasása után, hogy még sem olyan szép a mennyasszony, mint amilyennek hittük

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.