Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Amint tudok vagy hallok róla valamit, jelzem.
    :D

pisti243, vízöntő, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

De , hatalmas csillaghullással , jelzőfényekkel , fáklyákkal , görögtüzekkel , és zászlókat lengetve . :inlove:

jutka190226 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia,gyöngy!
    Kibontottam. Egy darab Teljes bevételi L lett, így nem vagyok boldog. :sleepy:

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Hát izé, mit ne mondjak azt hiszem a monitor nálam is veszélyben lenne, ha ilyesmit sikerülne kapnom :)
    szerintem lehet, hogy felkapnám az egeret és a monitor közepébe landolna... :cry::cry:

5. zsani_apja

Már tudom türtőztetni magam, csak kicsit furán esett. :) Mindegy, ezt dobta a gép.

Utoljára szerkesztett: 22.2.22
  6. HéricsBáró

Beraktam a malomba 260 órányi tápot és utána 30 minijátékra valót , hátha mire lejár nem váltja vissza .
    Erre ma reggel a rendszer kiszedte onnan és visszaváltotta.
    Ez nem panasz vagy valami , hanem hogy nem sikerült rafkós titkos módszer .
    Ez van . Játszani jó .

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Szerintem a játék mester ismeri a gondolataidat;) így nehéz lesz túl járnod az eszén;)Ez szép próbálkozás volt...
    majd a következő nyitás jobb lesz;)
    Várjuk;)

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  8. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Tudna segíteni valaki, hogy mikor csatlakoztam a játékhoz? Már sok helyen kérdeztem de nem kaptam válasz. Szeretném tudni. Köszönöm, ha tud segíteni valaki.

Namiamano kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

szia :) egyszer kaptunk egy szülinapi torta kitehetőt , ha jól emlékszem a dátum rajta a csatlakozási éved mutatja :)

semmirevaló és Namiamano kedveli ezt.
  10. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

A Nevedre kattintva kiírta a Fórum tagság kezdetét "Tagság kezdete: 25.8.14".
    Ha ez egybeesik a Farm regisztrációddal, akkor ez az, ha nem, akkor marad a farmregisztrációt visszaigazoló mail előkeresése - ha megvan -, vagy ha akkor már játszottál, -vadocka70- által említett kitehető.

Üdv: Nami.

semmirevaló kedveli ezt.
  11. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen! Sajnos a gépemet újra kellet telepíteni, igy sok minden törlődött köztük a email-eim is. De köszönöm!

Köszi! A 2014.-ig el jutottam de onnantól nincs adat pedig még utána is van egy rakás matricám.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.22
    Namiamano kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Nem tudom, mikor hogyan változott a játék, de nekem a matricás albumban pontosan mutatják a játékom kezdetét az oktató matricák (zseni, újszülött..., kertész, farmos)

Kuzdern, zsani_apja, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  13. JövendölőMáriusz

Novemberben gyújtottad meg a nyolc gyertyádat.
    :)

maszilva, zsani_apja, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Kíváncsian várom a szomszéd ajándékozós eventet...:music: vajon mennyire lesz megérős, a farmok szaporítása;)

15. JövendölőMáriusz

Attól függ. Lesz benne olyan, amit sokan szeretnek.
    A kérdés az, hogy mennyi Farmaranyat lehet kihozni gyorsan egy kis farmból vásárlás nélkül, illetve lesznek-e, akik az akciós farmaranyvásárlásért regisztrálnak-e. Még én is elgondolkodtam, hogy ezzel vagy azzal éljek-e. Persze jobb lenne az első lehetőség, bár az egyértelmű, hogy körülményesebb mint a vásárlás. Abban azért biztos vagyok, hogy nem kimondottan a valós szomszédok fognak örülni, hanem a nagy farmok.
    :)

ursa11, Hahacska, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Igen ez sejthető, hogy a nagyok örülnek jobban;)
    No majd meglátjuk... Bár a 200 aranyas Panni annak idején engem nem hozott lázba:music:
    Ha valami izgalmasabb jön... majd elgondolkozok;)

pecástündér kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztoik, szép napot mindenkinek :)

Ma pajtát töltöttem, gazdakört ürítettem, igaz kicsit elsiettem, talán jobb lett volna holnap csinálnom kaptam volna felröppenőt is, de már mindegy, ezt is megoldom majd :)

Ha nem jön Rezeda doki akkor én keresem meg a lehetőséget a ládaválogatásra :)

[​IMG] Nyitottam, kaptam ezt, remélem lesz ennél még jobb is :) Előbb utóbb :D
    Szia kedves Máriusz :)
    Én ezt a tábort erősítem, mert szorít az idő, (bízom benne, hogy gyorsan következik a szomszédaji akció) , minden esetre igyekszem kapkodni a lábamat és ez egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb is lesz :)

Legközelebb valami olyan helyet keressél ahová tudod, hogy biztos nem ér el a "rendszer keze" :D
    A malom ott ahol egy eseményhez kell használni, nem a legszerencsésebb, mert oda biztos, hogy belenyúlnak, hiszen törlik a virágoskosár előállításának a lehetőségét, tehát ugrik amit bekészítettél az is :)

Utoljára szerkesztett: 23.2.22
    Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Én olyan gyorsan kinyitottam a többi ládával együtt, hogy fogalmam sincs mit kaptam belőlexD:cry:

19. HéricsBáró

Megjött az új party dekor . :inlove:A kecskedoboz utolsó alkalommal lesz ? Nem is keleltt volna felrakni oda . xD

20. zsani_apja

Szia!
    Mennyi farmot akarsz még nyitni? Szerintem te ezt már főállásban csinálod!? :D ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.