Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

AZ általad hivatkozott linken van két mondat, a másodikat ajánlom figyelmedbe:

A központban a játékos visszajelzések következtében újra kalibrálták az értékeket.
    Alkalmazása a következő heti frissítéssel kerül játékba.

GA-BI-O-Farm, -vadocka70-, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, igazad van ezen átsiklottam, nem vettem észre, de nem hiába való ide ez a hozzászólás, mert biztos lesz aki ugyan így figyelmetlenül kattintja el, mint én.
    Javítom az előző hozzászólásomban az info alapján a kérdést.

GA-BI-O-Farm, jutka190226, PalMa és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már csak az a kérdés mikor lesz a jövő heti frissítés;)
    Mondjuk azt hiszem én nem fogok rá várni... :music:

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csupa móka és kacagás az élet a farmomon . De mivel nem vettem meg , nem leszek szomorú .

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én a leárazást elengedtem, viszont ezen gondolkozok még. :)

Kukackukac, GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Hogy mik vannak:music: Megyek frissíteni és gondolkozni;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már , amikor megláttam , gondolatban gondolkodás nélkül gondolkodtam rajta , hogy gond nincs ha nincs .

GA-BI-O-Farm, PalMa és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Gondolkozás nélkül sem gond, hogy esetleg gondolkozz azon, hogy nem gond, ha gondolkozás után, gond nélkül, tudomást sem veszel róla. Értelek.

9. -Holdfeny-.

Nem kell gondolkoznom rajt... nálam nem jelent meg:music:

barbi021951 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. zsani_apja

halihoó!
    Lenulláztam a bahás táp készletem. :(
    Gondoltam kérek egy Süntojást, de talán egy mosollyal megúszom.
    :D ;)

11. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Akkor a következő lépés újra feltornázni;)

jutka190226 és zsani_apja kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Bóklásztam ma reggel a ládáim között :)
    Ezt találtam, nem is kis számban. Mi a véleményetek kinyissam vagy ne? Vagy várjak a csodára hogy egyszer még szükségem lehet rá és gyűjtsem addig?
    Jelenleg nagyon nincsen szükségem rá, de soha sem lehet tudni, mi mire lesz jó még egyszer a játék folyamán :)

13. zsani_apja

Szia!
    Szerintem a te játékodban ez nem fog dominálni, a csodára váráskor. ;) Kinyitnám a helyedben.

14. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

:)xD;) a g3.gif :inlove:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Tudod a csodát én több helyről (területen) is várom. A haladásnál annyira nem főleg a bahás haladásomon, eddig is gyorsan ledaráltam a szinteket és ha bővítés lenne esetleg -bár erről pletyi szintjén sincsen szó- biztos vagyok benne, hogy ismételni is tudom.
    Csodára én a játékélmény visszakapásánál várok, mert jelenleg eléggé szegényesnek találom, pl ismétlődő, de felröppenő ügyében egyre nehezedő eventek, olyan akciókat amik jobban segítsék a játékomat, a PP-s malom ráncfelvarrására a kipörgethető nyereményeknél , stb ezekben várnék a csoda szintjén elmozdulást. Sajnos ezek jelenleg hiányoznak, vagy csak én nem láttam meg? Nem tudom, de ügy érzem, kezd unalmassá és a céljaimat nem támogatóvá válni a játék. mindig csak reménykedem benne, hogy majd holnap... talán jobb lesz és befut valami váratlan, izgalmas és érdekes...
    No ennek semmi köze a btp-s ládáim kinyitásához, csak hangosan elmélkedtem a csodavárásról... magáról a játékról:D

16. zsani_apja

Szia!
    Erre akartam utalni, hogy simán hoznád a szinteket. Kicsit leegyszerűsítettem. :D Inkább furán fogalmaztam meg. ;)
    Szia!
    Az a baj, te sem tudsz küldeni. :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én még az 586-os szinten vagyok a bahán...én kinyitnám xDsokan már még 1 hatszázas szintet letermeltek...vagyis én ezt gondolom
    én a sima farmot is így képzeltem el valamikor...nekem jobban tetszett volna :p
    250 szint után reménytelen küldetés lehet több gazdának...:wuerg:

18. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

39143 csatolmány mutatása
    Szia!
    vidám _ Aranyosi Ervin versei - Google Chrome 2022. 03. 06. 13_01_35 (2).jpg
    0000128758g.gif De igen ezt!

genka53, jutka190226, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Igen tudom, hogy sokan vannak akik még nem érték el a 600-as szintet a bahán :)
    Másképpen játszanak, mint én, mást tartottak, tartanak fontosnak a játékban. Esetleg jóval később kezdtek el játszani, vagy újrakezdő játékosok.
    A farmos szinteket én sem így rendeztem volna el, de ez van, ezt kell szeretnünk, vagy sem, egyetérteni vele, vagy sem mindenkinek a saját játékában :) Hogy nehéz-e a 250. szint után a haladás, még nem tudom, mert még csak a 250. szinten vagyok. Ha végeztem ezzel a szinttel majd elmondom :)xD:cry:xD

20. zsani_apja

Kimentem cigizni, bele botlottam egy ládába. :D

91. szint
    Ezen a farmon bontottam.

Utoljára szerkesztett: 6.3.22
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.