Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szuper kérdés;) Kíváncsian várom a megfejtéstxDxDxD

jutka190226 és Macskacicó kedveli ezt.
  2. Macskacicó

Macskacicó Utánpótlás-írogató

Ha nem véletlenül , akkor szándékosan válaszolok, jól, vagy rosszul mondjuk hatvan? vagy kevesebb? Ááá még annál is több, majdnem nyugdíjas . :D

3. -Holdfeny-.

Ez olyan cicózós válasz;) Tetszik;)
    Bár előre nem vittxDxDxD De telik az idő és a.... :p

jutka190226 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Akkor mehet az új item nálatok. ;)
    Én piacon találkoztam ezzel, de megvették előlem. :D

Utoljára szerkesztett: 20.3.22
    -gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mondd meg Te. Az életkora hármas maradéka 1. Sőt, az életkora négyes maradéka is 1 és az életkora ötös maradéka is 1. Na, ezek szerint hány éves a kapitány? ;)

6. zsani_apja

Rákérdezhetek? :D Végül is nekem mindegy. ;)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Persze! Bár alapvetően csak tréfásan vissza akartam dobni a labdát, de a feladvány valós.

8. zsani_apja

Akkor talán meg is oldottam. ;)

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én sem véletlenül kérdeztem rá az életkorra :D xD Róka Sándor matematikai feladványait véletlenül ismerem és nem véletlenül szórakoztam rajta nagyon jól amikor először a kezembe került :) :D
    Azért saját magadnak kéne eldöntened, hogy mennyit mutat a számláló? Hozzám mérten gyerek vagy, mert én már nyugdíjas vagyok pár éve xD:D
    PS: Azóta már sikerült megvennem egy antikvár példányt és olvasom is néha :D

Utoljára szerkesztett: 19.3.22
  10. zsani_apja

Mikbe nem botlok. Még jó, hogy épek a csontjaim. :D

11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Engem is meglepett egy kedves szomszédom a piccolóval. Nálam még nem volt tegnap bónuszládát küldtem ma a dekor van. Gyöngy táblázata alapján még várnom kell, hogy viszonozhassam. Még hozzávárom amit átküldök a kisfarmokról csak akkor teszem ki. Szép napot mindenkinek.

Ms.AbyZu és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Holnap reggel kíváncsi leszek mennyi lesz az új dekorokkal a nagy aratás;)

13. zsani_apja

halihoó!

Volt az 50 FA, 179 ft- ért akció. Paár farmon vettem, soha nem lehet tudni. Mai első szomszédajándékozásnál pont egy ilyen farmon jelent meg a piknikes új item. Kaptam az alkalmon, hamar elküldtem. Viszont nem apjára nyomtam rá. :( Nem gond, ott is hasznát lehet venni majd biztos, ahova küldtem. Így kell indítani egy szép vasárnapot. :D

jutka190226, GA-BI-O-Farm, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Tudod, ha olyannak küldtél akivel a kapcsolatod jó, akkor vissza fogja küldeni, tehát ne bánd meg, hogy félre kattintottál. Én is kaptam ma párat a szomszédaimtól örültem neki és hamar vissza is röpült minden darab amit kaptam, had örüljön az is akitől kaptam, ugyan úgy, mint én. Azt nem hiszem, hogy véletlen lett volna a küldés (nekem), de soha sem lehet tudni :) :inlove:

15. zsani_apja

Én már semmit sem bánok itt, ilyet főleg nem. :) Remélem piccolót nem kapok, mert azt csak neked tudom viszonozni. :D

16. -gyöngy-581

Küldeném, de sajna még nem jelent meg :D, valószínűleg holnap kerül sorra.

17. zsani_apja

Nálam is holnap érkezik szerintem. Biztos vagyok benne. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy nekünk egy napon érkezik. :D

18. -gyöngy-581

Na látod? Elmondhatjuk magunkról, hogy egy naposak vagyunk :DxD:cry:xD Ilyent is ritkán írok le, gondolom Te is :D

19. -Holdfeny-.

A hiányzó virágfestésekhez kellene piccolót gyűjtögetnem holnap;) Vagy legalább is esélyt adni nekik;)

20. zsani_apja

Ma is lehetett volna gyűjtögetned, de ha holnap van rá lehetőséged, akkor hajrá! :) Én egyenlőre most próbálok eligazodni a fórumon, de a rókát már megtaláltam, így egy picit képzem magam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.