Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma a dekorra koncentráltam;) Sőőőt a mai napnak sincs még vége;)

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ma ezeknek a nyitásához volt kedvem :)

PS: Jancsika hol kujtorogsz? Elvesztél a farmok között?

3. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Én még messze vagyok a nyugdíjas kortól, hál istennek, mert akkor megöregszem,és mindig mást fogok figyelni:) De ezt a könyvet biztos el fogom olvasni:)

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Küldtem Neked.Ha még kell valakinek,tudok még küldeni cserében!

jutka190226 és petike0517 kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nos. esetleg, ha annak a négyjegyű számnak köze van egy születési évhez, a neved után, akkor nem is vagy olyan messze. ;)
    Viszont én most azt figyelem távcsövön keresztül, mikor jön Máriusztól a Piccoló járat. :D ;)

jutka190226, SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is tudok küldeni,ha kell, de csak ma.

-Holdfeny-. és jutka190226 kedveli ezt.
  7. petike0517

petike0517 Utánpótlás-írogató

Én soha nem jutok el ilyen sok ládáig...általában heti szinten felbontom őket,nem tudom megállni :)) Szerintetek ha van 20 db Piccolom...hogy érdemes őket kirakni? Egyszerre mindet vagy inkább felezzem el,és kétszerre...mert nagyon szeretnék belőlük 2 db Virágfestést,és nem tudom hogy lenne erre nagyobb esélyem...Esetleg ti tapasztaltabbak vagytok már, szivesen meghallgatnám a véleményeteket :)

jutka190226 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem mindegy, hogy rakod ki. Nem hiszem, hogy befolyásolja, de lehet valaki megtud ebben cáfolni.

Kukackukac, Rizstej, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Nem tudlak megcáfolni, mert igazad van attól, hogy amit kapunk többnek látszik, a minősége sajnos nem változik :)
    Bátran tedd ki és várd meg az eredményt nem vesztesz vele semmit sem, ha kevesebbet nyitsz ki. Kaptam én már Jack-ot is egy láda nyitásából és farmaranyfát is, sőt virágfestést is. Sajnos azok a kisfarmjaimon voltak, nem a nagyon :)
    Én kiraknám egyben, ha volna helyem hozzá, de sajnos nincs 20 láda elhelyezésére. Amit kapok azt pedig nem törölhetem, mert elveszik a bónuszt adó tulajdonsága a törléssel, de ezt bizonyára Te is tudod :)

Utoljára szerkesztett: 20.3.22
    Kukackukac, jucus100, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  10. petike0517

petike0517 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a jó tanácsokat...kedvesek vagytok! :) Megfogadom őket...További szép estét mindenkinek és szerencsés játékot! Erika..

jutka190226, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Én nem tudok osztani se maradékosan se maradéktalanul hárommal , szóval itt tartok .
    Ez elég nagyon , de nagyon messze van a fő célomtól . Nemhogy messze van , de a horizonton túl sokkal , de sokkal távolabb .
    Szerintem , maximum 100-nál kevesebb lesz .

De , nem kesergek , nem vagyok morci , inkább örülök , hogy ennyim is van . Ebből tudok majd gazdálkodni .

A TOP10 TP listán elértük a 3.000 milliárdot . :inlove:

12. -gyöngy-581

No ebből lesz szép kihozni valamit és Te biztos meg fogod találni azt is, hogy hogyan hasznosítsd azt amid van. Legalább nem kell felszedned a ládákat adó dekorokat és ezek a dekorok arra is hatni fognak. Sajnálom, hogy nem tudtad kihasználni az alkalmat.

jutka190226 és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

De kirakva jól mutat , fél területnél több , az meg már jóóóóóó . :inlove:

Kukackukac, PalMa, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szép mennyiség;)
    Ha nem is ennyi, de nálam is gyűlt szépen... viszont a reggeli aratásnál nem tudtam pontosan feljegyezni mennyit arattam:wuerg: majd holnap ellenőrzöm mennyi lesz az annyi!

Ma csendes nap vár ránk;)
    Olvasni jó;)

jutka190226 kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ha , februrár végén volt a party pörgetés új nyeremény , akkor április végén is lesz egy újabb ?
    Ha igen , az is százalékosan fog hatni valamire ?
    Ha igen , akkor mire , mennyivel , és mennyi ideig hat ?

Vagy esetleg ládát fog adni ?

vcsaba18 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. elsolking

elsolking Fórummogul

én eddig úgy tudtam, a 37-es piacon vagyok. Akkor az nincs is?

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Nem 1-től 32-ig vannak a piacok sorszámozva

Kukackukac, PalMa, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Röviden :

Amikor elkezdték számolni a piacokat , feltételezték , hogy 40 van, vagy több .
    És aki talált valamelyiket , azt mondta az az egyes a másik meg az a 8-as .

-gyöngy-581 és elsolking kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Inkább 32 piac van...:music: de 40-ig vannak számozva;) 8 szám kihagyásával;)
    Kíváncsian várom az új sorozatot;)

20. HéricsBáró

Amikor regisztrálsz egy farmot , egy randon véletlen generátor gondol egyet , és beoszt egy piacra .
    A piacok között , néhol vannak átfedések , és lehet eladni egymásnak .
    Ezt néhány gazda anno kisakkozta , mi lenne , ha megkeresnék mindet .
    Gondolták , biztos 40 piac lehetséges , nem tudni miért vették ezt alapul , de ali baba is annyi volt .
    Csinálhattak sok farmot , és észrevették , hogy minden 32. piac azonos , de valamért azt gondolhatták 40 piac lehetséges
    Aztán osztoztak , szoroztak , és nem lett 23-as , 26-os , 28-as , 29-es 33-as , 35-ös , 36-os és 38-as piac .
    Miután egyre jobban elterjedhetett a számok , megváltoztatni már nem tudhatták .
    És még arra is volt idejük , hogy az aranylevél vagy a körte piac legutolsó eladási ár törtrésze után van a te piacod .

Kukackukac, edina242, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.