Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ő lett az első és ez a farmneve is geliko :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Van valami váratlan , meghökentő , izgalmas , hűha kategóriájú valami a csere eventben , ami eddig nem volt ott ?

3. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Sziasztok! Kérlek segítsetek, szeretném tudni, a kerekkerék pörgetések idejét hogyan lehet(ne) minimalizálni. Elolvastam az erről szóló topikot. Annyit már tudok, h a modik nem adhatnak ilyen felvilágosítást, de itt hátha tudja valaki.

4. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziaaa :)

Huh ami a farmeramát illeti a legszebb kép amit, ma láttam, szép nyitások :inlove:

Képzeld/jétek én, aki mindig hangoztatom, hogy csak kivételes esetekben vásárolok inkább kihasználom a farmom adta lehetőségeket és abból gazdálkodom most nagyon elcsábultam, a szezon nyeremények láttán, úgyhogy megajándékoztam a farmomat egy prémiummal:music: mindig végig csinálom a szezont viszont nem szoktam előfizetni csak, ha nagy szükségem van némi pluszra a pajtába.

Elképesztő mekkora nagy segítség ez a mindennapi gazdálkodásban na és hosszútávon is.
    A munkám miatt nem jut elegendő időm aktívan tevékenykedni hétköznap, így csak hétvégén van időm érdemben foglalkozni a farmommal és átolvasgatni mik történtek a héten, mi várható a közeljövőben, mire érdemes készülnöm, amit végig is tudok csinálni.

Mivel nincs szükségem a napi láda nyitásokra mert a prémium által kapott nyereményekből fent tudom tartani a farmom, így elkezdtek gyűlni a ládáim,:inlove:
    Az egyik kedvenc ládám a Fagyos móka, még csak 56db van a pajtában:music: de nem érzek késztetést ahogy szoktam, hogy kibontsam őket:D:D
    A másik kedvencem a gazdaság ládája az érése miatt lassabban gyűlik, de remélem nem bujkálnak sokáig az arany állatkák előlem:)

Most bőszen gyűjtögetek és készülök a tenyésztésre:inlove:
    Remélem nem lesz olyan izzasztó mint az előző. :p

Szép hétvégét

A.

Utoljára szerkesztett: 9.4.22
  5. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Jót mosolyogtam a "Junior szaki" besorolásomon. Igaz,már egyáltalán nem vagyok junior, sem korban, (unokám találta nekem ezt a nevet) sem a szintem alapján (235). De minden másban tényleg kezdő szinten vagyok. Nem mélyedtem el a bonyolultabb dolgokba. Vetek,aratok, gazdakörizek, ha sikerül. Az eventeknek mindig nekifogok, több inkább kevesebb sikerrel. Pl még csak most próbálkozgatok a nemesítéssel. Egyszer talán az is menni fog. Viszont titeket rendszeresen olvaslak.

szaszipanni, Rizstej, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A pörgetés animációját megszakíthatod az esc gombbal... :music:

7. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Köszönöm szépen. Abban reménykedtem,h tudtok valami olyat,h 1 kattinásra leszedi az összeset,és utána csak az eredményeket kell nézni. Azért már ez is segítség. Tegnap este szakadt el nálam a cérna. Ládákat nyitogattam,és egész este csak pörgettem,pörgettem.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Sajnos ilyen lehetőség nincs:( Még pletyka szinten sem.(

9. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Elég türelmesen olvasgatok jó ideje, de nem látom, mit fogunk tenyészteni. Megmondanátok? Megköszönöm szépen!

10. -Holdfeny-.

A Pletykák között 4 kokárda látszik... Máriusz jóslatában;)

csillaglili55 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

12. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

+30 lidércfényfát szereztem .
    Eddig .
    És még hol van a vége ?
    Éhesek a pokol kutyák , és kell a táp valóra termelni majd .

Rizstej és zsani_apja kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezekből mennyi lett? Úgy unblokk. ;)

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Ha hűha számra gondolsz , akkor nincsen még annyi , először a táp valót szerzem meg , nagy tételben . Majd utána .

barbi021951 és zsani_apja kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Nem említetted meg a vezetőségnek a Luxus bájitalfát?

achmed1122, Samborg, Lenczy és még 1 ember kedveli ezt.
  17. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia! Sziasztok!
    Én biztos nem. De ha az ötletesben már szerepelt, akkor tudhatnak róla.
    De nem hinném, hogy ilyen megvalósulna, de ha mégis, akkor sem tömeges formában. Az említett fának olyan termése lenne, ami egy folyamatos bevétele a játéknak(luxus), ami vonzóbbá tesz egy másik folyamatos bevételt hozó játékelemet(szupertáp). Úgy gondolom, hogy a mostani helyzetre való tekintettel, ami a valós életben történik, most még jobban fognak figyelni a játék működtetéséhez elengedhetetlen bevételekre.

maszilva, Samborg, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Ha nagyon akarnak bevételezni , bedobhatnák az összes felhőt , dekort , titokfát , tojást ami valaha volt .
    Sőt , minden eventnövény piacképes lehetne eventekkor , feltéve , ha ki van váltva mindig farmaranyért .

PZoli64, maszilva, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Két nagy metszőfogat. Fogorvosnak készülsz? Vagy mi a szöszért vagy rá kíváncsi?xD:cry:xD
    PS: Elhoztam neked a képet, szépen látszik a foga, nézd csak meg:

20. -Holdfeny-.

Jó ötlet lenne... :music: De gyanítom ennél furfangosabb ötlettel állnak elő;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.