Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Napocska

Napocska Járnitanuló

Szerintem a vizre fog hatni , gyorsabb érést eredményez a növényeken , és az ólknál gyorsabb beérés lesz

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.4.22
    PalMa, .barbi1., Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Olvasom a tippeket... s van egy olyan érzésem, hogy felhőtöltelék lesz az új dekor:wuerg:
    De ne legyen igazam...8)

Napocska és Kuzdern kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Szerintem meg olyan, ami a kisebb játékosoknak, és a nagyobb játékosoknak is örömet fog okozni.
    Eventekre ható bónusz, (felröpi, + 1 eventnövény, vagy valami ilyesmi) de jó lenne egy plusz rekesz eventek alkalmával. :music:

PalMa, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. halak

halak Junior szaki

Sziasztok!
    Szerintem meg talán hozzá lehet jutni valahogy majd a Mamut fákhoz mindenkinek.

PalMa kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt és még szebb napot kívánok :)
    Ugye nem felejtettétel el, hogy egy egyszerű PP-s dekor tulajdonságai volt az eredeti kérdés?
    Vágyakat és álmokat meg lehet fogalmazni, de egy dekor adományáról van szó. Elég erősen kétlem, hogy mamutot adó dekor jönne a kerékre, de rekeszt sem fog bővíteni... A termés bónusz sem jellemző a kerekes dekorokra, (a velük kapcsolatos felhők már igen, azok adják a + termést, de maga a dekor nem. Számomra eléggé kérdőjeles, hogy egy ilyen befutna) nem hogy tárgyat adna. A PP-s dekorok általában inkább a csíkra hatnak százalékosan, mint másra. Hol specifikusan csak egy-egy kategóriára, hol mindenre hatót kapunk, de kb ennyi volt eddig. Ez alól a mitikusok voltak csak kivételek ahol extrákat kaptunk a tp mellé. No és persze a ládát adó dekorok amik még előfordultak a játék során (megkockáztatom, hogy talán ezek a leghasznosabbak a mitikusok mellett.
    Ha valaki nem emlékezne a PP-s dekorokra ezen a linket olvashat róluk bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.10075/

PS: Nagyon várom már a 10 órát, talán megkapjuk a tenyésztős event ismertetőjét:D:inlove::D

6. -Holdfeny-.

A játék taktikai oldaláról, simán beleférhetne egy + termést adó dekor... pl 30 perc hatóidővel... 24 órás érésidővel...
    Megvárom a 10 órát és utána indítom a házimunka eventet;)

7. -gyöngy-581

A játék taktiakai oldalát nézve létezik olyan dekor ami +1 termést ad és nem fél órás hatóidővel növényekre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390
    Állatokra pedig ez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tó-speciális-dekorok.16371/page-2#post-951773
    Igaz ezek nem PP-sek, hanem piccolosok, és vásárlással is hozzá lehetett jutni sajnos csak régebben..

PalMa, HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Ha rövid ideig hatna... Pl 30 perc... 5% -ban csökkentené az állatok érésidejét 20 darabbal már lehetne bárkinek nullázni;)
    Viszont helyet foglalna...:music: hosszú ideig;) Ebben is lenne fantázia....
    Nem adhat a játék mester két kézzel... az egyikkel el kell vennie az egyensúly megtartásához;) Ettől még a már játékban lévők simán megférnének... 8)

gretag kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A paszuly érés idejének csökkentése álom kategória nagyoknak és kicsiknek, de jó lenne.;)
    A terményes ólak érés idejének csökkentése jó lehetne, elnézegetve a piaci kínálatokat.:)

PalMa, Hahacska, Napocska és 4 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Szerintem nem ártana eldöntened, hogy végül is mit akarsz, mit adjon az új PP-s dekor? Termésbónuszt, mint itt? Időt csökkentsen, mint itt és itt?

gretag és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Esetleg szépen sorban mindet:music: Ha lúd legyen kövér;) Álmodozni jó! És játszani is;)
    Amilyen mókás a játékmesterünk.. lehet ládát fog adni8)

gretag kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Máriusz egy darab tippet vár, és nem ötletbörzét, ha jól értettem a kérdését, hiszen a tippet , ha helyes és ha helytelen akkor is jutalmazni fogja. Mellesleg a ládás tippet én már írtam az elején...

PalMa, gretag, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nem értem a kötözködésed okát...:music: De igazából nem zavar8)
    Egyenlőre nincs újabb ötletem8) de majd ha eszembe jut valami akkor leírom;)

gretag kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Én nem kötözködtem, csak kicsit sok tipped volt ezért szóltam, de ez a Te gondod és persze Máriuszé is.

gretag és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha lehetett annó farmaranyfákat pörgetni , akkor bármit lehet álmodni .
    Álmodjunk nagyot , osszuk el kettővel , és meglesz a négyzetének a harmada .
    Mi jött ki ?

PalMa, gretag és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

xDxDxD Álmodjunk;) Én piccolót is szívesen pörgetnék;)

gretag kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jövőhéten jön egy újabb eventnaptár , és titkok tárháza lesz újra .

PalMa és gretag kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Vajon mennyit tudunk belőle már?:music:

gretag kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Toma a hitéből, ha meglátja ezt a matematikát azt hiszem...xD:cry:xD

PalMa, genka53 és gretag kedveli ezt.
  20. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!

Eléggé messze jártok a helyes megfejtéstől, így most kifogom osztani mindenkinek az érméket azok között, akik tippeltek.
    :)

PalMa, rozo52, genka53 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.