Pletyka csevegő-Sámli

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 11.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagyon szívesen, megmondom őszintén nekem is utána kellett néznem, mert nem tudtam :D A felhőm van meg, és örülök a téli dekoroknak amiket kapok belőle :)
    Nosztalgiázom a Fel az égbe dekort amikor meglátom. Valamikor az volt az első szintszorzós dekor a játékban, értékes dekor volt :)
    PS: A bahára is ki lehetett tenni, ott is farm-tp-t adott

Pandapoc♥, maszilva, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jó az a láda bontás. ;)
    Én tegnap nekiálltam pörgetni. Most már figyelgetem a gazdaköriket, hisz hamar itt lesz jövő szilveszter. :D Arra adtam időpontot magamnak a kitisztításához. ;) Feltűnt egy időkorlátos, ami zavart. Na szóval, 600 PP-t nyomtam el, lett 7 db 100 %- os bónuszom. Lehet más is jött, de azt nem néztem. Végül is most, hogy haza értem, sikerült befejeznem az előbb említett feladatsort.
    Mikulás is pakolt még a cipőmbe reggelre, egy szavam nem lehet.

maszilva, PalMa, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Szia Apja:)
    Gratulálok és örülök az örömödnek :)

zsani_apja és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , milyen eventek lesznek januárban ? A tenyésztősről tudunk , a TOP-ról tudunk . Lesz szülinapi event is ?
    Ha most új ól lesz , akkor januárban jönnek a fák ? És a nublonok is jönnek ?
    Telihold is lesz ?
    A holiday event átnyúlik januárra ?
    Jön a szezon egy éves beharangózója januárban ?

Kész a januári eventenaptár ?

Jöhet a február titkok tárháza ?

PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Kis kíváncsi xD:cry:xD
    A társasjáték eventet játszani fogjuk januárban is, erről már voltak hírek.
    A szezonban csak reménykedni tudok, a TOP-ban is....:music:
    A titokfákat borítékolhatod, hogy lesznek, és a nublonok is.
    A januári eventnaptár elég erősen kétlem, hogy készen lenne, de már tudunk a tenyésztésről, úgyhogy ez reményt keltő:inlove:
    Ezek az infók amiket leírtam részben Máriusz jóslataiból raktam össze, részben a külföldi fórumokon olvastam, és részben az én saját vágyaim is benne vannak :)
    DE én még decemberben kíváncsi lennék a PP-s dekorra, esetleg a felhőre hozzá és a tojásvásárlás tárgyára is.

Utoljára szerkesztett: 6.12.21
    maszilva, PalMa, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

A rántotta árára én is kíváncsi vagyok , és hogy mennyire lesz megfűszerezve .
    Az étlap hamar kikerült , és a vendégek elolvasták , a vélemény meglett róla , és most a séfen múlik , hogy a visszhang alapján mit fog változtatni rajta .

PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Ma talán megmozdul az álló víz...:music: Történik valami a farmon és a fórumon;)
    A pajtatöltögetés megy event közbe is.... ;)
    Mostanság a bors gyakran megszalad:wuerg:

jucus100 kedveli ezt.
  8. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Hát a lényeget te nem érted nem kapom meg.Attól hogy ott megjelenik még nem tudom kipörgetni? Ha van 5 és ki pörgetek 2 akkor 7 kell hogy legyen úgy mint a szabad pörgetésnél,ez meg se ma sem holnap nem adódik hozzá,akkor minek van ??

9. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia! Bár nem idevaló téma, de reagálnék rá neked mert úgy érzem ha simán törölném, az kb annyi lenne, hogy igazad van és számunkra kellemetlen a téma.
    Sokan elnézik ennek a nyereménynek a kipörgetését. De az ellenőrzések során eddig mindig kiderült, hogy a játékos megkapta, de elnézte.
    Hoztam pár linket neked, amit ajánlok elolvasásra:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-csocsoovb.7672/page-13#post-1205432

https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerékkel-kapcsolatos-kérdések.19456/page-2#post-1215999

https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerékkel-kapcsolatos-kérdések.19456/page-2#post-1216009

maszilva, HéricsBáró, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Saját tapasztalatomból írom, hogy a probléma az, hogy túl későn nézel a számlálóra. (Egyébként az ajánlott linkeken is szerepel igen hasonló leírás, de én ezt a saját megfigyelésem előtt még nem láttam, csak utána)
    Konyhanyelven a tapasztalatom: Ugyanis gyakorlatilag azonnal jóvá írja a rendszer. A grafikában még pörög a mutató, de a gép már tudja, hogy mi lesz a végeredmény és jóvá is írja azonnal. Én is furcsállottam ezt a jelenséget, de mielőtt elmentem panaszkodni, a segítségnyújtó topikokban utána olvastam. Azt vettem észre, hogy mindenkié mindig megvan. Gondoltam, akkor biztos, hogy az enyém is. Elkezdtem tudatosan figyelni. A végeredmény a fenti lett. Ha indítás előtt nem tudod pontosan mennyi volt, utána már nem fogod észrevenni.
    Újabban előfordult még egy opció nálam, de ez csak párszor volt, azután elmúlt: amikor újra pörgettem ilyen után, nem vett le a számláló egy pörgetést, csak a következőt. (ebben az esetben valóban nem változott az indítás előttihez képest a szám) Azután rájöttem, hogy a frissítés itt is sokmindent megold a megjelenítésben. Tehát a nyereményt megkaptam, csak a megjelenítés rosszalkodott. De ez csak párszor volt, azután elmúlt.
    Ezúttal kijelentem, hogy nem tudom és nem is tudhatom, hogy mi nálad a helyzet, így újból hangsúlyozom, hogy ez az én tapasztalatom.
    Áldott adventet!

Samborg és PalMa kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép napot!
    Kedves Máriusz!
    Tudni-e,hogy idén lesz havas farmunk? Ilyenkor már szokott lenni. :)

12. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Emlékszel még a bárányos felhőre amit én lüke fejemmel nem vettem meg, és ezt máig is bánok? xD:cry:xD
    No most kéri számon rajtam a játékmester :D Kíváncsi voltam rá, hogy mikor kerül elő és mennyit fognak kérni, ha juhra lesz szükség a beadandók közül.. Megkaptam és most törhetem a fejemet, hogy honnét lesz nekem kemény 10 darab bárányom, ha nem kapok a felhőtől?xD:cry:xD
    Esetleg nincs valami ötleted?

GA-BI-O-Farm, Samborg és HéricsBáró kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Talán karácsonyra esik egy kis hó;)

EthanWinters kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Dobj be 4x132 db juhot tenyészteni , garantált , hogy kapsz vissza annyit .

PZoli64, Samborg és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Heuréka élményem van:inlove:, sokkal jobb és olcsóbb megoldást találtam ki, kinyitottam pár ládát :D:

[​IMG] xD:cry:xD
    PS: Mellesleg eléggé az erdőben járt a spanyol játékos az eventkosarakkal, mert ez most kell nem karácsonykor. Persze az is lehet, hogy akkor is kell, majd kiderül a vallatásnál:D:D
    PS/2 Nem tudom láttad-e, hogy a körhinta dekort átnevezték az ismertetőben is ringlispilé?

Utoljára szerkesztett: 7.12.21
    jucus100, GA-BI-O-Farm, Samborg és 3 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Szóval jövő kedd 13:59-ig kell leadni a szavazatunkat ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Most nem tudsz dönteni? Miért várnád meg a végét? Súgjak?
    Én gondokodás nélkül szavaztam, igaz csak egyre a kedvencemre :inlove::inlove::inlove:
    Nem súgok, nem befolyásollak, csak el tudod dönteni, hogy miben vennél résztxD:cry:xD
    PS: Szavazás lezárása: 14.12.21, 14:06.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Akkor van még idő akkor . :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Megmutatta a titkát 31 DB piccoló láda!
    Arannyal nyitottam;) Az eredmény!
    1 Gyepek ura
    4 Levéltánc
    4 multikaszting zseni
    1 Pocoklégyfogó
    2 virágosdallamok
    4 pöttyös gomba
    1 végtelen kincskeresés
    1 virágcsokor
    4 varázskalap
    1 kicsobbanó öröm
    1 Pogó show
    2 élőholt kincs
    3 havermackó

Az eredmény szerintem jó:inlove:

rencsike982, maszilva, Kuzdern és 10 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Mit fog enni a sül ? :inlove:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.