Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Nekem is kedvenceim minden tojásból kikelő "akármik", főként a sárkányok ;):D. Ha meg ráadásul a viking event hozadékaként kapnánk, akkor meg pláne, mert addig már nem is kell olyan sokat aludni sem ;):D:inlove:.

Meellcc, -gyöngy-581, mimi és 7 más kedveli ezt.
  2. htezs

htezs Aktív író

kedves jónásmi a helyzet a titok állatos bahamás dologgal???. ide mostanság elég gyatrán érkeznek hirek...külföldi oldalról kell róla értesülni???még mielött azzal érvelnél hogy ott a másik pletyka topik ahol megtudhatom.hát ez a hivatalos pletyka rovatod.nem vagyok hajlandó több oldalnyi beszélgetést végig olvasni.se kép róluk se semmi.még jó hogy láttam külföldi oldalon az állatokat.és berakták a táp keverésüket.mostanság furi hogy mindig ott tanyázol a másik rovatba ide meg sokszor napokig semmi.

3. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Heló!
    Szerintem kicsit nem vagy korrekt!
    Arra van időd, hogy külföldi oldalakat bujj végig, hogy talál "új" friss híreket, a szomszéd "gang" részt meg "Nem vagy hajlandó elolvasni"....
    Érdekes.....
    De semilyen sértő szándék nincs bennem :music::);)

osztrak12, Meellcc, missuzy_53 és 23 más kedveli ezt.
  4. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Ezek szerint Te is!!!!!!! Akkor mi a gondod? Az is pletykarovat!

osztrak12, mimi, mermeze50 és 16 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Lehet nem magyar és gyorsabban olvas más nyelven.

osztrak12, g.bella, potyi120 és 19 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én még annyit tennék hozzá, hogy egyrészt Jónás minden nap (ritka kivétellel) pontban 19:00-kor tesz közzé itt infot - persze általában képeket. Másrészt a Bahás titokólakról tegnap Csocsó kiadott hivatalost: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/frissítések-javítások-a-játékban.13921/
    És még egy ötlet, én is használom, ha nincs sok időm: Jónás nevére kattintva kilistázhatod a hozzászólásait. Így már könnyebb kimazsolázni a híreket, akármelyik topikban is születtek.;)

Marika312, g.bella, Meellcc és 22 más kedveli ezt.
  7. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Kedves Jónás! Ha jól látom ezek régi kitehetők. A vikinges eventben ezek szerint ismét meg lehet szerezni őket?

h.lajosvilmos kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Rosszul látod ;)

-gyöngy-581, sziszi1965, k-rusi és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

:cry::cry::cry:

sziszi1965, lovag01, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Látod-látod, hiába dolgozol.:D Nem mindenki nézi meg, amit hozol.xDxD

osztrak12, zit67, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Csak azt nem értem, miért hiszi azt valaki, hogy külföldi fórumon a pletykák úgy jelennek meg mint a hivatalos közlemények: minden egyéb kommenttől mentesen, kiemelve, fő oldalon :oops::mad:

zit67, -hanny2-, g.bella és 28 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Jó napot Jónás apó.
    A szomszéd fűje mindig zöldebb , és a nagymama főztje sokkal finomabb , mintha mi főztük volna.
    Ezt soha nem értettem , de mért nem lehet azt megcsinálni ebben a játékban , hogy az összes külföldi fórum egybe lenne , de külön a nemzetiségek . Mert van telihold event csevegő , baha ujjítás csevegő , fejlődéstaktika csevegő stb.. Egy , nagy boldog család lennénk.
    Lehet több munkája lenne magának , de , a hírek egybe lennének , és nem lenne baj , hogy forrás nélkül hoz valaki valamit.
    Bocs ha hülyeségnek hangzik , de szerintem lehetne benne fantázia.

osztrak12, Kincső52, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

Mert nem veszi a fáradságot, hogy megnézze a külföldi fórumokat, inkább elhiszi, amit mások mondanak.
    A németeknél, angoloknál, spanyoloknál, olaszoknál több pletykatopik van, azokat sem 2 perc átnézni, mégis naponta átnézzük... ugyanúgy zokszó nélkül átnézik a külföldiek is a gangot...

Hogy képzelted el: Jónás moderálná a spanyol és lengyel pletyiseket is vagy minket moderálnának a lengyel vagy spanyol moderátorok?:eek: Nem mindegy - ott elég sűrűn emelik fel a piros lapot. Egy hónap után visszasírnánk Jónást.:D

14. HéricsBáró

Hát , mindenki a maga háza körül tenne rendet. :p

Meellcc, sziszi1965, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

index40.png

index44.png

index41.png

index42.png

index43.png

index45.jpg

hydra73, Meellcc, -gyöngy-581 és 22 más kedveli ezt.
  16. htezs

htezs Aktív író

kedves nagy hatalmas orákulum

a sok bahamás fa,állat,növény mellé nem halottál pletykát vagy tervezetet egy harmadik földre is???
    eléggé zsúfolt kezd lenni lenni a farmos kis paradicsom a termeléshez..
    illetve ha igazak a pletykák és a teliholdas földre is kapunk ujj dolgot vagy dolgokat oda is esetleg egy újj terület valamelyik évszázadba???

osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

A követelmények általában a lehetőségekhez képest lettek meghatározva. Ha holnap minden területünket megduplázná a játékot fejlesztő csapat, biztos lehetnél benne, hogy hamarosan a követelmények is növekednének (hasonló mértékben). Ez egy ördögi kör, és minden ilyen irányú lépés csak egy nagy vasgolyó lenne a lánc végén, ami ide köt bennünket a kis farmunkhoz. Márpedig sokan nem szeretnének még több időt a játékkal tölteni, mert így is a határaikat feszegetik már.

18. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Jó reggelt.
    Azért az esőerdő, az új teliholdas terület és az új tenyészterep bevezetése telitalálat lett és nagyon fontosnak találom. Az esőerdőre semmiféle kütyüt, állandó erdőt stb nem rakok kimondottan az ilyen gazdaköriknek mint a legutóbbi is tartom fel és sikerült is befejeznem csak azon a területen. Ebből az elgondolásból lehetne adni 1 farmos + területet is ahol az esőerdővel közösen kisebb eventeket is el lehetne végezni és a sok sok így úgy beszerzett kütyüket, mamutfákat stb nem kéne állandóan bolygatni hiszen szeretné az ember ha már megszerezte hadd dógozzanak azok is. A felsoroltakhoz igenis passzolna 1 + farmos:) terület.

osztrak12, katinka, SZERENCSELOVAG és 9 más kedveli ezt.
  19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sziasztok! Maximálisan egyetértek Jónás meglátásával. Akkora a nyomás már ezen a játékon, az egyre több hajts és hajts az eventek sűrűsége és elvárása miatt, hogy már nem azon izgulok, hogy milyen nagyszerű ajándékot fogok kapni, ami persze mára már eléggé el is kopott, hanem azon görcsölök, hogy képes leszek-e befejezni egy event kiírást?
    A területek száma már így is bőven elég a mindennapi tevékenység szempontjából.

osztrak12, gomboc58, Julcsi-néni és 29 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Matiné.

genka53, sziszi1965, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.