Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A kakastáp keverhető :)

-vadocka70- kedveli ezt.
  2. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!

Állat ára/Piaci ár/Táp ár - mit vegyél mit ne vegyél meg a piacon :)

---==Link==--

Utoljára szerkesztett: 27.2.15
    -vadocka70-, csio70 és Csöpi02 kedveli ezt.
  3. zamenik

zamenik Aktív író

Könnyen megeshet, valami gekkó féle lehet, azok meg szeretik a korall szigeteket :D

Jucus1949 és Goran kedveli ezt.
  4. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nem is kell hozzá annyi minden ,mint ahogyan gondoltuk :)

Nagyon szeretünk mi málnát szedni az erdőben :)

_angela76_ és gyongyvergazda kedveli ezt.
  5. Goran

Goran Fórum bárója

DE JÓÓÓ, úgy tűnik megszűnnek a hasztalan titokól nyeremények:p:D

Idézet:

Üdv Farmerek!

Emlékeztek még a korábbi közleményünkre ennek kapcsán a régi fórumon?

Sok panasz érkezett az utóbbi időben a titokzatos ólakból kifejlődött nyereményekre (gondoljunk csak a legutóbbi hód retró+ invázióra). Ezért a játék tervezői most nagyobb figyelmet fordítanak erre a problémára, és igyekeznek kidolgozni egy olyan rendszert, ami jobban és arányosabban veszi figyelembe a szinteket.
    Örömmel jelentjük: sikerült megoldást találnunk egy sokkal kiegyensúlyozottabb játékmenetre a titokzatos tenyészet akció kapcsán, reményeink szerint az elkövetkezendőben elégedettebbek lehetünk (a nyeremények jobban az elért szintünkhöz fognak igazodni) majd a meglepetésből kifejlődött nyereményeinkkel.

A Farmerama csapata Csocsoovb

Valamint a naptár is modernizálódott :):p

6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Én meg most ruháztam be sóskafára,jelenleg 51 AB van,és 223 szintet nyögöm.2 hónap alatt kevés szintet tudok ugrani,rengeteg tp kell már hozzá.

7. htezs

htezs Aktív író

Kedves Jónásunk arról tudnál valamilyen Pletyit hozni ,hogy az új szigeten esetleg nem arany banán lesz a gyűjhető dolog???
    mivel azt irtad hogy más termelni való lesz ott nem a mostani dolgok igy akár lehet hogy nem is arany banán lesz hanem arany korall ??? vagy valami hasonló dolog???
    :p:D

8. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Sziasztok!
    Valamiről lemaradtam...? Milyen teleholdas felhősorról van szó? Hol lehet megnyerni, venni?

9. agi967

agi967 Fórum biztosa

Gazdakör,tiszta boszorkányság,utolsó gyémánt feladat.:)

munkás-paraszt és macska49 kedveli ezt.
  10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

fromiadrian, Ninettácska, *PalMa* és 3 más kedveli ezt.
  11. padamak

padamak Fórum nagymestere

Üdv Mindenkinek!
    Végigolvastam az új producer új hírlevelét, és a sokunk által várt újdonságok közül a Korallzátonyra vonatkozóan azt kellett megállapítanom, hogy 1-2 hónapon belül még valószínűleg nem kerül bevezetésre. Ugyanis Varun kb. havonta fog jelentkezni ("De megígérem, hogy havonta jelentkezünk ilyen hírlevéllel..."), és remélhetőleg legközelebb fogja megmondani a bevezetés dátumát ("Remélem, hogy a következő hírlevélben már pontos dátumot is tudok mondani.")
    Tehát addig AB-gyűjtés ezerrel! o_O Öööööö, vagyis hát: kell a Korallzátonyhoz AB?!

*PalMa*, Jucus1949 és agi967 kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

No ennek a felhőnek hirtelen én is örvendezni kezdtem.Rájöttem,hogy ez még a 2-3 hónappal ez előtti,s az már rég meg van.Szívesen belekezdenék még egyszer egy felhősorért.

13. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok, Gang-lakók! :)

Tyűűű, most aztán kaptunk csemegéznivalót a produceri hírlevélnek köszönhetően. :) Engem mindig a homályos félmondatok ragadnak meg, a külön terület, ahol az állatokat/tenyészmoteleket lehet majd tárolni, nekem kifejezetten tetszetős ötlet. Kíváncsi leszek, mi lesz az ára (csillag, gazdaköri, szint?). :music:

14. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Amint én elnéztem a korralszigeti képet lehet hogy nem aranybanános lesz az hanem valami teljesen más

15. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Eddig 6 FA volt az azonnali betakarítás. Az árcsökkentés tehát 50%-os. :)
    Ahogy elnéztem a Korall-szigetes videót, annyit megállapítottam, hogy a farmon eddig gyűjtögettük az ezüst csillagokat, a Bahamán az arany banánokat, a Korallon pedig valami bronz valamit (tengeri uborkát ;)) fogunk gyűjteni. Úgy látom FA-ért is lehet szerezni, a kis kék keresztből ítélve.

_Cygnus_, -vadocka70- és agi967 kedveli ezt.
  16. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ez a korall zátonyos találgatás engem is nagyon érdekel. (Jobban, mint a titokól)
    Azt nézegettem, hogy a 8-as kamrában, ahol a kikötő szobrot kiváltottuk, van még hely újabb "kikötő" szobornak.
    Amikor a kincsest megkaptuk, akkor kellett az AB a kikötőhöz és "némi" gazdaköri feladat. (Ha rosszul emlékszem, javítsatok lécci!)
    Jó lenne, ha ezt a vonalat vinnék tovább. Akkor talán a kikötő elérhető lenne azoknak is, akiknek min 30-50 AB-ja van. (Sajnos én nem tartozom - még - közéjük.)
    De ha továbbgondolom a gazdaköriket, akkor lazán kérhetnének az új növényekből. :( Akkor pedig hiába spóroltatok páran pont ezeken AB-t.
    És engem még az is érdekelne, hogy a korallsziget "sima" btp-t fog adni, vagy lesz egy harmadik csíkunk is?

17. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Nekem krillráknak vagy garnélának tűnik, nem tengeri ubinak. :p

18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Igen, a krill jó ötlet, ha követik a játékban a környezet-természetvédelmi vonalat, mert fontos tagja a táplálékláncnak.

Dynnye kedveli ezt.
  19. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Szerintem most add el mindet, és kb. 1,5~2 hónap múlva, mikor lejjebb ment az ára vásárold vissza, hogy mire végre megjön a sziget karácsonyra, újra drágán eladhasd.

molnarmarcsi és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum bárója

Az is érdekes, hogy a csp helyén egy eredményjelző tábla van, vajh miért? Ezek szerint ott nem fog kelleni csp, nem kell/lehet venni semmit.

teréz65 és macska49 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.