Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

sziasztok!
    És a baha fák????
    :)

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm hm ... minden fajta fám van ...
    Ez lehet nálam is kimarad ... sőt azt hiszem biztos ....

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Majd egyszer csak lesz. Most ez kaptuk, megköszönjük, főleg azok akiknek van mit behozni és sikerül is amit szeretnének.

taga1, alex0824, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Jeleztem időben: ez inkább a kicsiknek lehet jó választás, akiknek jóformán semmi nincs még - néhány farmaranyért olyat kaphatnak, ami még hiányzik.

5. -Holdfeny-.

Ok .. megpróbálom ;) Nálam így sincs film :(
    Közben eszembe jutott ólaknál is lesz ilyen új fajta vásárlási lehetőség ? Mit gondolsz Jónás .... ?

alex0824, wiktorka17, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Nálam is kimarad ez akció, mert rengeteg fám van nekem is, talán a legújabbakból van kevesebb, de azokkal meg úgy vagyok, (meg gondolom más is ;)), hogy a legközelebbi titokfa akcióban majd az aktuális legújabbakon túlmenően jönnek még belőlük melléjük. :);) :D

alex0824, wiktorka17, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan!:D lehet kihagyni 1-2 akciót aztán több lesz mintha akkor vettünk volna mindegyikből :)

8. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Jó lenne ez a film is, de sajnos nem ad mozipontot. Nálam igen ritkán van film. A gépész nálam igen lustácska.

alex0824, wiktorka17, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia :)
    Nálam is. Az, hogy lustácska, igen enyhe kifejezés, lusta mint a lajhár, bocsi ;) SID [​IMG] , nem rád gondoltam :D.

10. -Holdfeny-.

Persze ... persze ... Csak az ember szeret játszani ... Kipróbálni az újdonságokat ;)
    Ólas változata lesz a dolognak ?

11. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Nálam is hébe-hóba van csak mozi!

alex0824, wiktorka17, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Nézném én napi 20 alkalommal ha adna pontot ;)

alex0824, wiktorka17, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha nagyon befutna a mostani akció (erős kételyeim vannak ezt illetően), akkor nem lehet kizárni annak lehetőségét sem, hogy kedvet kapnak hozzá.

14. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Hálás köszönet ezért a munkáért. Szuper lett. Akinek nincs ideje sokat olvasni, itt tömören mindent megkaphat.
    Nem tudod kifejezni magad, mennyire szeretsz bennünket? Kifejezted, elolvastuk. :) Szerintem mi is Téged, én biztosan! :p
    KÖSZÖNJÜK! :)

genka53, k-rusi, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép délutánt ! izgalmas eventvárást Mindenkinek !
    Fa akció kimarad, jöhetett volna bájitalfa, varázsfa, azért beáldoztam volna, de így marad a készlet, mindenből van.
    Mozi nálam sincs, nem baj, uis nincs itthon pattogatott kukoria se, úgy pedig nem igazi a filmnézés.
    A Növekedésserkentő recept hol és melyik szinttől használható, tudnátok erre válaszolni (kerestem a Keresővel, de hibát ir, nem találom).köszönöm szépen !

genka53, HéricsBáró, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Alkimista 5. szint. A receptet az új Bahás gazdaköri (Tengeri kaland) 6. szintjén lehet megszerezni.

genka53, alex0824, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Alkimista 5.szint.

genka53, alex0824, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Breki, köszi, hogy áthoztad, nem láttam meg volna másképpen, sajna átsiklottam a hivataloson:).
    Nincs köztük terményes fa egy sem, pedig örültem volna neki:)
    Szia Marika:)
    Válaszolni szerettem volna, de már látom, hogy ketten is megírták, hogy hol gyárthatod:). Az új bahás gazdaköri feladatsor főnyereménye volt nekem, illetve annak aki még nem végzett vele, lesz a nyereménye:). Az alkimista műhely leírása bővült vele, ott megtalálod a hozzávalókat is az Enciben:)
    Itt van a májusi programunk:) érdekes:) most jelent meg a hivatalosban
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-kalendárium-május.13913/
    Éééééééééééés elindult az event is:)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...bogár-ünnep-ii-bingo-event.13895/#post-491468

Utoljára szerkesztett: 28.4.16
    Markitooo, genka53, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  19. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ebből ami megfogta a figyelmemet:

• május 01 - május 04. - Szentjánosbogár ünnep event
    • május 05 - május 06. - Telihold event - újra???
    • május 06 - május 09. - Bahamarama Titokzatos tenyészet akció/ Állandó gazdaköri küldetés
    • május 06 - május 09. - Állati gőzös
    • május 11 - május 17. - Viking event
    • május 19 - május 25. - Különleges tenyésztési event
    • május 27 - május 28. - Telihold tartalombővítés - ez mit takar?- új feladatkör? - új állatok? új lehetőségek?
    • május 27 - május 31. - Mendel event

Markitooo, genka53, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Túl sok lesz ez a telihold ... Elírás vagy eszetlen mennyiségű gaznak kéne raktáron lenni az új dolgokhoz ... :eek::eek::eek:

genka53, Gio, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.