Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Tisztelet a kivételnek :D
    A férfiak takarítanak!
    A kocsi mindig csilli-villi, ha csajszit viszünk :inlove:xD

2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Jesszus! Nagyon remélem, hogy táblázatos segítséget kapunk, mint a bingó2-nél!:wuerg::p

...a kivétel erősíti a szabályt!:D

Utoljára szerkesztett: 19.5.16
  3. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

kutyaszálló, genka53, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  5. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Persze....megállás nélkül csak tenyészteni.....:D:inlove::music::wuerg::p;)

Tomo1976, kutyaszálló, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Aki bírja szupertáppal .... :p

g.bella, kutyaszálló, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jaj, ne ijesztgess!:D Ennyire bonyolult lesz vagy sok munkáért keveset ad?
    A pajtából is kell valami? Az adagolókból épp csak annyit kapunk, amennyire a feladat teljesítéséhez szükségünk lesz vagy 1-2 rontási lehetőség belefér?

A létra mellett teszem le én is a voksomat.

Én is úgy éreztem ma reggel, hogy elhamarkodott kijelentést tettem tegnap és valaki nem bírta elviselni, hogy csupa vidám ember gyűlt össze ismét a gangon.:D
    Természetesen várom vissza Őzikét a fórumra.

Az uncsidnak nagyon sok boldog névnapot kívánok!:)

Az apák napjáról az infót a Wikiből másoltam:
    "Az apák napja egy világi ünnepnap, Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik. (Vannak, akik – viccesen – május 19-ét, Ivó napját tartják apák napjának.) A 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor. Ilyenkor emlékeznek az apákra, nagyapákra és a többi férfi elődre. Az apák napját világszerte számos különböző időpontban ünneplik. Ezen a napon általában ajándékot adnak az apáknak, és ilyenkor a család általában együtt van."

Minden évben június 1-je a szülők napja, az ENSZ 2012. évi határozata értelmében.

Még szép, hogy modernizálódtok ti is, másképp besavanyodtok... a zöld szín már meg is van hozzá.xDxD
    Nyugtassatok meg, hogy Lackóval és Steve-vel versenybe szálltok az új tenyészállat bevezetésekor.:D

Szerintem is tartani fogják magukat a szavazás eredményéhez, de Jancsikát is meg kell védjem. Aki elég régóta játszik, az tudja, hogy a BP szokott szavazást kiírni, aztán magasról tesz a szavazás eredményére.
    Eddig 4 szavazásra emlékszem - a tápos volt a 4. - és bizony mindhárom előző csak színjáték volt.:wuerg:

8. -Holdfeny-.

Én szeretném a színjátékot .... egész pontosan a filmszínházban vetítettet ... de abból nem sokat kapunk :(https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.13947/#post-501995
    Friss ropogós ;) Malom gyorsítás

Utoljára szerkesztett: 18.5.16
    kutyaszálló, meszimarsi, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  9. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szia HéricsBáró
    Ühümm... ostya bizony
    Egyszer olvastam egy nagyon aranyos német, vagy osztrák mesét.
    Egy kis falucskában játszódott, a Békástanyán. A főszereplője Varukk,aki egy nagyon szimpatikus béka pasas. Minden este koncertet adott egy árván maradt városi kislánynak, aki a nagyszüleinél töltötte a nyarat... és persze csuda jó pajtik lettek.
    Sokszor a hasunkat fogtuk olvasás közben...
    No...az Ő kedvence volt az ostya:D...pláne, ha málnalekvárt is kapott rá:D

...jut eszembe... Varukk kedvenc hangszere a fuvola volt:D

eneszti, kekmaci75, meszimarsi és 16 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

meszimarsi, Ribiszke, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia ;) Ha esetleg emlékszel a mese címére ... megköszönném ha átdobnád bagolyban ;)
    Lehet már tudni a színes békáink neveit ?

_Cygnus_, Peszi2, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Lefordítottuk valamelyik nap, de nem vagyok biztos benne, hogy ugyanígy fordítják és abban sem, hogy a bolgárok jó helyen nézték a békák neveit. Pontos információk jelennek meg a bolgár fórumon, de nem találtam meg a bolgárok forrását, így le sem tudom ellenőrizni.:(

kekmaci75, Peszi2, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Uff ... Köszönöm ... Megyek olvasni ;) Aztán majd csak okosabb leszek ;)

_Cygnus_, Peszi2, wiktorka17 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok. Az anakondának a tápja legyen , 3 citrom és 1 körte.Mókásan nézneki a citrom összehúzná és körtealaku lenne. :D

meszimarsi, genka53, mimi és 11 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kincső52, genka53, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  16. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Ha jól láttam a képet,köszönet neked Toma akkor sokak vágya valóra válik
    :D:D:D

_Cygnus_, Peszi2, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  17. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Azért én picikét félek ettől az átalakítástól.Emlékeim között élénken él,hogy egyszer már volt ilyen.Akkor picinykét megszívtam.Sok félbehagyott küldetésem volt akkor is,sajna most is,és a pulykáknál valahogy elcsámborgott néhány tenyész állat,de miután nem igen szoktam képmentést csinálni,sőt nem is tudok,hát így jártam.Remélem,ez máshogy lesz most,mert kardomba dőlök,ha újra megtörténik.:cry:

18. -Holdfeny-.

Hm .... ilyenről még nem hallottam ...:oops: Én nagyon kiakadnék ... az tuti :wuerg:

meszimarsi, _Cygnus_, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen megnyugodhatsz lesz verseny, kérném majd a két másik versenyző igenét is! Mert akkor lesz igazán nyugid xDxDxD

kekmaci75, genka53, mimi és 8 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

genka53, _Cygnus_, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.