Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Szia!
    Azt megírnád pontosan hogy a Herbárium végrehajtásakor mennyi csillagot lehet még kapni! Ja és érdekelne, hogy a képregények után mennyi csillagot lehet begyűjteni. Köszönöm

Mikulás48, bindi5454, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Herbárium nem ad csillagot :( és az első képregény sem :(

_Cygnus_, bindi5454, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  3. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Hát ezért kérdeztem...A második és harmadik sem, ha jól emlékszem...

genka53, _Cygnus_, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS

Szia Sziszi

A lengyel oldalon valaki azt írta , hogy egy tojás 11.5 óránként 300tp és 10% és trópusi fák.
    Ez a mostani növekedés serkentő nem ?
    De az most éppen 10% és 4 órás:eek:
    Vagy a közeledő , új tojás ? :oops::cry:

Magdusnéne, genka53, Mikulás48 és 7 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Jancsika!
    Szerintem az új lesz...legalább is azt îrják ;) mégpedig a kalóz papagáj....és 10%- al gyorsabb növekedés 2 órán át a bahás fáknál ;) azon kîvül amit leîrtál....
    Az árát viszont nem îrták :cry:

Magdusnéne, genka53, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Szóval a növekedés serkentő 10% meg ez a 10% ? :p
    Szerintem haladunk arrafele , hogy megéri az alkimista 5. szint. ;)

Nem mintha nekem meglenne.:D:cry:

Magdusnéne, alex0824, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  7. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Nekem van,csak egy baj van vele,az xxl fákra nem hat csak az alap fákra.
    Így egy 24 órás 100% Tp bónusznál nem fér bele a 3x-i aratás.

Magdusnéne, alex0824, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Köszi , hogy vagy nekem.:inlove:FORRÁS

Most kicsit bajba vagyok mert a spanyol oldal szerint , a lengyelektől szedték , amit nem találok ott.
    De , végülis így születik a pletyka.:cry:
    Na, a lényeg az , hogy szerintük a békának köze van a nyári nyitogatós naptárhoz . :eek:
    Meg említenek mentolos törpe krémet ?o_O:p meg az elixírt ?
    Szóval ha jól értettem köze lesz az alkimistához a békának , és ők színezik be a kagylókat a nyári nyitógatós naptárhoz?:D
    Ennek van értelme? Vagy menjek aludni ?

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kipróbáltam anno, és hat a Bahán kint lévő XXL fákra. Egy hiba miatt viszont a frissen kitett XXL fákra nem hat. Továbbított probléma, várjuk a javítást.
    Itt jelentettem.

Kincső52, Magdusnéne, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

FORRÁS

Üdvözlet mindenkinek. Aloha kalóz papapáj tojás.

Pletyka : 10%- al gyorsabb növekedés 2 órán át a bahás fáknál 11.5 óránként 300tp

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nem leszünk egyedül a Ligetben, bizonyos fröccs piknik tartatik majd ott, az "arckönyv" nevű népszerű közösségi oldalon utána lehet nézni, de szerintem hasznunkra lehet a dolog. Ahogy jelezted is, minden bizonnyal csatlakoznak hozzánk. xD Csak plédet kell vinni, "kaja-pija" lesz! ;)

12. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok, szép hajnalt, vagy jó reggelt(?) Mindenkinek!

Nagyon komoly lemaradásban voltam/vagyok, mert a "kedvenc" szolgáltatóm az EU Parlament jogszabályára hivatkozva törölte a külföldi mobilnet szolgáltatásomat :mad: Így az elmúlt időszakban csak a kötelező köröket tudtam futni (aratás, vetés).
    Persze a jogszabály fő irányvonala a könnyítés lenne, de nálunk ezt is sikerült félre értelmezni.... :( No mindegy....
    Az elmúlt napok a rohanásról szóltak nálam, hiszen sietnem kellett haza, hogy mindannyitokkal találkozni tudjak ma :inlove: Remélem sokan leszünk és a Városligetet Farmosligetté tudjuk átalakítani ;) Igyekszem én is egy kamionos gyors kajával készülni és nevezni a versenyben :D

Olvastam az elmaradásomat és kicsit megrémített az elkövetkezendő eventek vélhető nehézségi foka. Bízom benne, hogy nem kell azért annyira betojni és sikerül venni az akadályokat mindannyiunknak.

Kicsit elszomorított a gang hangulata, bár a "lényegről" lemaradtam, mert nem sok nyoma maradt a balhékról, köszönhetően a mindig résen lévő Radírpóknak :)
    Remélem visszatér a régi jó hangulat, ahogy megérkezik végre a jó idő is (bár még a spanyoloknál is fáztam az utóbbi időben).

No és hogy egy kicsit magamról is pletyizzek: A 16 sebességes MAN-on olyan jól vizsgáztam, hogy ajándékba kaptam egy 500 LE-s, automata váltós Volvót. Nagyon komoly a paripa, nem igazán van ellenfél hegynek felfelé :inlove::D Igazán klassz vezetni, mert szuper a motor és a váltó. Lakni nem egy 5 csillagos szálloda, de ez van...
    Sok-sok képpel készülök, ha kíváncsi rá valaki délután megmutatom :D
    Remélem sokan leszünk ;)

13. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Most akkor a nyári nyitogatós, az nem "Keresd a párját" játék lesz? Minden nap nyitsz 1 párt, és a event végére talán elkészülsz vele, ha emlékszel mikor mejik kagylót hol láttad! 8)

Magdusnéne, alex0824, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!

Igen,bár estefelé leszek.

Kukackukac, alex0824, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Remélem kici és occó lesz ;)

16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Milyen nagy a csönd itt ma délelőtt!!! :D Biztosan mindenki a piknikre készül... ;)
    Nemsokára én is indulok! :inlove:

Kukackukac, wiktorka17, alex0824 és 14 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De jó neked. :) Én messze vagyok, most sem tudok eljutni. Nagyon jó szórakozást kívánok nektek. Majd várjuk az élménybeszámolót. :)

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek és persze jó tenyésztést is:)
    Én azt hiszem abban reménykedem, hogy a hatását kiterjesztik a farmos fákra is.. egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen szűkített a kör? :oops:Miért csak a bahás fákhoz vannak bónuszok? (lehet, hogy a reményemmel egyedül vagyok, de számomra így vonzóbb is lenne és jobban megérné:))
    Vagy vegyek egy bilit és lógassam bele amit lógatni kéne és ne álmodozzam elérhetetlenről?:):music:;)

19. -Holdfeny-.

Ha minden jót megkapunk egy tojásból :music:... Nem veszünk következőt :p:oops:

20. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Én lélekben vagyok veletek! Sajnos nem tudtam megoldani hogy elmehessek bemutatkozni. :(
    Na majd talán legközelebb ha már nagyobbacska lesz a leányzóm!
    Nagyon jó piknikezést az összes szomszédomnak!
    :))))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.