Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Nahát! Most hogy mondod, tényleg igazad lehet. xD
    A malmot pedig elköltöztetik a mesterségek völgyébe lisztet őrölni. :D
    Ha ránk bízzák az átrendezést, jól meg tudnánk keverni, miiii? :pxD

Cyra65, kutyaszálló, Meellcc és 19 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Eljátszottam én is a gondolattal....örülnék egy új területnek, mert "kinőttem a farmot":p
    Nem számít ha kivágnak....Te ide tartozol;)

Cyra65, Kincső52, kutyaszálló és 17 más kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ez a szöveg nekem nagyon jónásosra (homályosra) sikeredett.
    Segítsen vki értelmezni! Főleg a napszemcsis barifejet. :p
    Mit akar ez előrevetíteni? Az állat jövőbeli tenyészthetőségét, vagy a termény kell majd vmi új gazdakörbe? Mindkettő olyan fontos infó, amit jó lenne picikét tisztábban látni, nem?
    ----
    Figyu! Óvatosan az új területtel! De tényleg.
    Mindig eszembe jut, amit Nóci szokott hangsúlyozni:
    - több időt elvesz az életünkből a farm, ha még nagyobb lesz,
    - eventekhez is többet kérhetnek (ahogy meg is nőtt a beadandó növények száma az esőerdő megjelenése óta),
    - a piac még jobban megbolondul stb stb stb.

Szóval óvatosan a kérésekkel, mert lehet, hogy nem lesz akkora öröm, ha meg is valósul! ;)

Cyra65, Fatther, kutyaszálló és 21 más kedveli ezt.
  4. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nos a napszemcsis barifej: vsz, hogy ez a bárány egy napsütötte helyen lehet és érzékeny a szeme a fényre :) De az is lehet, hogy titkosügynök és álcázza magát :)
    Komolyra fordítva: a piros ólakhoz kellenek a magasabb szintű tenyészállatok, tehát ha "ingyen" jutsz hozzá, akkor ne hagyd már ki... (szerintem)

Szerintem pedig a rengeteg ól és fa kinőtte a lehetőségeinket. Több hellyel jobban lehet gazdálkodni. Lehet 1-1 területen csak ezt, vagy csak azt termelgetni...
    Az eventgazok pedig számtalanszor nem is termelhetők mindenütt...
    Ne mondja nekem senki, hogy az esőerdő megjelenése nem segíti/segítette a TP növelést! Sokaknak a holt szezonban kitehetővel van tele.
    Szóval akkor is jöjjön csak az az új terület, majd én ültetek a Tiedre is, ha Neked nem kell xD

Cyra65, Kincső52, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Elmondod, hogy hol van a 7*1, mert én csak 5 darabot kaptam. Valamit nem csináltam meg? Eltévesztettem valamit?:oops: Hol kéne keresnem?
    Ps: lett a pörnél 1 darab zöld pörgetésem ami tegnap nem volt ott. "Ő" lenne a plusz pörgetés? Csendes jóváírta a rendszer?

kutyaszálló, mimi, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  6. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Jónás helyett..
    Minden napi belépéskor kapod a +1-et, az ötöt pedig Rackó odaadta az első napon :)

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ezt értettem, csak azt nem tudtam, hogy hol van, hol kapom meg:) Köszönöm közben rájöttem, ki is egészítettem vele a hsz-t:)

8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ja, csak ennyi van szted Jónás írásában, hogy a piros ól értékes? :oops: Azt hittem, hogy másra gondol. :(
    Már kezdtem agyalni azon, hogy miből és mennyit termeljek azzal ez egy szem ólacskával. :p:)
    --
    Igen, sok mindenben igazatok van, hogy miért is lenne jó egy-egy új terület. Persze, hogy nálam sem lenne parlagon. Ezer dolgot ki tudnék találni oda. Lenne helye a sok-sok újdonságnak stb.
    Ez ugye rólam szól(na), de rajtunk kívül sok olyan játékos van, akinek nincsenek munkásai. Újabb területet lekattogni kézzel, nem biztos, hogy örömteli lesz számukra. Sok nagygazda játszik kisfarmokkal is, ahová már ő sem vesz munkásokat, de például eventezni szokott. Vagy azért, mert a kisunokája farmja maradt rá és nem akarja elhanyagolni, vagy azért, mert plusz kitehetőkért dolgozik. Ők is a fejükhöz kapnának egy újabb terület megjelenésével.
    Igazán jöhetne Jónás és jelezhetné, hogy ez a sok okosság, amit az új területről "papírra vetettünk", mennyire felesleges volt, hiszen nincs is szó területbővítésről. xDxD
    Vagy igen? :music:

Cyra65, kutyaszálló, Sonche és 20 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

FORRÁS
    Kielius csinált egy rejtvény a cicákról , és nem hoztam el . Fejlődök :inlove:

Na de a megfejtés ! ;)

Tápjuk bodza és zab . Eszerint a pletyka igaz?:music:

A bodza fa bekerül a gazdaboltba és lehet venni.-.-:cry:

A macskák hamarabb kerülnek be a gazdaboltba , asszem még ebben a hónapban.:p

5 feladatot kell majd teljesíteni .

Ez csak pletyka, ha tévedek akkor bocsi :)

Cyra65, kutyaszálló, mimi és 17 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is azokkal értek egyet, akik nem szeretnének új területet. Nemzsu mindent leírt, de két gondolattal hozzájárulnék. Az a szokásos érv a plusz területet kérőktől, hogy annyi ól, fa, stb. van már játékban, hogy nem lehet mindent kitenni. Nos, ez a probléma egy új területtel ugyanúgy fennállna. Összeszámoltam, jelenleg kb. 1500 ólam van (fejlesztések nélkül) úgy, hogy én soha nem veszek titokólat, és csak kevés állatból van egy területnyi. Az egész farmra most 210-et tudnék kitenni... Van a játékban 69 féle állat, 93 féle alap és retro ól, további 35 féle terményes ól plusz 13 féle rémséges ól. Plusz a fejlesztések. Van 106 féle fánk, 82 féle farmos, 32 féle bahás és 23 féle teliholdas növényünk. És akkor még nem beszéltünk a rengeteg kitehetőről. Nálam az évek során kb. 700 féle kitehető gyűlt össze, amihez kb. 1400 területegység kellene - és én messze nem szereztem annyit, amennyit lehetne, és cserekor sem hajtok rájuk. Vannak továbbá mamutok, raktárházak, tojások. Hány terület kéne ahhoz, hogy mindent kitegyünk? Egy plusz területtel semmi sem változna.
    Ez stratégiai játék. Nem az hoz eredményt, ha mindent termelünk, hanem ha olyasmit termelünk, ami a haladásunkat szolgálja. Ehhez pedig specializálódni kell.
    A másik érvem az új terület ellen, hogy akik jellemzően kézzel aratnak (jómagam is), azoknak ennyi már az elviselhetőség maximuma. Ennél több már robot volna - nekem legalábbis, de persze ez erősen szubjektív. (Bocs nemzsu, utólag láttam, hogy már ezt is írtad.)

Cyra65, kutyaszálló, Susie0509 és 23 más kedveli ezt.
  11. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    ha szavazni kellene legyen egy új terület én igent voksolnék.
    nekem nagyon régi vágyam.
    nagy örömmel katingatnék kézzel is ha úgy adódna nem lennének munkásaim.

Cyra65, kutyaszálló, mimi és 7 más kedveli ezt.
  12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ezeket a fac-en találtam:

Vízi állatok az új helyre: pörölycápa,cápa, szalamandra

Utoljára szerkesztett: 2.10.16
    Kincső52, kutyaszálló, mimi és 26 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Régen jártam erre. Nekem tetszik az új szisztéma:p. Kicsit ugyan elszaladt a lovacska;).

kutyaszálló, bakfis, emocy91 és 18 más kedveli ezt.
  14. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia!
    Mindig csak vicceskedsz... :D
    Képzeld, én úgy másfél évvel ezelőtt írtam ezt az ötletesbe: #79
    szóval most az van, hogy az én kívánságom teljesül :p ha igaz...? :music:

Cyra65, kutyaszálló, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Aloha Detti

Ez a félelmetes nem a medve :eek::D

Most már csak az a kérdés , mi lesz Rackó helyén.:p Ezt kérdezte már valaki ? xD

kutyaszálló, mimi, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  16. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szerintem igen, csak nem árulják el :p még ;)
    Mindent meg fogunk tudni, ha itt lesz az ideje 8)

kutyaszálló, mimi, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Lesz valami, ez nem kérdés - már csak ki kellene találni, mi kerül oda 8)
    Tudom, tudom, nekem kellene, de akkor te meg unatkoznál. Az azért mégsem lenne jó :D

csopke1, Cyra65, Fatther és 26 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Jó estét Jónás apó

Egy új dolognak leszünk részesei , vagy van már ilyen a Játékban ? :p

kutyaszálló, mimi, Meellcc és 10 más kedveli ezt.
  19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Új terület?

kutyaszálló, mimi, Detti0812 és 6 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Még forog a gömb, nem köpte ki az eredményt ;):p

Cyra65, kutyaszálló, mimi és 21 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.