Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem láttam olyan tételt, de ez nem jelenti azt, hogy nem is volt közte olyan.xD

Melan, szemike50, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem volt közte, csak a cukorrúd és a sapka. De a beadandó mennyiségek mind az 5 szinten ugyanakkorák voltak (150+250+1000 cukorrúd + 10+20+58 sapi), így lehet, hogy még ez is, és a beadandók köre is változik. A nyeremények közt volt a Leho által említetteken kívül felhősor a kitehetőkkel és 30 szupertáp - de persze ez is változhat addig.

Melan, taga1, times84 és 18 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem szeretnék a rovatnak a szabályaiba ütközni a konkrétumok végett. Ugyanis mennyiségek nem igazán megengedettek. Ezért engedd meg, hogy a számokra ne reagáljak, pro vagy kontra.
    Én is ezt láttam 440 felrepi 7000 gaz.

Utoljára szerkesztett: 4.12.16
    Melan, taga1, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ha valaminek változik a szintje, annak az ikonja bizony a piacon is arrább vándorol. Nem bonyolult ez ;)

Melan, _Cygnus_, robben800412 és 19 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

Szia!

Az ősidőkben nem volt ajándékkód. Aztán volt időnként, de nem volt naptár. Aztán lett naptár - egy évben egy alkalommal.
    Az idén hányadik naptárnál is tartunk? 8):music:

Kincső52, almáspite48, revaa és 38 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Mivel ezek a számok az "élő" játékban láthatóak voltak, így nem okoz gondot a publikálásuk.

Melan, _Cygnus_, Peszi2 és 32 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Idén hamarabb jön a Mikulás ? :D:D

Jó estét Jónás apó

Ha ez igaz :music: Remélem máshonnan is jöhet nem ? :p

Úgy látszik a lengyeleknek sikerült a főfogást lementeni :inlove:

De említenek még :
    • 5x3 feladat
    • 3 kitehető
    • Matrica
    • 2 Renzo belépődíj
    • 9 pörgetés
    • 30 csillag
    • Karácsonyi cukor : 7000 db
    • Mikulás sapka 440
    • Áru a pajtából 0
    • Tp és Csp
    • Szupertáp , szupertrágya .

Melan, taga1, _Cygnus_ és 38 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét mindenkinek:)
    Megint lemaradtam valamiről? Most léptem be így nem tudtam kíváncsiskodni sajnos:) ettől függetlenül várom az eventet és hogy mennyi lesz az annyi majd kiderítem a hivatalosból:) Gondolom csak szerdán lesz:) még aludnunk kell hozzá párat:
    december 08 - december 12 - Mikulás event
    Szia Jancsika, ha minden kérdésemre ilyen gyorsan kapok választ, mint most nagyon szerencsés farmer leszek:D, köszönöm:D:inlove:

Melan, _Cygnus_, kutyaszálló és 14 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Hóban ébred majd az ünnep , minden percben nevetsz rám ! :D
    Tud e ........:music:

almáspite48, Melan, _Cygnus_ és 31 más kedveli ezt.
  10. kiszsuzsi

kiszsuzsi Haladó

sziasztok segítene valaki van egy szürke felhősorom a kitehetői valkűr éneke nektár parti és gyakorlat teszi a mestert ezeket hol lehetet begyűjteni?

mimi, Ivibaba54, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia kiszsuzsi, szép estét !
    Event nyeremény volt, próbáld meg majd cserenapon begyűjteni a hiányzó kitehetőket. (nem lehetséges, hogy valahol ki vannak rakva?)

Melan, _Cygnus_, mimi és 12 más kedveli ezt.
  12. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszi, jónak tűnik!

mimi, kutyaszálló, emocy91 és 10 más kedveli ezt.
  13. Bözse

Bözse Rutinos

A mai napom mondhatni viharosan indult. A szél ádáz harcba kezdett a ház melletti fenyővel, melynek ágai vad dobszólóval ébresztettek. Álmosan meredtem a nagy fényességbe, hisz a nap úgy sütött, mintha fényszórók hada világítaná meg a Földet, mint 1 színpadot. Csak sajna a fény mellett a hő már nem szériatartozék így december táján. Pedig mennyivel jobb lenne 1 ’trópusi’ karácsony! Lelki szemeim előtt felsejlik egy +35 fokos ünnep képe: A hófehér homokban napszemcsis jegesmackók mellett pingvinek hasalnak a napon, diszkrét hópehely mintás boxer fazonú fürdőgatyóban, Snowy Mary-t (vodka, citromlé, kókusztej) kortyolgatva. A pincéreken Télanyócára és Télapócára hajazó piros alapon fehér prémszegélyes fürdőruci. Műhavas, fényfűzéres pálmafák adják meg az ünnep alaphangulatát. Távolabb zöld sortos, hegyes fülű manók csomagolják az ajikat. Aprócska, kunkori orrú cipős lábukat a zene ütemére mozgatva, ezzel megadva a munka ritmusát.

A fentebbi képeket teljességgel alkohol és/vagy drogoktól mentesen vizionáltam 'csak úgy, mert miért is ne' alapon. Tehetek én arról, hogy a szél így fújt, a nap így sütött és erről nekem ez ugrott be?! Nem! Na ugye, hogy nem is én vagyok a hibás!
    Szeretetteljes és békességgel teli adventet kívánok Mindenkinek!

A 'barkácsoljunk karácsonyt!' jegyében házilagos díszítés fillérekből, de a csillogást nem kispórolva belőle:

A kreativitás legyen Veletek!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. HéricsBáró

Jó reggelt

Majd csak összerakják , mi volt eddig :inlove:
    Habár ha ennyi minden kiderül , a BP biztosan változtat rajta nem ? :cry:

Melan, _Cygnus_, robben800412 és 25 más kedveli ezt.
  15. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

30 sztrágya.

Melan, _Cygnus_, mimi és 12 más kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Nagyon örülök, hogy tegnap már nem tántorogtam ide, mert most feldobtad a napom ezzel a kis szösszenettel. Igazán szívmelengető ábrándok. Jó mikulás és angyalkavárást kívánok.

Netudki50, mimi, kutyaszálló és 15 más kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Minek is azt számolgatni,hiszen nem egy kategória szerintem, de jól esett mindenkinek:).Csak nem gondolnám,hogy naptár/db számolják a "bocsikat"?? o_O Viszont van itt egy jó jós elhíresült mondása: "bármi megtörténhet":music:Én bizakodom! A remény hal meg utoljára,még a karácsonyi hal is előbb! xDxD

Melan, _Cygnus_, mimi és 15 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Persze, nem azonos a kettő. De ha jobban belegondolsz, mindkettő az ingyen kapjuk kategória, csak be kell lépni érte a játékba (be kell írni). Ha innen nézed, egy naptárnyi ajándékból mennyi "kódot" lehetne gyártani :music:
    Igen, lehetne minden nap egy ajándékkód ami adna x nyereményt - ami pont ugyan az lenne, mint a naptár ajándéka. És akkor jaj de jó lenne nekünk, mert mennyi ajándékkódot kaptunk :D

almáspite48, Melan, taga1 és 30 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Közeledik a következő titokfa akció, időszerű lenne bekukkantani a sarka alá. Csak az a kérdés, a mindenre készüljön rejtvény, vagy beéritek a fontosabbakkal.
    (Mondjuk pár tucat cédrátcitrom miatt senki nem rágná tövig a körmét, érdemes -e ilyen gyümit belevenni a rejtvénybe.)

HéricsBáró, Melan, _Cygnus_ és 24 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves Jónás szép hétvégét Neked:)
    Ha fákról van szó és fatermésekről szerintem bármilyen rejtvény jöhet, így, ha lehet benne lennék a rejtvénybe... legfeljebb a szurkolói tábort erősítem a pálya szélén, ha mást nem tudok:D
    A fontosabbakról jó lenne többet tudni, mert izgatja a fantáziámat, hogy mi lehet az?:)
    Ha szólsz róla biztos, hogy érdemes fejtegetni, kérjük szépen a rejtvényt!:)

Melan, _Cygnus_, kutyaszálló és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.