Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, így is lehet nézni, meg úgy is, hogy annyi kupont elpazaroltattak velünk erre az eventre, hogy azzal még 1-2 eventet meg lehetett volna csinálni. 3 területen simán csináltam volna kézzel az eventet - a bahát épp emiatt nem rendeztem át - de mint írtam már az elején a csevegőben, még a magszaporítást sem lehetett munkások nélkül csinálni.

Ha nagyon rendesek lennének, akkor adnának mindenkinek legalább 300 érmét - az esetleg pótolná a kiesést.
    Nem magam miatt beszélek, mert végül is némi logikával - ahogy mondod - szereztem 1812 érmét, az a pár száz, amire még szükségem van, könyöradomány nélkül is meglesz. De tegnap és ma sokan elpazaroltak feleslegesen egy-egy kupont vagy több száz szupertrágyát, mert munka után/előtt még aratni szerették volna a 7 órás gazt. Egy 24 órás hosszabbítás nekik nem adja vissza azt, amit elvesztettek.
    Pótolni a veszteséget kellett volna, csak azzal tudnák a kedélyeket csillapítani, nem azzal, ha azokat segítik, akik spórolósra veszik az eventeket.:music:

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.2.17
    wiktorka17, mimi, -Palika17- és 13 más kedveli ezt.
  3. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Akkor végül is mindenki spórol nem? Ki ezen ki a kuponon :p

Szerintem, lesz kárpótlásnak egy 12 óráskupon, ha már jósda :) Bár abban igazad van hogy ezt még a hétvégén lett volna célszerű megadni, de még nincs vége eventnek :) Azonkívül más kiesett dolog is lehet, kupon, szupitrágya, és a bónuszokat adó amire lehet lehet végig kell gondolniuk, milyen komplex kárpótlás legyen. Reméljük tetszeni fog. Viszont ez egy játék, nem kell annyira véresen komolyan venni, el kell fogadni, hogy vannak technikai hibák. Ha pl, az áram megy el 3 órára ki kárpótolja azt? :)

A némi logikával, ( tervezéssel, számolgatással) és a kis anyagi ráfordítással, a játék egészére gondoltam nem erre az eventre, ha rosszul fogalmaztam volna. :) Sokféleképpen lehet játszani és ez benne a szép. Én a kuponokat összegyűjtöm :) Jó lesz az majd nyáron :D

Le a kalappal, azok előtt akik kézzel játszanak többnyire, nálam kicsit feltűnő lenne a munkahelyen, ha mind a 8 órában csak kattintgatnék :p :p :p :p :p :p

wiktorka17, alex0824, mimi és 16 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A robotok kis programok, amik a keresőoldalak (google, byng és társai) számára kutatják fel automatikusan a netet, és szállítják az oldalakról az új infókat. Amikor keresel egy ilyen oldalon, akkor nem a neten keres, hanem a saját adatbázisában (ezért is van időnként, hogy a talált linkre kattintva nem azt kapod, amit akartál), és az adatbázis folyamatos feltöltését végzik ezek a robotok, amelyek linkről linkre haladva automatikusan gyűjtik a kereső számára a neten elérhető tartalmakat. Persze ilyen robotokat egyéb adatgyűjtési céllal is lehet indítani, vagyis nem mind ilyen jóindulatú.

wiktorka17, alex0824, mimi és 21 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Mi ok lenne a változtatásra?

wiktorka17, inanna11, alex0824 és 16 más kedveli ezt.
  6. öregfarmer70

öregfarmer70 Fórum-zöldfülű

Macskánál mi volt?

alex0824, Vakarka, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  7. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Szia Jónás!
    Nem tudom,( de a BP-nél soha nem lehet tudni mi jut eszükbe), csak rákérdeztem biztos ami biztos alapon:)

alex0824, Vakarka, mimi és 6 más kedveli ezt.
  8. JósJónás

Szia!

A macska titokállat volt korábban.
    A páva nem.
    Ez azért elég lényeges különbség ;)
    Mondj egy olyan állatot, ami gazdaboltban megvásárolható volt játékba kerülése óta, és megváltozott volna a tápja a tenyésztés bevezetésekor.

vera0973, alex0824, mimi és 13 más kedveli ezt.
  9. cinege65

cinege65 Aktív író

Kutya

alex0824, mimi, Vakarka és 4 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

Szia!

Rossz válasz :D

A kutya sem volt megvásárolható a játékba kerülésekor 8)

alex0824, mimi, -Palika17- és 11 más kedveli ezt.
  11. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Kedves Jónás! Látsz esélyt némileg nagyobb,ezen az eventen hasznosítható "engesztelő" ajándékra? Sajnos a technika ördögét nem lehet kiszámítani,tudom! Amennyiben pl: a net szolgáltatónál lett volna ilyen hiba,most csak vakarózna mindenki,nem lenne hol reklamálni xD No de ez egy játék,amit hosszú távra terveztek játszani,szerintem csak jobban venné ki magát egy kicsit gálánsabb hozzá állás a BP részéről nem? Régebben ilyenkor előkapták a bónuszkódot... Mint Jósok Jósa! Látsz ilyesmi valamit megcsillanni a gömböd homályában? :music:

wiktorka17, vera0973, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, szép napot!
    Lehet ez elkerülte a figyelmedet tegnap :)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-elmúlt-napok-eseményeiről.14793/#post-653376

wiktorka17, alex0824, mimi és 11 más kedveli ezt.
  13. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia neked meg az Ő kérdése "Látsz esélyt némileg nagyobb,ezen az eventen hasznosítható "engesztelő" ajándékra?"

Az általad linkelt közlemény nem érinti az "engesztelő ajándékot".
    Jelen pillanatban egy kompenzációs csomag kidolgozásán dolgozunk, mely mindenki számára elérhető lesz előre láthatóan a Hírek felületen a farmotokon jövő hét vége felé (további információ erről jövő hét elejére várható).

vera0973, alex0824, mimi és 8 más kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, ha már idézel, akkor idézz mindent !

Jelen pillanatban egy kompenzációs csomag kidolgozásán dolgozunk, mely mindenki számára elérhető lesz előre láthatóan a Hírek felületen a farmotokon jövő hét vége felé (további információ erről jövő hét elejére várható).
    Továbbá a jelenleg futó Valentin eventet meghosszabbítjuk 24 órával.

alex0824, mimi, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  15. cinege65

cinege65 Aktív író

Ez rendes a BP-tól. Elfogadjuk. :)

alex0824, mimi, -Palika17- és 10 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Olvasd el kérlek figyelmesen az első mondatomat. Én arra helyeztem a hangsúlyt,de lehet,hogy nem eléggé...:( Túl cinegés akartam lenni,aztán csak csipogás lettxD Szerintem ezt az eventet kellene segítően kompenzálni,az meg nem a jövő hét végéig tart... Olyasminek találom ezt,hogy nagykabát nélkül küldtem ki a mínusz 20-ba most télen,aztán lefagyott a két keze,de egy nagyon szép új kabátot veszek neki majd tavasszal... Mindenesetre várnám Jónásunk jóslatát ez ügyben!:)

Utoljára szerkesztett: 18.2.17
    wiktorka17, vera0973, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Történhet valami még event ideje alatt is, de amint láthattad a hivatalos közleményt, nem igazán erre készülnek :oops:

wiktorka17, kovacstne, vera0973 és 19 más kedveli ezt.
  18. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Én már látok "valamit" Mindhárom területen kaptam egy-egy felröpit a..a..a répára! Lazítsunk már egy kicsit, nem égett le a házunk.

vera0973, alex0824, macska49 és 13 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Ez tényleg nagyon jó hír:) még a végén megjön az én kedvem is az eventezéshez és nekiállok "csakazértis" alapon. Elég makacs vagyok hozzá és azt hiszem nekilódulok:D
    Szia kedves Jónás! Én reménykedem benne, hogy nem fog változni és marad a mostani:)
    Viszont itt kérdezte az egyik gazdatársunk a farm aranyos munkásokat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-298#post-653693
    Erre az akcióra én is kíváncsi lennék, ha a gömböd mutat valamit, kérünk szépen válaszolj :)

alex0824, juliannakoczkas, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Bonjour, mes chers amis!
    (Jó napot, kedves barátaim!)

2.
    Én mester vagyok a szarvasgomba készítésben , és nyitok hamarosan veletek egy exkluzív cukrászdát

3.
    Nagyon különleges ügyfelek finom ízét szolgálom ki , Harry a víziló, a Opus Käsi az egér és Bärbel a medve már jelezte részvételi szándékát.

4.
    A rendeléseket aktívan támogatjuk . De persze, akkor meg kell jutalmazni az erőfeszítéseiteket .

5.
    Stressz nélkül is meg kell feleni öt fázisban, és szép ajándékokat kapunk

6.
    De meg lehet nézni is, esetleg egy kihívást, vagy több árakat , akár tíz lépést az ügyféligényeknek .

7.
    A leltárban megtalálja a "Pâtisserie bonbon", amely rendszeres időközönként torta utalványokat ad . Ezek megnyitásához hozzáférhet az én pékségbemben .

8.
    A bónusz időt a malom, vagy a "tojás timer" adja , amit a kosár vásárlással lehet megszerezni ,és a várakozási idő csökkenthető a következő torta utalvány 50% -kal.

9.
    Öt másodperc időd van megfigyelni , Ha az ügyfél kéri.
    Ez lehet 1-3 torta is

10.
    Fontos, hogy minden süteménynél , válasszuk ki a megfelelő tésztát, a megfelelő máz és a megfelelő díszítést

11.
    Teljesíteni kell a 20 másodperc alatt , és bónusz a malom adja , ami felviszi 30 másodperc re

12.
    Ha az eredmény megfelel a vevői követelményeknek , azt rögtön tudni fogjuk

13.
    Ha semmi nem lesz jó , akkor is kapunk vigasz díjat

14
    À bientôt és sok szerencsét!
    (Hamarosan ...)
    Továbbá
    Kapunk egy ingyenes terméket ? Szarvasgomba , ami a malmot csökkenti 50%-kal
    Lehet választani , hogy a rövidebb 5 feladat , vagy a hosszabb 10 feladat
    4 vásárló lesz , annak igényeit teljesíteni

wiktorka17, kovacstne, vera0973 és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.