Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A Kutya event szél dísz :D

[​IMG] [​IMG]

_Cygnus_, Ribiszke, alex0824 és 15 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem Gazdatársaim!
    Üdvözletem HéricsBáró!

Plusz ez a kettő aranyos kép.:p8):inlove:

_Cygnus_, Ribiszke, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Holnap event ismertető :inlove:
    Aloha Rylee

Jelentem visszafeküdtem , álmodtam valamit és felébredtem , és egy vad gondolatom támadt . :D

Mivel 12 szintes lesz , mi van ha valaki 12 farmról indul elméletben? :p
    Mindegyik játszhatna , ha megfelel a 12 különböző szint feltéteteleknek? :inlove: (Nem magamra gondolok) (Vagyis de igen) (De nem úgy ) (Akkor talán) (Mégsem)
    És ha ebből , mondjuk a felét megnyeri , mert jól taktikázott az évek során ? :p

Ha lehetséges , akkor Katynka 12x-es bajnok lesz xD:cry:

Vagy feküdjek vissza aludni , mert ez rémálom?:eek:

Utoljára szerkesztett: 7.5.17
    _Cygnus_, újfarm53, missuzy_53 és 12 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Ez a gondolat rémálom is, meg nem is - szerintem -.
    Nem tilos több farmmal rendelkezőknek több farmot indítani (vagy akár az összeset), - főleg ha az illető valóságosan is műveli azokat, és nem csupán kihasználja az egyiket a másik javára -, csak nem életszerű.

Egyrészt, mert az event növények kellő mennyiségének letermelése, feldolgozása és nem utolsó sorban igen időigényes a kutyák kiszolgálása is, - alapul véve a 2015-ös augusztusi cicakáosznál tapasztaltakat.
    Igen pikáns szituáció keletkezhet, pl. ha valakinek pár farmja azonos csoportban lenne, ami miatt nem csak az ellenfelekkel kell megküzdenie, hanem saját farmjaival is ;):oops:xD:oops: .

5. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Itt van sorban magyar fordítással.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.5.17
    _Cygnus_, farmer221278, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Sziasztok
    Valaki szerint epret és karfiolt fog enni a kroki :inlove:
    Aloha Genka

Nem úgy gondoltam. Hanem 12 csoport lesz. Az első csoportot megnyeri. Aztán a második csoprtot is megnyeri stb
    Szóval 1 bajnok lesz csak és nem 12:p
    Én szerintem van benne lehetőség , csak az a baj , hogy én ezt nem tudom letesztelni :cry:Te le tudod ? :inlove:

ildiko44, _Cygnus_, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben szintekhez igazodnak a csoportok, akkor minden farm csak abban a csoportban indulhat versenyezni, ahová a szintje szerint tartozik. Én a 7 farmommal (99, 99, 108, 110, 114, 114, 120) egy vonatkozó hsz. szerint a 91-105 és 106-120 csoportba tartoznék.
    Vagy valamit rosszul értelmezek? :)

8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia:D Ehhez időmilliomosnak kell lenni...
    Kérdeznék, mert kicsit belekavarodtam...szóval ez a szintes ügy a kutyás eventre vonatkozik, ami hasonló lesz a 2015-ös cicáshoz... hasonló mennyiségekre számíthatunk, mint a cicásnál?...ugyanúgy kapunk minden játék után ajit?... a gombolyag keverése 10 perc volt és 100 db kellett a felhősorért...a felhőm meglett, utána még jónéhány plusz ajit begyűjtöttem, remélem most is így lesz...tesztelni nem fogom, az biztos, ennyi időm nincs, ráadásul a 3 kisebb farm 76 és 81 között van, tehát egy csoportban lesz mind3, ez meg a 96. szint utolsó harmadában jár, tehát a kemény mag puha héja leszek és 0 eséllyel játszom a kutyusokkal a kis ajándékokért:oops:

Focist értem, meg úgyis kiderülnek ma a részletek:music:
    Ez a koreai ügy meg egybevághat az e-heti teliholddal? Vagy teljesen rosszul gondolom?
    Köszi:D

_Cygnus_, alex0824, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A végével kezdem: ez a koreai valahogy nekem sem áll össze, az is lehet csak félrefordítás vagy a külföldi viccelődések félremagyarázása. Egyáltalán nincs időm a külföldi fórumok olvasására - még itt is csak nyomokban vagyok jelen:D:D - de valamelyik nap megnéztem egy Jancsika által hozott linket, szó nincs benne annyi új állatról.
    Tény, hogy a tenyésztős feladat adni fogja a szokásos új ólakat/terményeseket, az ólgőzös is hoz, sőt a titokól is menetrendszerűen beköszönt, de felesleges minden ólat felsorolni.:eek:
    Akkor egyszerűbb lenne a Jónás szavaival élni, hogy egyszer minden állat sorra kerül - de most riogatni a bandát azzal, ami 10 év múlva lesz...:eek:

Jól látod, a kutyás event a cicás top utánzata, különbség csak az indulók szintenkénti besorolásában mutatkozik.
    Adtam a külföldieknek pár nap előnyt, mivel nem éltek vele, beteszem ide a csoportokat: 3 - 60, 61 - 75, 76 - 80, 81 - 85, 86 - 90,
    91 - 93, 94 - 96, 97 - 98, 99 - 100, 101 - 105, 106 - 130 és 131 - 200.

Jobb, ha a véleményem megtartom magamnak arról, amit a csoportokról gondolok. Ha az őszi top is eszerint fog működni, akkor egyértelmű, hogy már nem is törekednek a régi játékosok megtartására, egyszerűen ki akarják az utolsó cseppet is facsarni a játékból. Már a kézi aratás ellehetetlenítése is ezt a célt szolgálja: a műveletek közti idő megnövelésével rá akarják kényszeríteni a nem nyugdíjasokat a munkások vásárlására. Rossz taktika: több játékost vesztenek el azzal, hogy munkaidőben nem lehet gyorsan learatni, mint amennyit aratóvásárlásra tudnak csábítani.:music:

10. vera0973

vera0973 Fórumlakó

Sziasztok!!!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fociláz-2017-május.15057/

Ez a csoportosítás gyanús nekem,hogy nem-e a piacok is erre alapulnak majd a jövőben;)

_Cygnus_, újfarm53, mimi és 5 más kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Megmagyaráznád, miért gondolod ezt? Számomra nem meglepő az ilyen csoportbeosztás, ebből én pusztán egy létszámarányos felosztást feltételezek.
    A másik gondolatodhoz: én is kézzel aratok, és semmilyen változást sem tapasztaltam. Időnként, ha sokáig vagyok fent a farmon, belassul az ismétlődő tevékenység (aratás, vizezés, felhőaratás, 100-as növénytételek megvétele), de egy frissítés mindig megoldja.
    Szia!
    Nem hiszem, hogy a piacokat szintek szerint alakítanák ki. Kell a "kicsi" is meg a "nagy" is egy piacra, különben semmi értelme.

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A kézi aratást megbabrálták. Javítottak ugyan rajta, de még mindig nem az eredeti állapotot állították vissza. Én még mindig képes vagyok lehagyni a kurzort, az alja pedig arathatatlan. A farm alján egy hajszállal feljebb toltam az egeret és ugyanazzal a mozdulattal leszedtem a fákat, kitehetőket.
    Most külön kell vacakoljak az aratási karika elővarázslásával és eltüntetésével. Nem sok idő, de 1-2 perc itt, 1-2 perc ott, akinek be van táblázva az ideje, annál nap végére szépen összegyűlnek a plusz percek és átcsúsznak a másik napba.:D

Még a gangosok közül sem én voltam az egyetlen, akinél nem úgy muzsikált a játék, ahogy kellett volna, de ha engem hülyének állítottak be, akkor más már nem is reklamált, pedig a Sanci hozzászólása körbejárta a magyar játékosokat.
    Az más kérdés, hogy másokkal ellentétben én nem szoktam sokáig haragszom rádot játszani, annyit nem ér a játék.:D:D

Már hogy lenne létszámarányos? Elég régen láttunk ugyan statisztikai adatot a farmok szintenkénti számáról és tudom, hogy a 131-es szint után is vannak lakatos farmok, inaktív farmok, de szerintem az itt levő farmok legalább 65%-ka napi szinten működtetett nagy farm (nagyon óvatos voltam, mert egy 75%-os arányon sem lepődnék meg). Az előző csoport is elég durva, mert még ott is nagy farmok szállnak ringbe a tojásért, de a 90 szint alattiak 60%-ka kísérőfarm, azokat nem érdekli a tojás - na meg versenyezhetnékjük sincs több farmmal.
    0-60 szint közt nem hiszem, hogy van 300 új játékos összesen. Új játékosról és nem valakinek a századik farmjáról beszélek.

Erről jut eszembe, hogy itt most is adják a kódot regisztráláskor:

http://www.startlapjatekok.hu/jatekok/Farmerama/

Kipróbáltam, a nagy farmon nem tudtam beváltani a kódot, de van akinek sikerült.
    Próba cseresznye, egy farmmal több vagy kevesebb, mit sem számít és annyi német, francia, török farmot regisztráltunk hasonlók miatt, hogy a magyarral még lehet jól is járunk/jól jártok:D, hisz lehet reklámot is adnak a moziban, ha azt látják, sok magyar játékos játszik.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A lassulásról csak leírtam a saját tapasztalatomat, ahogy Te is. Ennyi. (Mondjuk egy kicsit sok a célozgatás a mondandódban, amit nem értek, de ez mindegy is, mert nem akartalak semmiről meggyőzni.)
    Sajnálom, lehet, hogy nehéz a felfogásom, de még mindig nem értem az összefüggést a régi játékosok megtartása (vagy meg nem tartása) és az ilyen módon történő szintfelosztás között. Megpróbálnád úgy leírni, mintha egy gyengeelméjűnek magyaráznád? Azt még érteném, ha egyáltalán magát a szintfelosztást tartanád a kis farmok előnybe hozásának a nagyok kárára. Azt is értem, ha úgy gondolod, hogy Neked ez így hátrányosabb lehet, és nehezebben kerülsz be a saját kategóriádban a top200-ba, mint az összes farmból kialakított top1000-be. De ezek bármilyen felosztásnál igazak, és nem csak a Nálad. Lehet hogy vannak pontosabb információk is, csak elkerülték a figyelmemet, de úgy tudom, a nyeremény nem lesz mérhető a Cicakáoszhoz, így az is bizonytalan, hányan állnak egyáltalán rajthoz a "nagyok" közül. Azt sem tudom (lehet, hogy csak én), hogy egyforma nyeremények járnak-e a szintekhez (nem gondolnám). Így pedig egyszerűen nem értem, és ezért kérlek, hogy magyarázd el olyan egyszerűen, hogy még egy ennyire információhiányos ember is megértse.

14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Zalán, szép délutánt és Mindenkinek !
    Sajnos nálam is tapasztalható az aratás megállása, Esc megnyomása után visszaáll, de pár művelet, (kb. 5-6 kocka learatása után ismét megáll, várakozik, ami bizony jelentős időkiesés. Kézzel aratok mindig. Sőt ugyanez a probléma piacozásnál is előfordul, vásárlásnál is lelassul, megáll, idő telik. Felhő aratás szintén nehézkes. Több szomszédomnál is előfordul, nem vagyunk egy piacon. Ezen a téren valóban javítani kellene a BP-nek.
    A változtatásoktól én mindig tartok - nem minden esetben a játékosok javára történik. Márpedig ha a játékosok nem elégedettek, a fenntartók se lehetnek elégedettek. Mindezek tudatában játszom naponta, s várom, hogy jobb lesz.

15. HéricsBáró

Aloha Nóci
    Mentségemre legyen mondva , hogy szerencsére tudom , hol mikor mit és hogyan találtam :D

Március 30-án találtam a tenyésztős eventet . Itt Zalán helyesbített , és ezt a vonalat erőltettem tovább . Mivel másnap április 1 , felfogható egy előzetes bolondok napi tréfának , ami 2 hónap múlva csattan ? :music:Nem akarom :cry:

Utána szóba került április 7-én , hogy jön a krokodil és a harkály . Itt kiderült , hogy fácán lesz , a krokodilal nem tudom mi lehet .

Utána találtam május 3.-án szalamandra ól infót és hörcsög/pocok terményest , de Alex kijavított , hogy akár gőte is lehetne . Az ő szavát erőltettem , és hogy a pocok/hörcsöggel mi lehet , azt nem tudom

Aztán , mivel már ennyi minden van , jó hogy külhonban beszélnek már mindenfélét , akár félre fordítva , akár csak ötletként.
    Ha esetleg fele hamis , akkor azért elnézést kérek , de csak azt tudom mondani , az lenne inkább a fura , ha mindent eltalálnék.
    Szóval a hibámért , hogy bármit találok , akár igaz akár nem , és ide hozom , azért elnézést kérek ! :cry:
    A Dél Korei rész én sem értem , csak azt tudom , most van az U20 , és Kína közel lakik Dél Koreához nem? :p
    Az a baj , hogy a logikai magyarázásomban már hiányok vannak :cry:
    Ha megnézed Nóci Hsz-ét , rakj mindegyik csoportba 1 embert.:inlove:
    Így akár 12 nyertes helyett lehetne csak 1 nyertes . :p

_Cygnus_, újfarm53, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nyugi!Az állatok jönnek.
    Ólgőzös hozza a gőtét és a pocok színes és terményes ólját ha minden igaz! Ez elég rendhagyó,hogy több új ólat is hoz de eddig úgy néz ki,hogy valóban így lesz!Gondolom a pink ól viszont így kevesebb lesz a gőzösön. Elvileg lesz gazdaköri hozzá!
    Titok ól most elvileg bahás lesz és a krokodilt hozza!A fácánt ami harkály is volt már azt most inkább csak feltételesen említeném mert nem veszem biztosra,hogy lesz.Erről még hivatalos Bp-s képet nem láttam mármint a fácánkályról! Gazdaköri ehhez is jár majd elvileg.
    A Vadon állataival szintén már majdnem biztos,hogy a pingvin alap és a színes ólat,kenguru színes ólat és terményesét valamint a kígyó színes ólját és terményesét nyerhetjük meg!
    :)

17. HéricsBáró

Aloha Alex

Ezeket tudom , és 100x leírtam már , csak Nóci azt írta , nem is jön ennyi állat , és arra reagáltam :p

taga1, _Cygnus_, újfarm53 és 6 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.

Kaphatunk e valami segítséget,rejtvényt
    az e hónapba beeső jövevények elemózsiájához?
    Illetve fog e kékülni a tenyésztésünk júniusba?

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
    _Cygnus_, mimi, ljanika6 és 6 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

A kutya event , event menetének , képei:D

[​IMG][​IMG]

20. Bözse

Bözse Rutinos

Eljött végre a talink hete! :D:inlove:xD Ezen a 7végén újra beindul a buli és újra kapát, kaszát eldobva mulatozunk Pesten a hagyományainknak megfelelően. Pici üröm az örömben az időjárás, mely megint piknikmentessé teszi a szombatunkat. :cry: Ez van! De ez 1 pöppet sem tör le bennünket. ;) Aki még mindig hezitál a spéci eventünkkel kapcsolatban, lassan jusson dűlőre és jelentkezzen, ha kíváncsi a többi farmerre! Emlékeztetőül belinkelem az eredeti felhívást: Piknik hadművelet A B terv lép életbe szombaton 15 órától a Fanyűvő Étterem pincéjében, mely lassan kiérdemli a Kerge kert titulust. Ja és 1 kis music kedvcsinálónak:

Millió puszka és ölelés, melyben helyben átvehető!
    Bori / Bözse

PS: Örökös Top Farmer tagság annak, Aki sárga és/vagy piros traktorral jelenik meg. A zöld traki teljességgel kizárva! Kék paraszt BMW esetén szavazásra bocsájtjuk a kérdést!

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.