Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok :) Ide még eddig nem írtam sosem, bár mindig olvaslak benneteket. Most viszont szeretném megköszönni Jónásnak, hogy ide írt egy ilyen fontos infót nekünk, és köszi nektek is a sok tippet :) Szomszikat tájékoztattam, valószínűleg ők nélkülem, nélkületek nem is tudták volna :)

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ezzel most egy picit vitába szállnék. Valamikor az a 900 növényes felröppenő óriási mennyiség volt, a végén még 0 perceztem is egy-két kört, hogy hamarabb kezdjem a kosarazást. Ma ez már nem tűnik soknak - persze a mennyiségen változtathatnak - de 3 területnyi kezdő és a magszaporítás alatti aratással meg kell legyen, mire a majdnem 16000 6 órás kötelező gazt letermeljük.
    Abból indulok ki, hogy a 10 magot szaporítom fel.

Nem harapunk, írjál bátran máskor is.:D Nem beszélve arról, hogy többnyire event csevegősök vannak itt is.

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  3. LongNight

LongNight Fórumgróf

Oké,;) máshogy fogalmazom:p : én így fogom csinálni.8):DxD

meszimarsi, ljanika6, mimi és 12 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

Szupertrágyázod az event növényt? Mondjuk ez nem is lenne rossz ötlet. Ha a régi mennyiséggel számolunk, akkor az kb 6 kör gaz, ebből 2 kör beérik komforton a gesztenyés felhő hatása alatt, csak akkor nem kell kezdéskor aktiválni a felhőt. Ez viszont simán jelent 200 felröppenőt körönként.
    Na még törpölök rajta, aztán lehet nem is leszek gépnél.:D:D

Magam ellen beszélek, de a tápokra figyeljetek oda. Egy hétig az állatok kiesznek a vagyonunkból.:oops:
    Az én malmom csak a szupertápot ismeri, így jó napot szereztem valakiknek, hogy az állat árán százasával vettem/veszem a tápokat.:wuerg:

meszimarsi, Kukackukac, ljanika6 és 19 más kedveli ezt.
  5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Ja, sztrágyáznám én lelkesen,;) ha a Top le nem 0-ázta volna a nem csekély készletemet:oops:o_O:cry:
    /kényelmi: érésidő, pannicipelés, keveset gépnél levés....miatt fogom így csinálni/:D

meszimarsi, Kukackukac, ljanika6 és 15 más kedveli ezt.
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia!Kérlek szépen Tedd meg, hogy 101 X is írj, nem tudom miről írt Jónásunk. Hétfőn milyen eventre számíthatunk. Ha esetleg más válaszolna nagyon köszönném. Néha jó egy kis pletyi.

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

A majomkirálynős eventre, pár oldallal előrébb a linkjét is megtalálod.

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 11 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mivel szépen kérted, Néked megteszem!;) Igaz messze van még hétfő, de a monitor sarkában egy kis cetlis feljegyzés segít!

meszimarsi, ljanika6, Zsuzsi-Nagyi és 9 más kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszi!!!!:inlove:

Köszi szépen:inlove:

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  10. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Mi lesz hétfőn hogy várjunk az aratással? Esetleg kaphatok egy baglyot róla? Köszönöm szépen

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  11. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok Gazdatár akcióról lehet esetleg tudni mikor lesz ?
    Vagy milyen idő közönként szokott lenni ?

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Majomkiralynos event , mar irtak egy paran;)

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 12 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Ez a partipöris kitehető vásárlási lehetősèg is befut még ebben a hónapban? Ès csak a soron következők lesznek kaphatók.... Virágok már voltak, a madárijesztők vannak soron, ha nem tévedek. Vagy van esély újra hozzájutni virághoz is...a betöltőre legutóbb nem volt keretem... Persze most sincs, de ha tudnàm, hogy megszerezhető lesz, újraterveznèk...megintxD

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  14. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Kivéve engem :) Mert engem megharaptak itt néhányszor, néhányan.

Én is írtam mindenkinek a hétfőről, akit csak utolértem. Köszi a súgást, Jónás :)

Nyugi, megint nem írok 1 évig :)

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt a képet hozta tegnap Jancsika...
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-451#post-703610

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok! Farmpengőt kapunk a tenyésztésért!! Most igazán könnyedén elérhető akár a Varázsfa is!! Kicsi szépséghibája:music:,hogy jó lett volna ha belecsúszik a Boom-ba egy pirinkót,na de ne legyünk telhetetlenek!!! xD

meszimarsi, ljanika6, mimi és 12 más kedveli ezt.
  17. Doggyra

Doggyra Junior szaki

Sziasztok Gazdatársak!
    Szia h.lajosvilmos!

Nagyon jól jött ez most! :D Elsőre 60 tenyésztésből 47 FP, mit mondhatnék, legmegfelelőbb válasz talán: "is is" . További jó játékot mindenkinek. :)

Üdv.

Utoljára szerkesztett: 25.5.17
    meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Tud valaki segíteni, hol van olyan topic, ahol a nemesítésről lehat olvasni, mit érdemes nemesíteni.
    Köszönöm!

meszimarsi, ljanika6, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  19. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

ljanika6, alex0824, Gio és 4 más kedveli ezt.
  20. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.