Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia Jónás!
    A messzelátó távcsőben látod-e mikor lehet majd mézgagolyó fát szerezni legközelebb, mert nekem ez most nem sikerült :D

alex0824, osztrak12, mimi és 2 más kedveli ezt.
  2. maya

maya Fórumprofi

Szép napot!
    Nekem sem lett vettem 1 csomagot, utána 10 db titokfát és egy sem lett. A múltkori csomagból van egy darabom.

3. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia! Mindenesetre nagy gáz lenne,ha áttértek volna a tiszta elektromos üzemű reppentyűkre!! Bár az is elképzelhető,hogy csak úgy vitorlázva ellavírozgatunk pajta nélkül:D

genka53, alex0824, Samborg és 7 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A mézgafát a kereskedő hozta, titokfából nem kelhet ki.

genka53, alex0824, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  5. gődények

gődények Törzsjátékos

hát ez így van ezért nem sikerült nekem sem különben vettem volna

6. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!

Milyen tenyésztős event várható a következő hónapban?

alex0824, mimi, -Palika17- és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Pletyka szintjén maradva elefánt.

HéricsBáró, alex0824, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Akkor had jöjjön , ha már itt a hátszele az oldalszéllnek ballról :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG][​IMG]

genka53, alex0824, Vakarka és 20 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia Jancsika:)
    Te vagy a napra forduló fény az éjszakában:). Köszi, hogy megmutattad. Jónás tegnap már valakinek a kérdésére válaszolt csak elég rejtélyesen, ahogy egy jóshoz illik, de féltem, hogy félreértettem. Ha hihetünk a képeknek biztos, hogy megvan mivel lehet előre készülni az eventhez:)

HéricsBáró, alex0824, mimi és 5 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Hát én nem tudom. :p(Ja háttal nem kezdünk mondatot , de lábbal vagy bokával lehet ?)

Szerinted a tortás event lesz mostanában , amiben a 3 féle dolgot kellett összerakni? :inlove:
    Lehet a legujabban mi döntjük el , hogy a 3 féléből melyiket akarjuk? Vagy valami olyasmi ?

genka53, alex0824, Vakarka és 10 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Ez nagyon nem a tortás eventhez tartozik, de emlékeim szerint azt hogy felrepülünk-e, egyenesen szállunk, vagy lejjebb ereszkedünk (ez ugye három fajta lehetőség) az eventben mi döntöttük el már eddig is. Erre gondoltál? Andromeda képei is erre utalnak. Megyek és előkeresem az előző event linkjét és hozom.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/repülni-lehetséges.14170/

Utoljára szerkesztett: 26.8.17
  12. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Sziasztok! Most, hogy a gőzös meghozta az eddig emlegetett gyönyörű fákat, vajon a szentélybe akkor milyen fák kerülnek? Vagy csak én maradtam le valamiről?:D:D Na és főleg mikor?

alex0824, cili53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Ezek nagyon jó kérdések és bennünket is izgatnak, de a választ nem igazán tudjuk rá. Bízunk benne, hogy előbb utóbb megérkeznek. (Az előbbnek jobban örülnék:))
    Talán ha Jónás erre jár tud a gömbjéből ennél jobb választ is, ha világosabban lát mint én. Remélem szeptemberben megkapjuk őket, aztán lehet, hogy bilivel ébredtem:) Ha igen akkor kék a kedvenc színem:D
    Visszajöttem, mert ma egy újabb nagyon kedves szomszédomat köszönthetem a kerek 100-as szint elérésének alkalmából:)
    cathyp86 további sok sikert és jó játékot kívánok neked sok szeretettel:)

Utoljára szerkesztett: 27.8.17
  14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kiváncsi vagyok a farmáruda kinálatára, szeptembertől, egy csomó fa kiesik, nagyon bírnám, ha mostani ujak lennének helyette, hiányzik még pár db, már nem nagyon reménykedem benne, hogy megkapom.
    Jónás apó esetleg ezzel kapcsolatban tudsz valamit súgni? Vagy még nagyon korai lenne?

-Fülemüle-70, alex0824, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Sziasztok
    itt repül a kismadár !:D CsízzzzzzzzzzzzzzxD Ez a sörfeszivál /oktoberfest kitehetői? :inlove:Nagyon fincsinek tűnik a perec felhő :p

[​IMG][​IMG][​IMG]

genka53, ljanika6, -Fülemüle-70 és 14 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Ezek megvehető felhők lesznek, gondolom a Sörfesztiválhoz fog kapcsolódni a vásárlásuk:). Tényleg jól néznek ki a pamacsok pereces szegéllyel. A sör is jobban csúszik, ha perecet eszünk hozzá:)
    Jó lenne tudni, hogy mit fog adni nekünk, ha megvehetők lesznek?

17. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok,
    kérnék kis segítséget. Próbáltam időt nyerni, beírtam a keresőbe a vissza az időbent....de.....

ljanika6 és alex0824 kedveli ezt.
  18. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

újfarm53, genka53, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Sziasztok, szép napot mindenkinek!
    Szó volt róla, hogy a Vissza a jövőbe event állatokat fog kérni tőlünk, ha jól emlékszem rá.
    Jónástól szeretném kérdezni, hogy érdemes-e foglalkozni ezzel egy kicsit bővebben vagy lazán teljesíthető lesz az event a pajtából? A kért állatok farmosak lesznek-e? A mennyiségüknél vastagon fogott-e a ceruza, vagy elég lesz kevés is belőlük?
    Tudnál nekünk ebben segítséget adni? Vagy nincs rá szükség, hogy találgassuk?

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Még nagyon messze van :oops:

h.lajosvilmos, újfarm53, mimi és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.