Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én az alját az előzőleg leközölt "évenkénti statisztika" alapján 350 millióra kalibrálom be. Én még most is abból indulok ki,hogy aki a Toppra készül,az az előző legaljához képest erősít be. Ez eddig minden évben így volt szerintem. Én legalábbis így gondolom ;)(és akkor megnyerem a tét nélküli fogadásunkat Jónással szemben, ezért talán előléptetnek a "Sajt Költők elnökéből" és az "Alkalmi Topp Jós" leszekxDxD)

-orgona-, mimi, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás, nem lehetséges hogy ez a fenti kitehető a paszulyra hat majd és vagy a felhők érési idejét csökkenti vagy az adott idő alatt learatott TP-t/BTP-t növeli X %-kal? :music:
    Vagy vegyem ki a kezemet a biliből? xD

-orgona-, Domos52, -vadocka70- és 12 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Kata_rzis
    Mivel nem vagyok Jónás , nem tudom :p

mimi, alex0824, ljanika6 és 5 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Köszönöm a válaszodat hogy megírtad, de ha nem haragszol meg akkor Hérics Bárónak foglak hívni. :):inlove:
    Mindenkinek vannak hibái, hisz Te , Alex,Genka, Gyöngy, Zalán Tamás BombadilToma, Cygnus és még sorolhatnám a neveket annyi jót adtok Nekem/ünk hogy csak na. :)
    JósJónásnak meg egy nagyon nagy puszi, mert mindig kivezet az erdőből minket.:inlove:

-orgona-, Domos52, linzenpolc és 13 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Kicsit vitáznék veled,hogy 200 felett motiváló-e egy új kütyü megszerzése.... Mi lenne más ami motiválja szerinted ezeket a játékosokat? Javarészt a régi 200-asoknak a gazdakörijük megvan,(gondolom:music:) az új eventeket megcsinálják csípőből,stb. Szerintem nekik a Topp az igazi versenypálya egymás ellen!! A kütyü is egy mozgatórugó,az első 10-20 helyezett alattiaknak szerintem,illetve az,hogy megmutassák magukat,hogy ott vannak a játék él lovasai közt! ;) Én bízom a 200-as szint 300-ra növelésében,akkor meg igazán jól jöhet egy szuperkütyü:p

Utoljára szerkesztett: 2.10.17
    mimi, missuzy_53, Gio és 11 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Nekem a Jancsika jobban tetszik , de rád bízom :p
    Kíváncsi vagyok , hogyha lesz megint Telihold naptárunk , ad e valami értékeset :inlove:
    Vagy csak egy sima mezei lesz , mert már régen volt :cry:

-orgona-, mimi, Gio és 10 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Szerintem csak ad valamicskével jobbat hisz itt olyan nagy kavalkád lesz majd, hogy a kedves Moderátoraink is csak arra lesznekképesek hogy nyeljenek. Alex hol van? Remélem a mai izé miatt azért majd ír. :)

mimi, h.lajosvilmos, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Van egy olyan meredek elképzelésem , hogy több ismertető lesz , mint itt :eek: Pedig az nagyon durva lenne :cry:
    Remélem nincsen Alexnak baja :inlove:
    7-8 napos lesz a naptár , és ezt is onnan szedtem :p

mimi, missuzy_53, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Ajjaj , szerintem az nem naptár, hisz az 1 hónap, hanem csak 1 hét amit esetleg begyűjthetünk. :(
    Annyira jópofák a kis farigcsált tökök:)
    Amúgy a TOP alja szerintem ha nagy a nyeremény, nőni fog.
    380 az alja . Szerinted?
    Kérdésem: A profil képen ami valódi, melyik a nőstény delfin és melyik a hím?
    Ha helyes a megfejtés 1 hónapig francia lepényben részesül a megfejtő.

PS: Ezek a tökfilkók annyira pörögnek hogy meg se fognak állni egész évbenxD;).

mimi, missuzy_53, Kincső52 és 6 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

Jó , akkor nem naptár , de nem tudom a megfelelő szót rá :cry:
    Azt nem tudom mennyi az alja , de asszem itt van/volt/lesz hogy asszem pont 300 milliót dob be minden magyar :inlove:
    Szóval Tavaly Jónás azt mondta , alacsonyabb lesz szerinte . (Hogy telik ez a hülye idő , mindjárt Karácsony megint)
    Azt is tegyük hozzá , hogy a prém átalakult , de vannak akik betáraztak , lásd a mostani Top10 játékos első helyét .
    Nem tudom , ki mikor mit és hol vetett és mit evett közben előtte , hogy legyen valamije , de :

Kétszázharmincötmilliónégyszázhatvanötezernyolcszázhetvenkettő:D (235.465.872):p

mimi, missuzy_53, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

Ha altat, már pedig láttam, (Jaj nem úgy), hanem ha nem hozzátok elő témának, akkor nem olvasom és nem is látom) az csak is a farmra vonatkozik és a bahán tuti hogy termelt csp-t, , viszont előbb utóbb a csp elfogy ,még ha jól be is tárazzuk. Szóval ebbe az irányba nem mennék.
    Abba az irányba mennék , ha nagyon megérős akkor erezd el a hajamat lesz.
    333 bedobás amivel kezdtek, ez egy erős közép, de az alja?
    Végül is mindegy,mert majd Kedves Szomszikáim csak húznak maguk után. :)

Domos52, mimi, h.lajosvilmos és 3 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Jól emlékszel 8);)

-orgona-, genka53, mimi és 12 más kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

A csavar elsősorban az event mechanikára értendő, a lényegen nem változtat: minél nagyobb a pajtád, annál nagyobb az esélyed.
    A nyeremények pedig határozottan a megérős kategóriába esnek nálam 8)

-orgona-, genka53, imi010 és 19 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Lehet, hogy nyersz egy új rangot, de cserébe kapsz sok ellenséget is, akik a te kezedet fogják szidni, mert nagyon felemelted a lécet :D
    Arról ne is beszéljünk, ha valaki leveri :(

-orgona-, genka53, imi010 és 17 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Felhőre ható akármivel még nem találkoztam, pedig nyitva tartom a szemem :music:

ursa11, -orgona-, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Egy ilyen ugrásra azonnal áldásomat adnám, sőt... nagyobbra is :D
    Ismét fénykorát élhetné egy ma már "semmibe" nézett régi kitehető.

-orgona-, genka53, Domos52 és 15 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Kellemes éjszakát Jónás apó
    És ha ez egy kütyü , amiben elvetünk valamit és különböző érési fázisokban van benne az a növény ? :p

genka53, Domos52, mimi és 6 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Kedves Jós Jónás.:)
    A szint nem bomlik ezek szerint, viszont maga az event már nem lesz pajta kímélős és a taktika is közre fog játszani, ha jól értelmeztem.
    Vagy akinek erős a pajtája nem is lesz gond,mivel nem lesznek finnyásak, de taktikát be kell majd vetni nagyon jól, irányozottan, kivárva dobálni.
    Kedves Jós Jónás tetszik esetleg érteni mire is gondolok?

Utoljára szerkesztett: 3.10.17
    -orgona-, barbi021951, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Én reménykedem, hogy elég lesz a TOP-ra 300 millió, de azért még 50-et odakészítek az ajtóba :p

Nyeremény szempontjából a nagy gazdák is örülnének szerintem egy Páncél Matrjoska babának. Ebbe össze lehetne pakolni végtelen Páncél Pannit (na jó, max 99-et) :inlove: cserébe mondjuk nem lehetne szétszedni és cserélni, ajándékozni sem;)

Kata_rzis, ljanika6, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

Szia!

Nem kell hozzá különleges taktika 8)

Maszatka47, barbi021951, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.