Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Én is elfogadnék egy ilyet, de mindketten hoppon fogunk maradni :( :D

-orgona-, ursa11, Samborg és 19 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szuper ötlet, nekem nagyon tetszene:D Köszönöm a mosolyt amit most kaptam Tőled:)

ursa11, Maszatka47, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    Sajna tőlem csak ilyen mosolyt kaphatsz :p mert Kieius összeszerkesztette a tököket:inlove:
    Szerinte fontos , hogy van e egyformák benne , de van benne egylevelű , meg 2 levelű is :p

-orgona-, dagi18, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Különbségkeresős minijáték lesz szerinted?

5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Nem baj ha vitázol, bár amit írtam a postban, az nem állítás volt, hanem inkább kérdés. :p Amit írtál abban pedig egyet értés van köztünk. Egy új kütyü megszerzése mindíg motiváló. A kérdés az, hogy a tulajdonsága miatt mennyire? Akik indulnak a TOP-ban, és ott vannak az elején őket (szerintem) nem a nyeremény maga motíválja, hanem, hogy ott legyenek a versenyben, az elején, mind egy mekkora áldozat árán. Ebben is egyet értünk :p De azt nem tudom (tényleg nem), hogy aki 200 fölött van mennyire motiválja, vagy örül egy TP növelő bizgentyűnek? Ezért is kérdeztem egy előző posztban. Vajon ki-minek örülne? Egy újabb TP-s itemnek, vagy valami másnak? Trófea persze a TP-s bigyó, de túl azon, hogy ott végeznek a mezőny legelején, méltónak találják a nyereményt? Nekem lényegében mind egy is, 134-es szinten vagyok, tehát van mit dolgoznom azért, hogy elérjem a 200-at ezért minden ami növeli a TP megszerzésének a lehetőségét naná, hogy motivál. Ettől függetlenül egy plusz gyémánt rekesznek, vagy egy olyan receptnek ami a felröppenőkre van hatással talán még jobban örülnék. De ez én vagyok. A kérdésem azon részére, hogy vajon egy 200 fölötti gazdának milyen "szuper kütyü" lenne igazán nagy öröm, arra csak ők tudnak válaszolni :) Az egyébként biztos, hogy a BP nem fogja arra venni a fáradtságot, hogy ebben a kérésben "közvélemény kutasson". És igen, egyáltalán nem lennék meglepve (és ezt le is írtam, talán nem kerülte el a figyelmed :p) ha a baha szint emelése után, a farmon is tolnának jó pár szintet.
    Igen, valami hasonló számra gondolok én is. Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a tavalyi 9x3-as érték ami a 453. helyre volt elég, azaz idén elég lesz egyáltalán a bent maradáshoz. Sokkal többen készültek ebben az évben tudatosan a TOP-ra, mint az előző években. Na majd meglátjuk. Egy biztos, ahogy minden évben most is izgalmas lesz :)

Utoljára szerkesztett: 3.10.17
    barbi021951, genka53, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Szerintem a fehér sapis pasi által dédelgetett a hím :)

genka53, ljanika6, *bálint* és 4 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Az az igazság,hogy a tavalyi "lécemet" is leverték,nem is kicsinykével! Én úgy vagyok vele,hogy nem gond,ha a pajtámban több van,marad jövőre is,de ha kevés a készlet,akkor ott nagy lesz a szomorúság,bosszúság... No persze az mindenkinek a saját döntése,hogy elindul a Top nyereményért,avagy nem,de sajnos nem mindenki méri fel az erőviszonyokat reálisan.
    Én ok-okozat alapján úgy gondolom,hogy évről évre egyre több a magasabb szintű és a tapasztalt játékos,illetve nem elfelejtendő,hogy a játék is fejlődik!! Magasabb pajtaértékű dolgok elérhetőek,sokkal többrétű a pajta feltöltésének módja,bővültek a bónuszok,felhősorok adta kedvezmények, ennek okán aki erre a megmérettetésre készül,(mert ugye ez nyilvánvaló,hogy nem az utolsó két hétben kezdenek el erre készülni akik komolyan,nem kamikaze elven indulnak el) az igencsak komoly pajtaértéket képes összeszedni. Az nem igaz,hogy csak aki komoly pénzeket áldoz,az tud bennmaradni a Topban! Vannak ilyenek is,de ez számomra exkluzív réteg,én nem merülök el ebben ilyen szinten,bár módomban állna.... Viszont! Nagyon kitartónak gondolom magamat és egész évben vásárolgatok,piacolok a Top-ra készülve -és lekopogom-,nem okozott problémát bennmaradni a legjobbak közt egyszer sem! A léc alját itt nem 1 vagy 10,de nem is 1000 játékos emeli fel,hanem az egész Farmerama közösség! Olyan ez,mint az evolúció! Fejlődünk,de fejlődnek az elvárások is,jobb feltételek mellett többet,gyorsabban kell teljesítenünk! Tekintsünk vissza csak a kezdeti évek Farmjára,vagy nézzünk csak körül a saját kis való világbeli életünkben....
    Természetesen egy dolgot tudni kell!! A vesztesek jó része szerint: csalás történt,vagyonokat áldozott a nyertes,tiltott programot használ,vagy van még 50 farmja biztosan... (mellesleg azzal is foglalkozni kell,ha van)
    Konklúzió: Kedves Jónás! Nekem megér ez a "titulus" egy ilyen szidást !! :pxD

Szia,köszönöm a válaszodat! Természetesen a "vita" képletesen volt. :) Engem pl. motivál az a kütyü! Az,hogy ez kinek mennyit ér meg,illetve ki mit talál(t) meg ebben a játékban amiért itt van,az nagyban befolyásolja azt a vágyat is,hogy mit szeretne. Én fogadásból (tétje nem volt) hajtottam a 200-as szintért,hogy előbb érjem el,mint aki előttem volt 13 szinttel. Én akkor decemberben 96-97-es szinten voltam....;) Kb 3 hete vagyok 200. Furi egy motiváció ugye? xDxDxD De nyertem! Nos,ezért minden Tp-s kütyü kellett a gyűjteményembe!!

meszimarsi, Matold, HéricsBáró és 19 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kedves Jós Jónás nagyon szépen köszönöm a választ. :)
    Kitisztult a kép ezzel kapcsolatosan.:inlove:
    Igen, így igaz. :) Megy az ajándék a mai naptól kezdve.

*bálint*, Fatther, mimi és 5 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Persze, értettem én a "vita" képletességét :) Jók ezek a beszélgetések, mert előre viszik a gondolkodást :) Ezért is örülnék egy olyan topiknak itt ahol kitudnánk dumálni kimondottan csak a TOP-al kapcsolatos véleményünket, kérdéseket, tapasztalatokat. Persze-persze itt a pletyis topik, ott a fejlődési taktika, (ami leginkább az eventekre, és a normál farm működésre van kihegyezve) és lesz levegője is. De még is, egy tematikus topik (nem időszakos, hanem egész évben nyitott) kimondottan ebben a témában érdekes lenne. Az igazán profiktól tanulni (már ha megosztják a taktikájukat) nem szégyen, sőt. És itt most nem arra gondolok, hogy ki-hogyan érte el a 200. szintet, hanem kifejezetten a TOP részvételre. Most látom csak, hogy aláírásodban benne van a 200. Gratulálok hozzá :)

Kincső52, genka53, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  10. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Köszönöm szépen :)

ljanika6, *bálint*, alex0824 és 4 más kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Jónás.

A bingó eventél a pajtánk 12 fő része közül mivel készüljünk ?
    Illetve az 5. az eddigi 4 közül melyikre hasonlít legjobban?

12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Két kategóriából fog csipegetni 3 fajta dolgot.
    Az egyablakos verzió lesz a befutó 8)

13. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen.

Várható e esetleg ezzel együtt valami átlag feletti kitehető is?

14. hvera

hvera Járnitanuló

Sziasztok!
    Én csak olvasni szoktalak benneteket nem vagyok egy írós fajta, de most lenne egy kérdésem kedves JÓNÁShoz nem terveznek végre a bahára is egy külön aktiválási lehetőséget a termékekhez? Mert a főfarmon ami van már túl kicsi játékhoz.

15. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Igen szép világot hoztak létre!
    Olvasgatlak benneteket! Én is játszottam anno a kistesóval!
    Tudjátok kik imádták igazán, az uncsijaim! A sárkányokat és azt a mesevilágot! Tetszettek a növények, fák, amikor nemesítettük őket, óriás fákká. Egyedül a majommal és társaival (vakond) nem voltam kibékülve, mert azok irtó rondák voltak.(el lehetett nevezni őket, amikor kikeltek a tojásból! Ja és érdekes volt még az is, hogy szépen be lehetett kukkantani a szomszédok farmjára!) Kár, hogy kifulladt, de annyi sok új növény, állat jött, hogy a játékosok belefulladtak!:wuerg:

16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia,

Jónás biztos érti a kérdést, és ha lát valamit a gömbjében majd válaszol is.
    Én viszont sajnos nem értem. Azt kérdezed, hogy a bónusz aktiváló rekeszek (gyémánt, arany, ezüst) elkülönítésre kerülnek e valaha a farm és a baha között? Vannak termékek, amik hatnak mind a két területre (pl. répás almás csatni), így ez több hátránnyal járna mint előnnyel (szerintem). Azt már nagyon sokan felvetették, hogy jó lenne, ha bővülnének a rekeszek (még ha az ára rengeteg csillag és/vagy banán is lenne). Sajnos erre se nagyon bólogatott még Jónás :(

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szerintem ? Vadabnál vadabb öteleteim lennének , mint például : Hupikék törpikéknél a Tréfi , arcodba robban ? xD
    De asszem inkább 2 hetes lesz , és Telihold naptár :p

JósJónás, Gio, h.lajosvilmos és 7 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

A baha lehetőségeit a termékekkel kapcsolatosan nem igen értem,mert ott minden ugyan úgy adott, mint a farmon.
    Vagy másra akartál esetleg célozni a kérdéseddel?
    Ne haragudjál, de nem igen értem a kérdésedet.
    Majd Jós Jónás jön és helyre billenti ezt a kérdést.:)
    Aloha Hérics Báró. :)
    Ha ez így lesz, akkor a sok újdonság mellett a kedves Moderátorainkat féltem :cry::cry::cry: Majd ha valaki úgy emlékszik hogy kinyitotta, aztán még sem verzió lesz és köti az ebet a karóhoz a játékos.:cry:

Gio, h.lajosvilmos, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
  19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Gondolom tele lesz teliholdas dolgokkal, hogy kicsit eltérő legyen a szokottól .De ha nem az sem baj.
    :)
    Már csak megtanulták a játékosok, hogy kell az a képernyőmentés.
    :)

Marika312, Gio, h.lajosvilmos és 11 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

Szia Alex. :)
    Aggódtam Miattad nagyon-nagyon. :(

Viszont tudjuk jól hogy hány játékos társaink nem is ismerik a képernyőmentést. :(

Gio, h.lajosvilmos, szemike50 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.