Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Kövezés lesz, de majd elbújok! HA tényleg ilyenek lesznek a nyeremények sokan versenybe fognak szállni érte. Lehet, hogy nincs már örökké tartó altatás, de szerintem még lapul a pajtában sok-sok millió sokaknál. Így az én tippem 444millió:oops:

alex0824, -Palika17-, .barbi1. és 12 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, remélem nem kell elbújnod ;) és 400 millió alatt lesz az alja (fölötte nekem már fájna egy kicsit) :oops:
    A tippem (inkább a reményem): 333,333 millió :p

alex0824, Ribiszke, -Palika17- és 10 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, próbálom itt nézegetni, mi lesz a tenyésztős feladat, jól látom, hogy panda, teve és majom? :music::music::music:

alex0824, -Palika17-, .barbi1. és 6 más kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Igen a pletykák szerint. :)

alex0824, -Palika17-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kedves Szomszéd:)
    Miért is kövezne meg bárki is.
    Egy biztos, izgalmas lesz az idei szüret és csokit csokival fogok enni:)
    Ha az sem segít, majd legfeljebb veszek egy hideg zuhanyt, vagy jeges fürdőt.:oops:

alex0824, Ribiszke, HéricsBáró és 14 más kedveli ezt.
  6. times84

times84 Törzsjátékos

Szia! Nekem is van még majdnem 100. Olvasgatok, de nem jöttem rá miért jött szóba?...el veszik?--pörgessem le gyorsan?
    Köszi a választ :)

alex0824, Ribiszke, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Times, szép délutánt !
    Szóba került,hogy a Gazdák olyan dolognak örülnének, ami régen volt, ma már nincs, vagy nagyon fogyóban van a készleteink között, de örömöt okozna, ha újra jönne. Sok-sok mindenről beszéltek, aztán szóba jött az Arany-pöri. Szó nem volt arról, hogy elveszik - vagyis hogy el kellene pörgetni. De majd más is hozzászól, mert napi 2X tudom átolvasni az írottakat.

8. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Érdekes,hogy még statisztikailag is jónak látszik a tippem,(úgy cca 60-80 millánként ugrik minden évben az alja) hacsak nem jön valami extrém nagy ráhatás a játékosokra a BP-től :music::p

Szerintem tele vannak a "Prém altatós" pajták. Gondolkodjunk csak!! Most volt nemrég egy TP verseny,minő véletlen,pont a régi prémcsomagok lejárata előtt!!! Azok a fák még a pajtában vannak kedves Toppra gyúrók,és ez nem rémítgetés!!! Várják a Toppot! Én nem vagyok nagyra vágyó,nekem nem kell az első 20-ban benne lennem,csak az ajándékokat akarom megszerezni :pxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 7.11.17
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Réku :)

Én szorítok nektek, hogy az áálmotok beteljesedjen ;) De ezek a nyeremények amik szóba jöttek, ráadásul halmozottan meg is kapja az első 1000, így ha jól értelmeztem a két kitehető 150% + dob....hát nem csodálkoznék, ha most nem csak sacc 60-80 milléval ugrana:oops: Persze ez csak az ezer alja, a kisebb ajándékokért is nagy lesz a küzdelem :wuerg:
    Szia Szomszi :p

Hát mert én egy igen merész számot mertem írni :p Ugyan én nem vagyok benne érdekelt, meg nem is dobnék be ennyi mindent még egy kütyüért sem, attól még nektek szurkolok ezerrel! :)

Szia lajos! :)

Most el kanyarnék a TOP-tól, azt hiszem te írtál saccot a szupitápra, az magánvélemény vagy hallottad is valahol? :p Bocsi, hogy nem azt idéztem be tőled, de nem volt kedvem keresgélni :p:oops: MOst kivételesen vonzza a fantáziámat a tenyésztgetés :p

alex0824, h.lajosvilmos, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia h.lajosvilmos! :)
    Én is úgy vélem, hogy akik altattak, azoknak igen nagy tartalékuk, ezzel együtt előnyük van azokkal szemben, akik "normál" ütemben haladtak. Tudom, az is egy a játék adta lehetőség, és van aki élt, él vele, van aki nem. A lehetőség ott volt mindenki előtt. Ez a differenciáltság most is meg fog mutatkozni szerintem.
    Jómagam is (ha indulok) nem a TOP-ok topjára vágyom, jó nekem az ezer negyedik negyedének a teteje is xD, csupán annyiadik hely, hogy megszerezhessem az ajándékokat. ;):D:inlove: Márpedig a prognózis szerint az eddigiekhez képest kimagaslóan jobbak lesznek a jutalmak, ezért lehet, hogy nagyon sokan egészen a Fedák Sáriig elmennek, hogy megszerezhessék azokat. :D:inlove:
    Az idén is lesz "egyen-indulási", azaz a tavalyi 6*3-ashoz hasonló összejátszás? (Nem a londoni 6:3-ra gondolok ;).) Van valami szervezkedés ez ügyben? :p

mimi, alex0824, h.lajosvilmos és 8 más kedveli ezt.
  11. times84

times84 Törzsjátékos

Köszi:) Olyan sok mindenről szól a pletyizés--kapkodom a fejem és "néha" azt se tudom ki miről beszél :)

mimi, alex0824, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem is értem:music:... Még januári pletykát nem láttam:eek:.... Vagy nem voltam elég figyelmes?:pxDxDxD

times84, alex0824, h.lajosvilmos és 11 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Na ezt úgy össze hoztam, már mint az idézést, hogy csak na. :(:cry::cry::cry: Segítség, hiába próbálom helyére rendezni, nem megy. :(

alex0824, h.lajosvilmos, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Én nem tudok róla, hogy lenne ilyen de a tavalyi 9*3 necces, hogy elég lesz e? Én mondanám a 9*4-et az idén, az nagy valószínűséggel elég lesz. Jól nézett ki tavaly a 9*3 :D Jól nézne ki a 9*4-is, de ez a többieken is múlik :)

Utoljára szerkesztett: 7.11.17
    mimi, alex0824, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, ha nem lesz elég a 9*3, akkor vállalom a 9*4-et is :wuerg:
    Viszont kezdhetnénk 9*1-gyel, majd ha ez már nem elég az 1000-hez, akkor jönne a 9*2, majd a 9*3 és a végén a 9*4 (ha veszélyben a 9*3) :)

16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Nem is kell már az elején az egekig vinni a szintet mert az csak még följebb húzza az alsó határt.

17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Aloha h.lajosvilmos
    De mit ehet az oroszlán a zerge és a sólyom ? :p
    Az addig oké , hogy erre .:p De én a pecáshoz tulajdonítottam :inlove:

mimi, alex0824, h.lajosvilmos és 6 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Fätum! :)
    Nem tudom hogyan csúszott az ujjam a 9-ről a 6-ra, hogy 9*3 helyett 6*3-at írtam, köszi a kiigazítást, de ebből is látni, hogy mi fél szavakból is megértjük egymást ;) :D:inlove:.

Szia Samborg! :)
    Teljesen egyetértek veled, nem vallana jó taktikára, ha mindjárt a négyesekkel villantanánk, mert akkor még az is esélyes lehet, hogy 350 helyett 400 misi lesz az alja. :sleepy:
    Idén nem volt még "Kong a pajta" verselő verseny sem....:wuerg: ;)Azt gondoltam, az már hagyománnyá válik...8)

mimi, alex0824, kutyaszálló és 10 más kedveli ezt.
  19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Azért remélem hogy nem lesz a duplája a tavalyi aljának, habár még ez se kizárt.

20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Tőlem ez így teljesen rendben van. Nem vagyok én a magam ellensége, eszemben sincs kongatni a pajtám 8);)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.