Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Ugye hogy ugye? Akkor már ketten vagyunk, mert én is ahoz párosítottam. :)
    A sólyom majd egereket eszik, vagy esetleg rágcsáló állatokra vadászik. Az oroszlán meg bölényre fog vadászni. A zerge meg mindent fel fal , ami növény,fa.:p

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most már csak azt kéne megtudni , hogy mégis mik azok amik benne lesznek :inlove:

3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szuper :) akkor 9*1-nél felsorakozik a csapat, aztán majd egyszerre lépünk :)

mimi, alex0824, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  4. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Magam sem tudom hogy belekezdjek e Topba.
    400 millióm volt félretéve rá piacról összevásárolva ( baha fatermések,papitoll)
    viszont megéri e még egyszer elindulni a kutyás frizbi verseny után ez a kérdés.
    Igaz az is más és ez is.
    Egyenlőre még inkább oda hajlok hogy nem indulok bár a végponton belépni a legjobb xD.

5. Rékuci1111

Remélem elég lesz a 400 milliód, és be fogsz tudni szállni :)

6. -Fülemüle-70

Szia Rékuci, szerintem Nikinek is meg van a taktikája, én a szomsziaim taktikájával fogok majd élni, mert ez e 9x1 bedobás lehet hogy szépen fog mutatni, de iszonyatosan kevés lesz.:( :cry::cry::cry:

7. Rékuci1111

A 9*1 csak az első lépés ;) az utolsó a 9*4 (annál tovább nem mennék) :oops:

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Kb én is ennyit szánok a TOP-ra max 500 millió de ezt is majd az utolsó napon és az utolsó órákban szeretném beadni! Mivel az eddigi 7 év TOPjában nem indultam vagyis igen az elsőben ahol eszeveszetten dobáltam be mindent és 60 millió értékem jött össze!xD:wuerg: Arra volt jó, hogy a régi szajrétól megszabaduljak de nem siránkoztam, újból elkezdtem gyűjtögetni!:music:
    A tenyészállatok is beleszámítanak?

alex0824, kutyaszálló, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

Na jó értem én, de ezt inkább ha lehetne bagolyban folytassuk majd tovább, ha lehetséges
    .
    Szia Imi. :)
    Csatlakozom a stratégiához és igen a tenyészállatok is mehetnek majd be a feneketlen kútba De csak akkor ha nagyon muszáj. ;)

10. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Megmondaná valaki mi az a 9*1, 9*4...? Köszi

alex0824, kutyaszálló, Zso1964 és 3 más kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, köszi !!!! o_Oo_Oo_O

12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Szerintem kevés lesz.
    Szia.

111111111 millió=9*1
    222222222 millió=9*2
    333333333 millió=9*3
    444444444 millió=9*4

13. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Most már értem! Köszike

14. -Fülemüle-70

Szia Niki, pont ettől tartok én is hogy a 400 igen csak kevés lesz majd.:cry: Emiatt is inkább kivárok, mert csak úgy nem fogok bele dobni 9x1 et amiatt hogy jól mutasson. aztán meg jeges fürdőt vehetek majd csoki zabálás közben.:oops:mert 9x5 vagy 9x 6 lesz az alja. 8)
    Nem tudom valaki javasolta e már, de nem lehetne egy rendkívüli topikot nyitni a szüreti TOP miatt?

15. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Gondolom egy számolás. :music::music::music:

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Csak nem!:wuerg: Én csak annyit szeretnék beadni amennyit elterveztem se többet se kevesebbet, de ha mégis úgy lenne, hogy több lesz a vége mint amire és számítottam az se gond, mert akkor megyek a piacra és eladok mindent és feltörök az első helyre mint a "leg" gazdagabb gazda!xDxD

17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Találgathatjuk itt a TOP 3000 alját, de sokakat az 1000. hely fog leginkább érdekelni.

Volt már arról szó, hogy mi magyarok:
    1. alkalmazunk-e "közös" zászlót,
    2. mekkora (azonos) induló összeget dobunk be?
    Amúgy nagyon tetszik az aláírás-sorod (csp: sok, pénz: kevés)! :D Azt látván elméláztam, hogyha valós pénzért lehet csp-t venni, vajon mekkora sikert aratna, ha beírnám az ötletes topikba, hogy akkor a csp-t is lehessen visszaváltani Ft-ra?? xD

Kincső52, mimi, alex0824 és 19 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Kata_rzis! :)
    Zászló ügyben még nem volt eszmecsere, de az induló összeg szóba került.
    Rékucinak volt javaslata, amikor ugyanezt kérdeztem én is. Ő azt javasolta, hogy 9*1 -el induljon a menet, (szerintem nem rossz ötlet), aztán + ugyanannyi, + megint ....... és remélem itt megállunk.
    Az év ötlete CSP-t visszaváltani Ft-ra! Fognák a fejüket a BP-nél, hogy akkor ezt hogy is kellene konvertálni? xDxDxD

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 21 más kedveli ezt.
  19. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Természetesen sacc volt,de valakitől el kell induljon a "pletyka",hátha kiderül közben az igazság is ;)xD

Kedves Szomikám!! Szeretném tudatni veled,hogy ez a pletyi oldal,nem a rém csevegő! Ne ijesztgesd a játékosokat xDxDxD

Azt hiszem félre értettél. Én az első 1000 alját tippeltem 350 millióra és az első 1000 ajándékát fogom megszerezni,csak nem célom,nem vágyom a 20 legjobb közé! (ez mondjuk annyiban hamis,hogy jó lenne ott lenni,de ahhoz talán mindent be kellene dobnom és azt nem szeretném,de talán kevés is lennék) :)

Utoljára szerkesztett: 8.11.17
    alex0824, _Cygnus_, strawberry49 és 14 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A több éve visszatérő probléma nálam azt jelenti, hogy több játékos, több évre visszamenően (visszatérően) jelezte ezt az igényét.
    Az általad hozott link a Te írásod, nem pedig több játékosé. Nem több éves írásról van szó, hanem néhány hónapja írtad.

mimi, alex0824, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.