Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szuper. Megyek csinálok egy kis elemzést. Köszönöm szépen :)

mimi, Ivibaba54, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  2. cb83

cb83 Junior szaki

De jók ezek a listák, köszi, hogy hoztad, visszanézve mennyi nagy név van bennük, akik már nem játszanak. Tiszta nosztalgia :) Én is ott voltam minden top-ban 4 éve. Az ideire is nagyon igyekszem beférni, csak mindig kevesebb pajtaértékkel várom a top-ot, mint amennyit gyűjteni szerettem volna :D

mimi, h.lajosvilmos, Ivibaba54 és 7 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv!
    Holnapra kipihenve, frissen, üdén, ébredve várva ama bizonyos óra érkezését :D
    Amikor itt az idő mindenki a saját önismerete szerint amit a gyógyszerésze felírt az izgalmakra:eek: nem elfelejteni ;) hanem hamm bekapni :music: és éééééééééééééééééééééééés olvasni a TOP event kiírását :D
    Majd pedig :inlove::D HAJRÁ MAGYAROK !!!!!!!!!
    Mindenkinek aki indul sok sikert :D

Utoljára szerkesztett: 13.11.17
    terika01, mimi, geliko és 32 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

A 3 kismalac kirándulni megy ? :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

missuzy_53, h.lajosvilmos, ursa11 és 14 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Drukkolok mindenkinek aki indul!

6. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Ezt az eventet csak akkor érdemes csinálni, ha toppra törünk, vagy van értelme elkezdeni akkor is ha biztos, hogy csak részben lesz meg?

Ivibaba54 és nyuszika215 kedveli ezt.
  7. csibike54

csibike54 Járnitanuló

Lehet, h rossz helyen kérdezősködök, de szeretném tudni, ha csere tárgyamat nem vitték el, akkor visszakerül a raktárba?, mert sehol nem találom a cserébe adott és kapott tárgyakat. Tud valaki erre válaszolni? Köszönöm

8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, itt tudsz ebben a témában érdeklődni és nézelődni :)
    Egyébként pedig ott lesz a léghajón amit beraktál. A következő csere alkalmával ki tudod venni, ha akarod

9. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Szia , egy kis idő után amit nem vittek el tárgyat a hajóról vissza kerül a pajtádba :)
    Viszont máskor ha ilyen kérdésed lenne , https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/kérdések-és-válaszok-kezdőknek-és-haladóknak.283/ valamelyik topikba írd , és ott garantáltan nem fogják törölni.
    Mindig szokott egy termelős része , amin mindenki részt vehet , és annak befejezése után lehet indulni a "top" versenybe , vagyis eddig így volt;)

Ivibaba54, mebajah, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez a kezdetek óta előjövő kérdés.
    Az event csak egy event a TOP egy különálló mondhatjuk event ami nem szokványos játékmenettel rendelkezik. Akik tudatosan indulnak azok egész évben erre is készülődnek - ez azért fontos, mert sokan azt hiszik a TOP az előtte levő event folytatása DE ami oda bekerül az ELVESZIK HA és amennyiben bent marad a játékos akkor kap érte "különleges nyereményt" HA nem marad a listában akkor NEM KAP VISSZA SEMMIT és nyeremény sem lesz (vagy max. valami vigaszdíj ami inkább alami**na vagy szájragasztó).

Az event kell a TOP elkezdéséhez, DE az event után NEM kötelező a TOP (sőt akinek a TOP mint event a leírása előtt több kérdést vet fel mint ami tiszta a játékmenetben akkor az jobba ha kihagyja, mert ez egy egész éves készülődést és csak fölöslegesen szórja be az egész pajtatartalmát a "feneketlen" TOP-ba).

Akit érdekel az előző évek TOP alját megnézheti csak hogy tisztuljon a kép.

Swordfish, mimi, Ivibaba54 és 10 más kedveli ezt.
  11. csibike54

csibike54 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

Swordfish és mimi kedveli ezt.
  12. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Köszönöm a válaszokat! :)

Swordfish és mimi kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia kisegér01! Sosem indultam a TOP-on, illetve ezen a bedobálóson soha, és most sem fogok, mégis nagyon várom, mert a hozzá kapcsolódó eventek nagyon szórakoztatóak szoktak lenni. Számomra a sok pletyi ellenére sem tiszta, hogy most mire is számítsak, de tuti jó lesz. A másik hozzászólás pedg nagyon fontos mondatokat tartalmaz, ha esetleg elkapna a hév, de nem készültél rá nagyon, jobb ha nem csábulsz el...

Swordfish, -Palika17-, *bálint* és 9 más kedveli ezt.
  14. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Tudom, hogy most mindenki TOP-lázban ég, de nekem egy másik eventtel kapcsolatos kérdésem lenne... :)

Jónásunk! Volt talán idén év elején egy event, amiben körhintán ültek a kicsi állatok (kismajom, malacka, ilyenek) és cumit kellett a szájukba adni, hogy elaludjanak és mindenféle beadogatós feladatot teljesíteni közben...Állati jó volt az az event! Aranyos volt, újdonság is (a mechanikát tekintve) és emlékeim szerint a felhősor is elég jó volt! Várható még ez az event? Úgy dugnék cumit a kismajom szájábaaaa xD

Előre is köszönöm szépen, ha válaszolsz! :)

ljanika6, -Palika17-, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia SzabadEurópa! :)
    Én is nagyon szerettem azt az eventet! Tavaly nyáron volt. Meg is örökítettem magamnak, annyira tetszett, megtaláltam a mozgó képet róla:

Igen aranyosak voltak a kis csibész állatkák, amikor egyik felébredt, egy másik meg elaludt! ;):D Nagyon csíptem, örülnék neki én is, ha viszontláthatnánk az eventek között. :):D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 13.11.17
    Gio, -Fülemüle-70, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Rövid időn belül visszaadja a rendszer, légy türelmes!

17. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Biztosan szóba került már a szüreti event. Hol olvashatok róla valamit?- hányadik oldalon? Szeretnék egy kicsit rákészülni..... Előre is köszi!....

-Palika17-, mimi, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Reméljük, ma 10 után már mindent pontosan fogunk tudni az eventkiírásból!

19. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Meglesz Brekikém,meglesz! ;) Várnánk téged is !:D

Aranyos vagy... most szeretnél rákészülni? Vagy csak hadrendbe állítod amit egész évben gyűjtöttél? Nagyon nem mindegy!:)

Gio, -Fülemüle-70, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  20. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Szia! Nos ennek az eventnek én is örülnék, azt hiszem nem is csodálkoztok, ha hozok egy képet róla:D,mert én az eventnövényeket imádtam.A mézeskalács a címerem, és szerintem a legszebb volt mindenki kertje, amikor ezt termelgettük, (mondjuk a gumibugyisok néha felbosszantottak az óhajaikkal o_O gondolatban kicsit elpáholtam őket... bocsánat bocsánat,bocsánat :eek: ) ezért kíváncsian várom a választ én is.
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/11/14/229csib_szek1_2016.png

Imi*, Ribiszke, Gio és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.