Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek! Sziasztok!

Szia Báró!
    Az én barátom engem a jó oldalra vitt. Nekem ezt mutogatta:
    [​IMG] szerinte ez hiéna, igaz itt még kölyök. Palika képén ábrázolt - hiéna? - hoz képest ez jól fésültnek mondható.
    [​IMG] Ha Palika találós kérdéses ólját ideteszem akkor neked van igazad, mert olyan pinatás. Miért kell ól a pinatának?
    Ha Imi felvetésén indulok tovább, akkor a pinatának lenne értelme, a barlang rejthetné a pinatába rejtett kincseket amit a hiénák őriznek, avagy hordanának tovább?

h.lajosvilmos, Fatther, Kincső52 és 11 más kedveli ezt.
  3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Az utóbbi bejegyzésem óta fokozottan figyelem a gangot ;)
    Csak jelezni szeretném azon fórumozók számára, akik szerint fogjam be, ha 3 havonta idetévedek...:p
    Valami fellendülést mégiscsak vélek felfedezni azóta xD
    Szinte napi szinten látogatom a gangot és az utóbbi időben le a kalappal!!! Élvezetes, olvasmányos és tele van hasznos infóval. :)
    Köszönet Mindenkinek, aki ehhez érdemben hozzá tett!!:inlove:
    Viszont itt a végén szeretnék kérdezni valamit! Mi ez a pinata őrület??? Erre nem találtam érdemi magyarázatot egyetlen hsz. elolvasásakor sem...
    Talán én siklottam el valami felett, de kérek szépen visszautalást, ha volt erre utaló hsz.

Sali~*.*, Ribiszke, h.lajosvilmos és 13 más kedveli ezt.
  4. serenge1

serenge1 Aktív író

A csalán mellé tölgy kell majd a táphoz

5. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Bocsi, hogy kicsit pontosítalak, de:
    A TÁP TULAJDONSÁGAI AZ EVENT UTÁN:

Táp hozzávalói az event után: 20 db csalán, 3 db tölgymakk
    Táp keverési ideje: 06:00 perc (360 másodperc)
    Az event után csak a farmos malomban keverhető.
    Az event után a táp piacképes.

6. csibegazda2015

csibegazda2015 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen a választ sokat segítettél vele, nem kell aggódnom,hogy mindig csak szuper táppal tudom etetni őket♥

Sali~*.*, -kaktuszable-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ex szomszéd;) Látom a 3 hónap lepereg cirka 20 perc alatt;) Ez így helyes:p

Pinata.... most épp ez a sláger.:wuerg:.. a jövő héten majd más lesz:p8)
    Még a végén kiderül Hiénát tenyésztünkxDxDxD

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Coff66!

Nos, innét HéricsBáró által hozott képből indult el minden.:)
    Majd, aztán elkezdődtek a találgatások, hogy vajon ez mi lehet.:music:
    Ami, jelenleg a pinyáta elméletnél tart.
    Közbe szóba került a szülinapi event is, hogy lehetséges köze van hozzá.

9. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Holdfény!
    Az elejét nem értem, de a végét köszönöm! :)

Fatther, HéricsBáró, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. -Palika17-

Szia Holdfény!
    Sziasztok!

No, ha már hiénáról van szó, akkor lessünk egy pillantást a tápjáról készült képre.:p
    Hűm, hát elég érdekesen néz ki így ilyen hozzávalókkal és ilyen hosszú keverési idővel.:music:
    Ez, elég viccnek néz ki.:D

Utoljára szerkesztett: 7.1.18
    -kaktuszable-, Fatther, Kincső52 és 18 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Szülinapkor elvileg feszültséglevezetés gyanánt szétverhetünk valamit és még ajándékot is fog adni!

xDxDxD
    Ami állat érkezik majd pletykák alapján .
    Az egyik Tibeti nagyon szőrös metán bomba, a másik pedig egy nagyon fürge mini nektárgyilkos!
    :DxD

12. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, ezek szerint a hiéna április 1-én érkezik, és csak 1 napig lesz játékban ;)

Sali~*.*, -kaktuszable-, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  13. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Palika!

A fa szükségletét még érteném én is, de az az anakonda a képen talán kicsit túlzás!
    4 tyúk és 2 nyúl elfogyasztása után még képes bezabálni ezt a dagadt dögöt a hiéna??? :D

14. alex0824

Szia!
    Szerintem rátapintottál a lényegre!
    A tápos kép az abszolút házilag készített ! Ha megnézitek mi van a keresőbe írva felülre az alapján nincs az az isten, hogy kidobja a hiénát. A keverési idő feltüntetése sem a valós grafika a 25 óra után kimaradt a kettőspont és azért lássuk be 25 órás keverési idő az nonszensz lenne. A tápnál a hiéna feje a rajzolt ólról van levágva,tehát egy rajzolt fej és pixelekben is eltér a környezetétől. Azonkívül nemzetközileg sem hallott egyenlőre senki sem a hiénáról, talán még maga Jónás sem.Szóval egyenlőre nem élném bele magam, hogy a közeljövőben lesz ilyen. Sajnos a cseh Jós által közzétett szintén házilag készített rúnás képről sem hallott még senki sehol egyenlőre.
    Ez nem azt jelenti, hogy ezek nem lesznek valamikor de ezeket a képeket nem kell BP által készített képeknek tekinteni amiket a Jósok szoktak közzé tenni!

15. -Palika17-

Szia Alex!

Most néztem, a lengyel fórumon gretag is írta, hogy ez egy nagy vicc lehet.:po_O

Sali~*.*, -kaktuszable-, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Palika:)
    Azt hiszem, hogy ha ez igaz akkor mégis csak kéne az a láda a malombónusszal.. Vagy simán eszköztárban marad nálam ez a kedves kis vérengző, már ha egyáltalán lesz nekem ilyenem.
    Szia Alex:)

Szegénykék nagyon csúnyák lettek, de majd megszokjuk őket, vagy nem.
    (Van egy kérésem üziben légyszi olvasd majd el)
    Érdekes módját javaslod a feszültség levezetésének, a videóban, keresetem hozzá valami mást én is:[​IMG] A fűszerek enyhébb hatást váltanak ki, mint a párnába lődözés, de izgalmassá teszik az ételeinket.
    Alex és Palika :)
    Nem idézlek benneteket újra, de kb ugyan arra jutottam mint Ti. Csak más szavakkal írtam le :)

Sali~*.*, Fatther, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  17. alex0824

Nagyon finoman fogalmazott!
    -.--.--.-

-kaktuszable-, Fatther, rozo52 és 14 más kedveli ezt.
  18. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Na azért ez szép lenne, új létére bátor húzás lenne még az oroszlán sem volt annyira bátor, hogy bölényt egyen nem, hogy a hiéna egyből anakondát!
    Vicces feje van ennek a kis dögnek!xDxD

Vajon ez mi lehet?:inlove::inlove::inlove:

-gyöngy-581, alex0824, Coff66 és 20 más kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Imi!
    Amit hoztál az egy "gyönyörűség!:p Vaúúúúúúúúú! Nem hiszek a szememnek! o_OKöszönöm szépen neked! :inlove:Mondd legyél szíves: ugye ez nem kacsa?:music: Gratulálnak! Juhhhhhééééééé! Nem merem tovább gondolni.;)xD:D:inlove:

alex0824, hanny65, Fatther és 13 más kedveli ezt.
  20. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Sali!
    Bocsi nem akarom a hírszerzőink munkáját elvenni de megláttam és hoznom kellett!:inlove: Micsoda nyeremények vajon egybefügg a nosztalgia küldetéssel?:music: A szöveg angol azt jelenti, hogy: Légy büszke magadra, te megcsináltad!Itt a jutalma!:inlove::inlove:

mimi, Kincső52, -gyöngy-581 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.