Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Nekem este már ehhez nem volt energiám.:)
    Ha ez sem jön be, tényleg nem tudom. Ill. van még egy, de abba a bahások is bekavarnak. Nem emlékszem, mondta-e Jónás, hogy csak farmos növények játszanak. Ha ki kell venni belőle a bahát, akkor macerásabb. Kicsit később nekifutok annak is. És ezzel akkor a piacot keresztül-kasul bejártuk.
    Most jön egy kis VV farm. :p

-Palika17-, mimi, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Annyit tudunk biztosra, hogy 12 növény :oops: csak azért nem veszem figyelembe a bahás növényeket, mert nincs ugrás (csökkenés) a számoknál. Még van egy napunk tippelgetni, de azért jó lenne ma délutántól már azokat a növényeket szaporítani, amiből 10e-nél kevesebbem van, és szükség lehet rájuk :p

-kaktuszable-, -Palika17-, mimi és 11 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Alex!:)
    Úgy tűnik újabb fejlesztések ill. választék bővítések várhatók márciusban a Bahára az általad hozott kép alapján, mégpedig k
    ét új növény és két új fa a szimbólumok alapján. :) Értem én, hogy folyamatosan fejleszteni kell a játékot, nehogy elunjuk, de azért mértékkel kellene, "sokszor a kevesebb a több" tartja a szólásmondás is. ;)
    Nem tudom, hogy mire jó sorozatosan az újdonságok bevezetésének hajszoltatása, amikor pl. a legutóbb bevezetett Baha fejlesztések alkalmával a Solanum mamussum is bekerült a játékba, de azóta is csak úgy elvan a vetőtáblán, több más dolog mellett, mert eddig semmi funkciójáról nem tudok, mivel sem termék sem táp előállításához nem használjuk. :sleepy: Vagy lemaradtam valamiről ebben a nagy hajszában? xD

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

xD
    Szia! Teljesen igazad van, ehetné valamelyik állat legalább, de ezek a bahás jószágok csak a banánt szeretikxDFejtsük már meg milyen növények kellenek legközelebb, már teljesen össze-vissza vagyok zavarodvaxD

-kaktuszable-, -Palika17-, mimi és 10 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szép lassan leesik, mi lesz itt a bibi :D
    Eltérőek a kínálatok a különböző üzletekben. Te a piacra jársz vásárolni, én meg a szomszédba;)

6. Rékuci1111

Szia, a Solanum mamussum mérgező gyümölcs, csak dísznek jó, ezért nem kell sehová :p de itt bármi előfordulhat, majd az 100. bahás állat megkapja tápnak (és rögtön kihal), már nem kell sokat várni hozzá :wuerg: Teljesen igazad van, szerintem öngólt lőnek ezzel a nagy rohanással, mert előbb utóbb elérik, hogy már senki sem fog új fákat, meg új ólakat vásárolni... Van éppen elég tennivaló, amivel el lehet szórakozni két event között (bár lassan már ezek is egymásba érnek)

Kincső52, majoranna65, újfarm53 és 15 más kedveli ezt.
  7. zselike

zselike Járnitanuló

Jó reggelt! Az én tippem : 1: Sokan írtátok már tortát is sütünk ebből a zöldségből 2: Ló eledel
    3: Ha süt a nap forog
    4: Ezt is írta Alex ami mindig kipusztul náluk
    5: Fánk is van belőle de ez növény és vad
    6: Sör alapanyaga
    7: B-vel kezdődő levesnek és főzeléknek való,kora tavasszal érő növény
    8: Szeretem ezt az erős ízesítésű teát
    9: Eső után nő mint a bolond.....
    10: Bözse helyett a-val rózsa
    11: Legrövidebb érésű növényünk nevénél a kerti nem kell és ly helyett zs
    12: Kék virág sokan moly ellen is használják

alpha58, mimi, -Palika17- és 9 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

A szomszédban ezeket lehet kapni:
    1. főzve, pattogtatva Kukori eledel
    2. lóeledel
    3. nem a holdra tekereg
    4. állítólag Páger Antal énekelte Tolnay Klárinak, hogy lila...
    5. nem szelíd eder
    6. sör alapanyag
    7. egy termésben több kis zöld bogyó
    8. teának is van ilyen, mojitóba is kell (zöld levél)
    9. ez van mikor bazsalyog egy virág
    10. amikor leszállnak az ufók a búzába
    11. lekvárként jól megy a rántott camamberthez
    12. Alex kedvenc tornagyakorlata (na, ez most már rajtamarad :))

9. kosagi

kosagi Fórum mestere

Elkezdtem írni, de megelőztél.:D
    Azon a bizonyos virágon gondolkoztam, hogy jó lesz-e Págerékkal cinegézni...

mimi, -Palika17-, Gio és 8 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Akkor javasolj valamit, nekem nincs ötletem. Azt hiába írom, hogy szép virág, ablakban kell tartani, meg nem kell neki föld... :)

mimi, -Palika17-, Gio és 10 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci! :)
    Aha, értem már, akkor okosítás céljából rakták be xD. Ez is egy szempont. ;)
    Így igaz, bőven van mivel játszanunk xDxDxD.

Szia drága! :)
    Én megfogadtam Jónás évekkel ezelőtti tanácsát, mi szerint "valamire jó lesz", meg "előbb utóbb mindenre sor kerül" (igaz, ezt a tenyésztéssel kapcsolatban mondta) úgyhogy amint "szabadon választott program" van, folyamatosan után-töltögetek, amit csak bírok. ;)
    A gazdakörbe be sem merek menni, csak rémnapokon, hogy lássam, mi hiányzik oda még, mert a többi, befejezetlen feladattól, alig lehet becsukni az ajtót. xD
    Vannak már jó találatok az előző hsz.-kben, -köszönet a kódfejtőknek - (igaz cinegézve, mert csak úgy az igazi, mert lassan a CIA is idejár), de majd iparkodunk, hogy legalább azokkal ne legyen gond. :D

Utoljára szerkesztett: 22.1.18
  12. kosagi

kosagi Fórum mestere

Jó lesz az. Jónás legalábbis biztosan tudja. Most épp hallgatom. Nagyon szép dal.
    youtube elsőre adja ki

-Palika17-, Gio, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia, én ezt a dalt nem ismerem, más módban átcinegézve leírnád kérlek.Köszi

GA-BI-O-Farm, mimi, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Darvas Iván is énekelte

mimi, -Palika17-, Maszatka47 és 5 más kedveli ezt.
  15. kosagi

kosagi Fórum mestere

A dal címe maga a virág. Szó van benne lila és fehér színűről is.
    Ahogy Rékuci írta, nem kell neki föld, mert tulajdonképpen egy élősködő növény, fákon él a legtöbb fajtája, nagyon sok színben, formában pompázik.

mimi, -Palika17-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

#15871 ez sem segített?

mimi, -Palika17-, Gio és 5 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ági, köszönöm, közben megkerestem. Kedvenc szobanövényem - 40 db van az ablakaimban ezekből.

köszi, elmentem a dal-múzeumba, megtaláltam. Köszi-köszi.

Szia Rékuci, de, most már megvan, de szerintem csak azért meg megittam még1 KV-t.

újfarm53, mimi, -Palika17- és 11 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Próbáld meg inkább itt

mimi, -Palika17- és Maszatka47 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez a teliholdhoz tartozik . :inlove:A kérdésem az hogy kell is ? :p

Kincső52, Imi*, mimi és 6 más kedveli ezt.
  20. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia Rékuci !
    Már több kávét ittam,cavintont vettem be,de akkor sem tudok zöld ágra vergődni :oops: Állatok is kellenek ?

Utoljára szerkesztett: 22.1.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.