Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Akkor a kergén is jönnek a felröpik?xD
    Izgalmas 7nek nézünk elébe!

-kaktuszable-, Puszpang, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha nagyon szerencsénk van , és a valentin eventtet meghosszíbítják 1 nappal , 4 event felröpije fog szállni xD

-kaktuszable-, Puszpang, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mennyi-ültetős-eventet-szeretnétek-látni-a-játékban-havonta.16336/

.

Utoljára szerkesztett: 18.2.18
    pisti243, Ribiszke, Cyra65 és 33 más kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia!
    Az elején jelentkeztem,de még mostanáig sincs csibém :sleepy:

Sali~*.*, gretag, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Óvatosan az ilyen kívánságokkal, nézd csak meg Csocsoovb írását, villámgyorsan teljesülnek a kérések ;)

Kincső52, Gio, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Gyűjtsétek a szavazókat,mert egyedül vagyok a sok eventes szavazássalxDminél több annál jobb mindenkinek aki szeret minden eventet megcsinálni annak azért,aki ép piacozni akar az evenbe beadókért annak azért,aki meg válogat az eventek között annak azért,van egy régi mondás,a vantól nem kell félni,akkor van a baj ha nincs,ezért minél több annál jobb;)

7. Rékuci1111

Lehet, hogy egyedül fogsz maradni 8)

8. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Ketten vagytok már!:D
    Szerintem havi 2 ideális lenne! ;)

9. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek! Olvasom, hogy lehet arról szavazni, hogy mennyi event legyen 1 hónapban. Megmondom őszintén, hogy nem tudom! Bár jelenleg csak az ültetősről szavazhatunk, de akkor már sorba mehetnénk minden eventen. Példákat most nem írok! Egy ötletem van, jó lenne ha a Paszuly- nál megcserélnék a lapozófület, az összes Felhősor rendezővel. Szerintem ez kényelmesebb volna. Nem írtam az ötlet TOPIK-ba, mert előbb érdekelne a véleményetek erről. Erről is lehetne szavazás, esetleg még röviden, véleményezni is lehetne.

stellácska26, genka53, Bátyus és 6 más kedveli ezt.
  10. mementori74

Szia
    Akkor eltunyul a játék stagnálhat a piac,mindenki csak termelne,de mire ha nem forog semmi?betesznek havi két db semmit mondó eventet oszt jó van.

11. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Számomra ezért lenne jó ha lenne egy hónap elején, meg egy hónap végén, mert a "szabad" időben tudok egyéb mást is csinálni!
    De sajnos így meg heti szinten 1-2 nap marad mindenre... Egybe érnek egymással lassan már követni sem lehet, múltkor is benéztem rendesen és rossz növényt szaporítottam tovább!:oops:
    Persze kinek mi kívánom a legjobbakat!
    :)

12. mementori74

Nem nyert:D

13. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Havi két ültetős event nekem is elég, bőven.
    Vázaügy állása:ma várom az ötödiket. :)

Megtört a jég, 10 rózsát kaptam.

csio70, -kaktuszable-, Puszpang és 9 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Inkább legyen 2 nagyon jó kis event havonta, mint 6 vagy több semmitmondó ;) A kevesebb néha több 8) (és még vannak ilyen közhelyek a tarsolyomban :) )
    A piacnak meg akár jót is tehet, ha lesz aki oda is tud termelni. Mert, ha csak event gazt ültetünk, attól miért indulna be a piac? :music:

Jó, de azért ez még nem egy mérvadó tömeg :)

15. cass0129

cass0129 Haladó

Szia! Viszont ha sokat tudunk magunknak termelni akkor kevesebbet vásárolunk.:music:

Puszpang kedveli ezt.
  16. apa0710

apa0710 Fórumlakó

Lehet más felfogásba játszunk, de a piac akkor lehet jobban "beindulna" ha az eventekbe a pajtából is kérnének valamit :)
    Mert például a zabot is inkább adod el 500 -ért, mint 100-ért amikor mindenki azt termelné, mert nincs event.

-Fülemüle-70, -Palika17- és Ninett79 kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez mi lehet ? :eek:Valami tipp ? :inlove:

18. Rékuci1111

Minden lehetséges :) Azt mondjuk nem írtam, hogy ne kérjen a pajtából valamit (vagy akár sokat) egy event ;)
    Szerintem nem jó, ha egyáltalán nincs event és mindenki annyit termel, hogy tele a pajtája, a piacon meg szinte csak ingyen lehet eladni valamit... és szerintem az sem jó, ha a gazdáknak egyáltalán nem hagynak időt arra, hogy bármit is termeljenek az event gazokon kívül... szerintem valahol a kettő között kell megtalálni az egyensúlyt :)

Aki forgatja a pénzét, az mindig fog vásárolni. Aki készül a TOP-ra, mindig fog vásárolni, sőt, akkor vásárol csak igazán, amikor pajtaérték közelében, vagy alatta van valaminek az ára...

19. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia HéricsBáró!

A cseh jós is írta, hogy ez egy puzzle. Mi lehet a képen?;)
    Na, igen ez egy jó kérdés.:p
    Indulhatnak a találgatások.:music:

Hűm úgy néznek ki, mint valami kerítések, vagy veteményes.:D

20. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!;)
    Szerintem ez olyan mint egy karám!o_O:)

alex0824, HéricsBáró, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.