Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia Marika312! Szép napot kívánok Neked, és az eventen sok röpit is! Köszi szépen a drukkolást, és a tanácsot is. Tegnap és már ma is, rácsücsörítettem a megengedett, napi elfogyasztható adagra!:DÍgy folytatom, egészen az 5. szint eléréséig. Ha átlépem a határt, majd szusszanok egy picurkát, :music: de addig termelek! A Hibiszkuszlekvárt szeretném, de jó a másik is. A farmon nekem 3 területen ólak vannak jelenleg, a Baháson időkorlátost fejezem be nemsokára.Ott csak az oroszlán és az orrszarvú van kint, a többi pedig növény.

ursa11, genka53, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot!
    Szia Palika!:)
    Köszönöm szépen a képes információt! Azért, ha lassan is de megérkeztek a pillangók.;) Kicsit féltem őket, még elég hűvös az idő.
    Szia Hal-fiú!:)
    A 6. szintet én is szeretném már, utóbbi időben sok a kapa-kasza kombó. Tudtam, hogy tudod mit kell tenned, ám like vadászásba kezdtem, gondoltam párat abból is begyűjtök. A rácsücsürítésed a nap fénypontja :p:DxDemiatt még a hsz-t is javítottam.
    Szia Rékuci!:)
    Ebbe a táncolós-kergetőzős játékba én is szeretnék benevezni, ugye nem fog nagyon fájni? Május még messze van, így fel lehet készülni, a nagy, a kicsi és a macskusz szaporítására.
    Olvastam a terveiteket, köszönöm, kicsit olloztam ebből is abból is. ;)

Utoljára szerkesztett: 28.3.18
    cemá2002, ursa11, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
  3. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Azért a 6. szintet, még ne sürgessük, mert én még picurka vagyok!:D A Csücsörítés az egy "szakszó" egy kicsit jobb, mint a rácuppanás az elfogyasztandó termékekre!:DHa végeztem az 5. szint-el, akkor már jöhet bármennyi szint!:D https://kephost.com/images/2018/03/28/A-LEKVAROS-MUHELYEM-jelenlegi-pontja.jpg

genka53, -Palika17-, asdfghjkl7373 és 6 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Én nem sürgetek senkit, semmit! :inlove:Te hoztad fel a témát a 6. szintes lazulásival.;) Táplálkozz helyesen és gyorsan gyarapodsz!
    Ismerem a csücsörítést, nem csak mint szakszót! Alkalmazom is .....főleg puszi adásnál:p:DMiért nem tudok puszit küldeni?
    Megyek reklamálni! Szeretném, kérem szépen, xD:D stb.

cemá2002, hóóvirág, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Ehhez legalább 40000 db szilvaszem kell. Nem semmi letermelni. (Gyógyszerként meginni gyorsabb)

HéricsBáró, genka53, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Megfogadom a tanácsokat, igyekszem az 5. szintre! A megfelelő táplálkozás az fontos, de a puszi az egészségesebb, jó a közérzetre gyakorolt hatása!:D Ezért kell sűrűn osztogatni, és kapni is!:music:;) Várom már az eventkezdést, jelenleg Ludas Matyi vagyok, termelek egy kicsit belőlük, Lúd 556db van a pajtában jelenleg. Hátha kér egyszer a Döbrögiúr, belőlük pár db-ot!:D

hóóvirág, genka53, -Palika17- és 5 más kedveli ezt.
  7. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Én próbáltam beszerezni párat, de csak említeni mertem, az asszony izibe előkapta a sodrófát és lengetni kezdte, így letettem róla :( :(

8. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Itt is, fontos a jó kezdés, el kell rejteni, vagy kölcsönadni a sodrófát! :D

genka53, -Palika17-, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok,

Megérkeztek az új gazdakörik :wuerg: ahogy várható volt, minden terményes sorra került. Lehet piacozni :) Mert leadni nem nagyon érdemes (szerintem)

10. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jól láttam, hogy nem kaptunk még áprilisi naptárt? Vagy elbambultam? :p

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Én sem adok be egy darabot sem ebbe a nagy értékű gazdaköribexDMég viccnek is rosszxD

HéricsBáró, genka53, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  12. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia! Melyik az új?

13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép napot kívánok Mindenkinek! Az új G- köri feladatokat gyorsan átnéztem, első ránézésre elég durva, a másodikra is!:D Mert kétszer is megnéztem, hogy mi hiányzik a feladatokhoz. Megállapítottam azt, hogy az Írótoll és a Vörösbegy hiányzik kb!:D Azt is, hogy a feladat nem hiányzott, vagyis már csak ez hiányzott, hogy az örömöm teljes legyen. :D Majd szemezgetek a feladatokból, ide egy kicsit, és oda egy kicsit, és be van fejezve a feladat. Ui: Lehet, hogy más hiányzóm is van, de ezek a biztosra mondhatóak!

hóóvirág, genka53, -Palika17- és 7 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, ha rákattintasz --> erre <-- akkor odaugrik :)

Kincső52, genka53, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Szia!;)
    Nah még csak az hiányzik! 40.000 db szilva, szemezve? o_OTudod te, hogy az mennyi idő? Aztán huss, akarom mondani gluggy..gluggy... már nincs is!:p;)
    Mert a pillangókisasszonyt emlegetted! Miért nem a lepkét?

Szia Pirike! :)
    Nah, ne viccelődj már! Előbb-utóbb úgy is kivégzed!
    Mondd kedves, értesítetted már a BP. takarító személyzetét? - csak a ma kezdődő event felröppenői miatt érdeklődöm.
    Nekem első ránézésre soknak tűnik, neked?
    Micike rendben van? ;)

Szia!:)
    Mivel te már megnézted, én már nem is vagyok ezek után annyira kiváncsi rá! :wuerg:

16. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni hogy a pillangó melle a macska kerül?
    Koszi

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Azért nézd csak meg, és ajánlom ezt mindenkinek! Olyan jó otthagyni, olvasás után.:D Közben észleltem, hogy vashiányom is van, nincs gereblyém, csak 5db a gazdakörből!:D

18. Sali~*.*

Szia!:)
    Kérlek olvasd el ezt #18227 ;)A lepke hamarosan megvásárolható Pillangókert a gazdaboltban:p
    Köszönöm szépen, látni sem akarom. Tudod: vörösbegy talán, lehet, majd napozás után, egyenlőre nincs fürdési szezon.:)
    Akkor ha nincs gereblyéd talán először a sünikkel kéne kezdened nem? Gyárad van?:)

cemá2002, genka53, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  19. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Palacsintax, Kincső52, Domos52 és 15 más kedveli ezt.
  20. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Kincső52, genka53, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.