Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia BombadilToma :inlove:
    Akkor már csak azt kéne megtudni , mikor érkezik .:p
    És lesz e rájuk valamikor valamiféle bónusz , mert akkor a dinnyevarázslat ugrott az egyéb dolgokra :cry:
    Akkor az mire lesz hatással , ha kiveszik onnan mindent ? :eek:o_O

-orgona-, Gio, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Lehet, hogy átalakul bogyóvarázslattá :)

Gio, -Palika17-, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

Na erre nem gondoltam , hogy gumibogyószörp lesz :D

-orgona-, Gio, -Palika17- és 8 más kedveli ezt.
  4. beador

beador Haladó

sziasztok tud vki a kalozkirály kincse eventről vmit légyszi irjatok már nekem is kószi

5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!
    Csak 2-3 oldalt kell visszalapoznod 8)

Lillapilla73, sziszi1965, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

Szia!

Nem a távoli jövőben ;)

sziszi1965, -orgona-, Gio és 9 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Papír mellé gyűrű ritkán szokott járni, de ki tudja, lehet itt van annak is az ideje :p

Igen, a PÉ azonosak lesznek.
    Mondjuk két és fél bevásárló érmével már jók vagyunk, ha lakatban számolunk.

8. JósJónás

Szia!

Nem egy rossz tipp 8)

h.lajosvilmos, genka53, mimi és 21 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Vegyesen jönnek majd, rövid és hosszú érésidővel.
    Jó hírem is van azért: a többség olyan magasan, hogy egy jó ideig senkit nem fog zavarni :D

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Szervusz, Jónás apó!
    Köszönöm szépen!
    Gondolom, elég lesz elérni a következő szintet.

h.lajosvilmos, mimi, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Most mindenki nagynak gondolja a 100 előtti szintlépcsőt. Ha nem nyesnek le néhány nullát a végéről, lesz olyan szintlépcső, ami mellett eltörpül a jelenlegi TOP 10-es lista tíz szereplőjének össz TP vagyona :oops:-.-

h.lajosvilmos, mimi, sziszi1965 és 16 más kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nagyobb lesz 2 szint közti lépcső, mint 248.449.402.686 TP????? Atyaéééééég :oops::oops::cry: Élő emberfia nem fogja elérni soha kb...főleg, hogy már altatás sincs, csak 1 hetes...

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Döbbenet!
    Költői kérdés: Hány Játékost fog érdekelni 200 fölött a szintlépés? Létezik olyan mézesmadzag?

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudom, engem speciel a 73. szintig foglalkoztatott a szintlépés, amikor megkaptuk a hódot. Utána még a szegfűig (83) volt némi várakozás, de felette teljesen elmúlt a varázs. Nekem a 100 elérése sem volt nagy nap, és a 200 sem lesz az. Jelenleg 116 (!!!) növényünk van a farmon; valahogy nem tudom lelkesen várni a 117. megjelenését...
    Azért valaki szólhatna a központban, hogy a tudósok szerint ugyan tágul a világegyetem, de azért még bele kéne férni a TP-s csíkkal...

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Már az az izgalom,amivel vártam a szintlépést, elmúlt nálam is. Örülök mindegyiknek, de nincs csinadratta.

A" zöld" gondolatod viszi nálam ma a pálmát!

16. HéricsBáró

Sziamiaú
    Én tizenhét , esetleg tizennyolc számjegyről tudok :p
    Akkor marad ? :inlove:
    Ez jól hangzik :D

17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Udv Jonas Apo,

Es ennek az ertelme vajon mi? Legyen a jatekban valami elerhetetlen kuldetes? Szep dolog a tavlatokban gondolkodni, de azert ahogy Toma is mondta, jo lett volna az univerzumon belul maradni.:wuerg:

Csak ugy erdekessegkeppen, jelenlegi szintszorzos kutyuk egy 1x1 kis kockara vetitve olyan 22-24*szint TP-t adnak. Szamoljunk azzal, hogy minden teruletre sikerul kitenni, minden egyes 1x1 kockaba ezzel egyenerteku kutyut (legyen 24*szint). Nalam a farmon, szanton, tisztason, kergen olyan 720-730 koruli 1x1 kocka jon ki osszesen, kell a hely a tojasoknak is. Szamoljunk nagylelkuen 730 db 1x1 kiskockaval, 300. szinten a szorzos kutyu ad 7200 TP-t, ez 730 kockan 5,256,000 TP 1 aratasra bonuszok nelkul, napi 2x aratva 10,512,000 TP. Legyen mondjuk az, hogy minden helyrol osszeszed a gazda 1000% TP bonuszt (felhok, tojasok, stb.) jelenlegi lehetosegek kozott elerheto (? - napi 1 aratasnal talan, napi 2x aratasnal mar nem biztos), de legyen igy es akkor ez napi 115,632,000 TP. Az ev minden napjan, mindig aratva (nem lehet am csak ugy megcsuszni az aratassal, eventezes meg teljesen elfelejtve:pxD) ossze lehet szedni 42,205,680,000 TP-t. Ropke 5 ev, es akkor le is lehet dolgozni azt a szintecsket:music:xDxDxD

18. JósJónás

Szia!

Valamit félreértettél. Nem ennyi kell majd egy szintlépéhez, hanem ennyi a közelében sincs egy szintlépcsőnek :D

19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ertettem en, hogy az toredeke, de gondoltam azert megmaradnak a realitas talajan, es raneznek a TOP 10 listara, osszeadjak a TP-t es azt mondjak az talan azert meg pont realis szintlepes lesz:D

En mar csak ilyen vagyok, igyekszem pozitivan gondolkodnixD

20. JósJónás

Szia!

Sajnos még nullát kell utána tenni. Azt már le se merem írni, hogy nem egy darabot :D xD

Tényleg nem akarom elhinni, hogy így be merik vezetni, ahogy tervezik. :cry:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.