Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem légy türelmes;) Ha jelezted a farmneved akkor meg fog érkezni!

2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Kéne egy kis segítség, találok olyan gyűjteményt, ahol a szintszorzós kitehetők megvannak?
    Köszi, ha valaki tud segíteni!

3. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszi szépen,már kaptam rá választ!

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A gyógynövényesbe ugye nem kell tenyészállat és nem ezért dobják be a Baby Boom-ot?
    Üdv, Kata

-Palika17-, h.lajosvilmos, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ŐŐŐ izé... remélem nem:wuerg: mert azt sem tudom melyiknek fogjak akkor neki:oops:

6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Elvileg nem kell!

-Palika17-, h.lajosvilmos, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Igen, a BackOffice topicban, a 1706 hsz
    Bocsi, linket nem tudok hozni

-Palika17-, h.lajosvilmos, dagi18 és 3 más kedveli ezt.
  8. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Köszönöm szépen!

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyszerű pedig:
    1. Az idézni kívánt hsz sorszámára jobb gombbal kattintasz, és a megjelenő menüből kiválasztod a "Hivatkozás címének másolása" menüpontot.
    2. A saját hsz-odban oda állsz, ahová be szeretnéd illeszteni, majd a fejlécen látható láncszerű "link" ikonra kattolsz.
    3. A megjelenő ablakban nyomsz egy CTRL-V-t - azaz beilleszted a kimásolt hivatkozást, majd OK.
    Kész.
    Ha esetleg egy már meglévő szöveget szeretnél kattinthatóvá tenni, akkor jelöld ki azt, mielőtt a "Link" ikonra böksz.

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Jaj, drága Toma, tudod hányan próbáltak már megtanítani erre a műveletre ??
    Egyik nap kaptam komoly képzést, egy általam nagyon nagyra becsült embertől, hogy kell ezt a táblázatot egyáltalán kezelni.
    Azt ígérte a te táblázatod kezelését is megtanítja majd.
    Köszönöm a kedvességed.
    Megpróbálom csinálni, amit írtál.

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Lányok! :)
    Az 1706 hsz a komplett, frissített dekoros lista online változatát tartalmazza. Ebben a játékban jelenleg megszerezhető összes dekor szerepel.
    Igazából a TP-n kívül más bónuszt is adó dekorlista is létezik már, azt ITT lehet megtalálni.
    Ami csak a szintszorzósakat tartalmazza, az csak "házilag" készült idáig.
    Szívesen közreadom az enyémet: Szintszorzós dekorok
    Sajnos ez már nem fér be az aláírásomba, mert max 3 db hivatkozást tartalmazhat.
    Jó egészséget a használatához! :inlove::inlove::inlove:

maszilva, -Palika17-, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

-Palika17-, -orgona-, tothkrisi5 és 13 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ennyire még nem bonyolítottam el: az 1. pont oké, de a 2.-nál átugrom a link ikonos részt, egyszerűen csak Ctrl V -vel beillesztem a szövegbe. Mindennel így csinálok: videóval, hozzászólás linkjével.
    A fejléc link ikonját csak abban az esetben használom, ha a linket szó mögé rejtem.

Látom, hogy zölddel írtad, de nekifutok én is: kétéltű, madár, emlős.:p:D:D

14. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 245 Jónás órája.png

ljanika6, missuzy_53, -Palika17- és 14 más kedveli ezt.
  15. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.18
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze, teljesen igazad van, hogy így egyszerűbb valamivel. Csakhogy...
    Időnként csinál furcsa dolgokat a fórummotor - pl. többes idézések, el nem küldött hsz-ok törlése, stb. Fordult már elő velem, hogy a simán CTRL-V-vel beillesztett link csak szövegként, és nem kattintható linkként került be a hsz-omba. Ezért alkalmazom inkább a Link ikonos módszert, ami ugyan (mindössze) két kattintással több, de biztos. (Az "Ennyire még nem bonyolítottam el" kifejezést két többlet-kattintásért egy kissé túlzónak érzem...)
    Másrészt ha a szövegből csinálsz linket, akkor nem jó a sima beillesztés. Amikor elmagyarázol valakinek - főleg laikusnak - valamit, akkor a legegyszerűbb, legáltalánosabban alkalmazható módszert kell elmondani. Ha elkezded, hogy ha ez van, akkor azt csináld, de ha az, akkor meg azt, akkor vége. Ha már tudja alkalmazni a tutit, akkor bele lehet menni a részletekbe, esetleg egyszerűbb utakat mutatni, de első körben csak egy módszert szabad tanítani.

Sali~*.*, bubor75, ljanika6 és 14 más kedveli ezt.
  17. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Mindig tanulunk vmit, köszi!

rozo52, -Palika17-, -ágianyu33- és 6 más kedveli ezt.
  18. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)
    Ránéztem a 10-es listára.-.-
    Hová lett ulti????o_O

Gio, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szeretnél 12 db event növényt vetni egyszerre ? :D A meseszöveg meg alatta van , de túl hosszú és túl németesen hangzik :cry:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Úgy látom az event-naptárban, hogy ez mindjárt a holnap induló Gyógynövények rejtélye után lesz. Ráadásul biztos be is felhősödik a korábbi Mendel kísérletek nyomán. :D Vajon mit fog adni a felhője? ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.