Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elvileg baha event lesz :inlove:
    De a viking event hogy lesz 4 napos ? Ez egy próba lesz ? :p

-Fülemüle-70, Rékuci1111 és Imi* kedveli ezt.
  2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Az oktoberfest nem a toppal szokott összefüggésben lenni?vagy most már nuku topp?

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerintem csak simán megelőzni szokta;)

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Egyszerűen kinyomtatod a figurákat (vagy vágsz ki 8 fehér papírt és ráírod a figurák neveit), aztán rajzolsz egy 4x4 kockás táblázatot.
    Aminek nincs még párja, azt a figurát lerakod a megfelelő helyre, és amikor megjelenik a tesója, látni fogod mit kell nyitni.

-Fülemüle-70, -orgona-, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

Itt az idő mindenkinek a bio vega kaját enni :D

..
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A szeptemberi tenyésztésről van már valami plenyi ? Mivel elhet esetleg készűlni ? :sleepy:

7. HéricsBáró

Szia
    Jelvényekért kell tenyészteni :inlove:
    Emlős tenyésztéssel a tatu terményesét kapod : Fekete öv terményes .
    Madarak tenyésztésével a Daru ólat kapod meg .
    A kétéltűek tenyésztésével a Varangy ólat kapod meg .

8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm!

Ivibaba54, -Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

De igen :) előkerestem a fogadást :D szerintem ezúttal sem nyerünk egymástól csatnit xD

Kaptam viszont bólintást Jónástól, így legalább tudjuk, hogy szeptember 26-ig van időnk telepakolni a pajtát növényekkel, gyümölcsökkel és állatokkal :D

10. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Remélem ezzel csak játszani kell, nem megenni

11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Jancsika, a cefrének valót nem esszük meg!
    :p
    Szia!
    A nagy fogyatkozáson gondolkodtam.
    Egy kis fogyókúra rám fér, megéri pár kilót ledobnom?
    Az eventnövény kapálásától vízhólyagos lesz a tenyerünk?
    A pajtánk szellőssé válik majd?
    :)

12. HéricsBáró

Akkor a remény tovább él:p
    Elvileg játszottunk ezzel már :eek:o_O

Ez az izé [​IMG] emlékeztet erre az összefoglalómra de az már eltelt :cry:
    Az a ház pajtával hogy került oda bele ? :D
    A lekvárt jobban szeretem . :inlove:

13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Lenne időnk telepakolni, ha nem lenne állandóan event. vagy irány a drága piac

14. Rékuci1111

Szia :) Júniusban jelezte Jónás, hogy jön majd egy jó kis felhősor, amitől leesik az állunk, és megadta, hogy növényekre, gyümölcsökre és állatokra lesz szükség. Ezeket az utóbbi hetekben még pontosította is ;)
    Az elmúlt 2 hónapban is sokszor lehetett pajtát tölteni, de még mindig van majdnem 4 hét. A piros kosárból annyi növényt lehet vásárolni, hogy a piacra is jut bőven, de időnként egyéb növény aratása is megfér az event növény mellett.
    A piacon, ha nem csak veszünk, hanem el is adunk, akkor nem lehet azt mondani rá, hogy drága. Az tény, hogy minden jóval drágább, mint korábban, és ezért sem érdemes sok milliárdot felhalmozni CSP-ben, inkább a pajta ajtaja szakadjon ki, mint hogy a CSP számláló akadjon ki :D

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci1111! :)
    Ennyi erővel akár költőnek is elmehettél volna, mert amit írtál, az nem csak hogy igaz, hanem még ráadásul rímel is a mondásod:
    "inkább a pajta ajtaja szakadjon ki,
    mint hogy a CSP számláló akadjon ki " xD:D:inlove:
    Nagyon tetszik!!!! :inlove:

-Fülemüle-70, mimi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. balfék2018-3

balfék2018-3 Utánpótlás-írogató

Szia!

Ezek szerint rengeteg beadandóra számítasz?
    Gondolom növény 10000-es, fák 1000-es, jószág 100-as nagyságrendben? Vajon hány - hány fajtára számíthatunk?
    És - feltételezem - hogy a megszerezhetőség elejéről, hogy mindenki játszhasson.

-Fülemüle-70, mimi, dagi18 és 2 más kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Kinek mi a rengeteg? ;) Szerintem normál mennyiség egy ideiglenes gazdakörbe, de biztos sokan fognak sírni, ahogy azt Jónás megjósolta (és neki hihetünk, hiszen jós)
    ~24 farmos és bahás növény 2-4 ezres mennyiségekben
    6-6 farmos és bahás állatból 200-200
    12 fatermés (lehet ez is felesben) nem vészes mennyiségben (gondolom 500-nál kevesebb)

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kis farmoknak rengeteg... a közepesek kiköhögik;) a nagyok meg kirázzák a kisujjukból:p Az igazán ügyesek meg milliárdosak lesznek a piacon8)

-Fülemüle-70, mimi, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci! :)
    Szerintem ezek még abszolút nem sírásra okot adó mennyiségek. Ha valaki minden nap megveszi a vetőtábla első oldalát a magtárból (akár csupán mai naptól kezdve), simán ki tudja védeni. A fák és az állatok már gondosabb odafigyelést igényelnek, mert hosszabb ideig tart letermelni őket, de ez a mennyiség amit írsz, egy valamire való farmon, az első tucatnyiból mindig meg kell legyen szerintem. Vagy irány a piac! ;)
    Azt tartom veszélyesebbnek, ha konkrét dolgokat kérnek nagyobb mennyiségben, márpedig ez is benne van a pakliban. Sose felejtem el, hogy amikor egy (talán a szfinxes?) eventben valakitől random beadásként kért 20.000 db frissen termesztett salátát, micsoda felhördülés volt a csevegőben. Pedig semmi rendkívüli nem dolog nem történt, csupán nem voltunk hozzászokva.

Természetesen mindnyájan drukkoltunk az illetőnek, hogy mielőbb meglegyen. ;):D:inlove:
    Én attól tartok, hogy nagyobb mennyiségekre kell számítanunk.:p

Utoljára szerkesztett: 30.8.18
    Lillapilla73, mimi, rencsike982 és 5 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

-Fülemüle-70, mimi, dagi18 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.