Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. evakarma

evakarma Fórumszaki

Ez nagyon izgalmasan hangzik,és valószinüleg az is lesz. Nagyon várom. Rajtam nem fog múlni a siker.. :-D

-Fülemüle-70, dagi18 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    További izgalmak miatt kérdezze meg kezelőorvosát , és szomszédját :D Tenyésztésre fel :inlove:

[​IMG][​IMG][​IMG]

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

mint mindig :D

Szia!

Madár, hüllő-kétéltű, emlős? Vagy konkrétan ami a képen van?
    Hát a békától már sosem szabadulunk? :D Hisz annyi állat van még.

4. HéricsBáró

Madarat tenyésztünk jelvényekért [​IMG] és Daru ólat kapunk .

Kétéltűeket tenyésztünk jelvényekért [​IMG] és Varangy ólat kapunk .

Emlősöket tenyésztünk jelvényekért [​IMG] és a Tatu terményesét kapjuk meg : Fekete öv gyár .

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) Vedd úgy, hogy lesz 11 db 24 órás event egymás után ;) amire adnak 1 napot, azt biztos lehet teljesíteni néhány óra alatt is, de továbblépni csak másnap lehet majd (szerintem). A kérdés, hogy event növényt és felröpit mennyire lehet majd előre termelni, mert ha lehet, akkor az utolsó néhány nap csak arról fog szólni, hogy a napi adagot (a pajta egyéb cuccait is beleértve) beadjuk 2 perc alatt :wuerg: a piacon meg eladjuk a "felesleget" 8) Mondjuk az elég durva lenne, ha minden napot 5 maggal kezdenénk :wuerg:

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A piacozás jól hangzik.... de a folyamatos felszaporítás remélem csak vicc... mert a végén ötletként felhasználják a játékmesterek... mi meg imába foglaljuk a neved:music:

dagi18 kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Utolsó mondatod gyorsan felejtsük el, mert akkor bele sem kezdek :)
    De miért is adnánk be mind? Hagyunk annyit, amennyi a földben van :D és még kapunk hozzá 5-öt, ez jobban hangzik :)

Amúgy akkor ez az event nehezen lesz teljesíthető. Egyelőre el is felejtem, majd szerda délután már tudni fogom, hogy esetleg mibe vágom a fejszémet. :)

Harmadszorra meg csak lesz benne valami csavar, mert akkor meg minek bonyolítanák. Mindig van kiskapu :D

A tenyésztéshez: Varangy? Az valami új állatfaj? :D Mert én eddig azt hittem az is a békafaj 1 családja :) Hm.
    Jöhetne már valami más tenyésztős 1 már aktív állatfajhoz. Kissé kezd uncsi lenni ez a módi.

Utoljára szerkesztett: 3.9.18
    ljanika6 és magdi06 kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Ha időmérő edzés lesz , felőlem jöhet . Csak nehogy kisodródjunk a bal kanyaroknál:cry:
    Tudsz portugálul ? A piacon levő dolgok kezdőbetűje . Csak azt nem tudom , melyik eventté :inlove:

Ez meg az előző event menetének a további suttogása felénk :p
    Az emlősök például a 4. feladatig van teljesítve , és 25.350 CSp pajtaérékben kér . Az sok ?
    A kétéltű utolsó ajánlata 15.000 CSP értékben állatok . Reális ?
    Vagy csak ez simán teszt kép ?

-Fülemüle-70, ljanika6, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Még nem tudok portugálul, de most találtam egy jegyzetet, holnap már fogok tudni xD
    Szerintem a labirintus event gazdakörijéhez szükséges 12 farmos növény :music:

Szerintem nem reális, itt valami nem stimmel o_O

10. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok ! :)
    Delfinkék napernyő??? Valaki? :-D

mebajah kedveli ezt.
  11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ne érzelmi alapon, a számok alapján dönts erről.

Egy M csomagban van 300 FA, egy léghajó és egy láda.
    A bankban 300 FA minden sallang nélkül pont ugyan annyiba kerül, mint a fenti mix. Akkor ez mitől túlzás?

macska49, -Fülemüle-70, Anulu73 és 7 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tárgytalan :)
    Minden egyes feladatot a központ fog indítani 8)

-Fülemüle-70, libuskafarm, Gio és 11 más kedveli ezt.
  13. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok! Pár oldallal ezelőtt valahol olvastam, hogyha valamit nem szerzünk (veszünk) meg, akkor később esetleg bánni fogjuk. Erre a mix csomagra vonatkozott vagy valami másra esetleg? :oops:
    Köszönöm a választ előre is.
    GN

macsek03 kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Na én beléptem portugálul , és megnéztem a növény kezdőbetűket

Ezekkel nem tudtam egyenlőre mit kezdeni : FB , CH , PR , ME . (Ezek miért dupla betűk ?)

De van 2 db A betű és az a legtöbb , szóval ezekből valamelyik 2 db kell
    • Sázsa , Aláta , Öles , Ömény , Adszeder , Úzavirág , Gres , Enta , Ök , Ázsitviola , Iliom , Ogyoró , Okhagyma ,
    B : Rumpli

S : Sálya

C : Épa , Omba

E : Orsó , Rdélyi , Párga , Penót

2 db P : Borka , rhida .

Imi*, Lillapilla73, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  15. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Attól tartok, nagyon sokan kimaradnak ebből az eventből, ha 14 órától másnap 14 óráig tart 1-1 forduló. Sokan este érnek haza, akkor kezdik az eventet, aztán éjszaka aludni szeretnének, másnap meló és mire haza ér, már új menetet indított a központ. Kérdés, hogy ilyen feltételek mellett mit várnak el, illetve lehet-e folytatni az eventet, ha 1-1 szint kimarad. Ne feledjük, nem mindenki tud napközben is farmozni.

Imi*, Sali~*.*, aboga és 20 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Na ez nem lesz semmi! türelmetlenül várom a kiírást.Szeretem a kihívásokat. Remélem nem most jön el az az event, amit nem tudok teljesíteni.Igaz ilyenkor mindig lázba jövök, remélem könnyebb lesz, mint most gondolnám./kezdhetjük/

SzilvaG és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Szia
    Ha ezt várod , akkor nyugodtan aludhatsz még 3 hetet , mert ez elvileg a Labirintus eventhez tartozik . :inlove:
    Az meg 26.-án kezddődik :p

-Fülemüle-70, Gio és magdi06 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem ez már egy kicsit uncsi! Kissé költséges is, van amikor majd hogy semmiért!Remélem megéri,ha belefogok./ tudom! Nem muszáj, de hogy maradhatnék ki?/

Van már annyi téma, hogy legény legyen a talpán,aki követni tudja!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.9.18
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Rendeljünk rendszerezett híreket;)
    Ez így zanzásítva eléggé káosz:p De készülünk mindennel:inlove: aztán lesz valami:p

tewo, aboga, -Juco- és 2 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Mára én is megtanultam portugálul xD megnéztem a bahás növényeket, és ott is találtam minden betűhöz növényt (kivéve FB) :music: A színeknek is van jelentősége, de nem tudom mi :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.