Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

"Szerintem néhány ezer anakondát pakolj be a pajtába" Miből? Miből????

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Palika!!!:inlove:xD
    Köszönöm szépen a képeket! ;) Én készültem, szeretnék tenyészteni.:)
    Ahhoz, hogy az újdonságokat megkapjuk mennyi szupertápra van/lesz szükség?

3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) kb. 396, de ha kapunk vissza az eventből, akár kevesebb is lehet :music:

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Réka!
    Köszönöm szépen a válaszod. Ezt a mennyiséget /ha igen, ha nem/ barátságosnak vélem.:)

5. Rékuci1111

Ahhoz, hogy ilyen vásárlások ne jelentsenek gondot, el kell jutni arra a szintre, hogy legyen 300-500 millió "felesleges" CSP, amit lehet forgatni. Például veszel 100 millióért valamit, amiből teljesíted az eventet, és még a maradékot el tudod adni 150 millióért ;) Ehhez "csak" annyi kell, hogy legyen CSP-d, akkor vásárolj amikor olcsó, és akkor add el, amikor drága 8) de ez inkább már egy másik topikba való téma...

6. moonubul

Szia!

Köszönöm, hogy szántál időt a válaszra. 600 milko felett megengedhetem ezt magamnak, csak azt akartam jelezni, hogy ez a mostani piac -technikailag - számomra nem jelenti a tökéletest. Azt nem hívnám piacozásnak, hogy véletlenszerűen ráakadok valahol egy olcsón kitett tételre és azt megveszem. Tudom sokan csinálják ezt, de ilyenformán ehhez nekem nincs időm (és türelmem sem)
    Remélem a mostani 260 anakondám elég lesz.
    Most azok kaszálhatnak sokat, akik hamar hozzájutnak event információhoz (nem a mi cinegézésünkre gondolok, persze akik itt vannak ez sokat segít) a mi cinegézésünknél jóval korábban.
    Mindenesetre érdeklődéssel várom a holnapi eventkiírást, mert néhány homályos részlet maradt. Kiderül majd mit kell hírtelen pótolni, miből kell megszabadulni. Jó játékra fel.

7. Rékuci1111

Szia :) a mostani eventhez talán elég lesz, de ott van még a hó végi event, és a tenyésztése is nagyon régen ott van a levegőben. Ha rászállnak az anakondára, akkor kevés lesz a 260. Olcsóbb most biztos nem lesz egy ideig, drágább viszont még lehet, akár 2-3-szor drágább, mint most.

HéricsBáró, h.lajosvilmos, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. moonubul

Köszönöm, figyelni fogok.

9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás!
    Nem tudom, hogy csak azért böktél-e meg a Zöldségmuri csevegőben #55, mert örültél, hogy ott látsz :music:, vagy mert lehet valami a tenyészállatos megjegyzésemben... Mindenesetre már most leszögezném, hogy egy 2-3 milla pajtaértékű tenyészállattól csak valami nagyon ütős felhőért vagy tojásért lennék hajlandó megválni...

Amúgy az elefánt, a hód és kaméleon már nagyon megérett a neonosodásra, nem gondolod? Van erre reális esély idén?

Imi*, dagi18, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Szerintem nem is a 200 felettiek gondját akarják megoldani,de aki már ott van,az tudja mi kell neki.... Egyébként sok kicsi sokra megy mint mondják. ;) Nekem pl minden nap leugrik a felhősorról egy pár millió....

steve223, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Én már megint (vagy még mindig) a holnap induló eventen rágódok, igaz ha minden a szokás szerint megy, akkor egy erős 3/4 óra múlva már megkaphatjuk az ismertetőt. Most az izgatja a fantáziámat, hogy a 11 gazdakörit
    a modik megkapják-e előre egyben, (bár szerintem biztos megkapják) és azt már az event kiírásba belefoglalhatják-e, vagy részletekben, naponta kapjuk meg a következő naptól induló feladatot? Jaj, ott vagyunk már? :p Na megyek, addig learatom a másik két farmon is a csecsedliket, meg a szigeteket, ez által is megoszlanak a farmos event indulása idején fellépő aratási igények, meg, hogy érezzék a törődést.;):):D

Imi*, h.lajosvilmos, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Szia :) nem is azzal van a gond, hogy ne tudná a 200 fölötti gazda, hogy mi kell neki. Én csak azt akartam jelezni, hogy TP "megérős" felhők tekintetében nem lehet, és nem érdemes egy kalap alá venni a 100 alatti és a 200 föltötti gazdákat. Ha például minden nap leugrik neked a felhőről 10 millió TP, akkor csak a felhőkkel összejön 4 év alatt, hogy 10 szintet lépj. Ez nem is olyan rossz, de lehetne jobb is, ha például lenne egy gazdaköri 216-os szinten, ami olyan felhőt adna, ami napi szinten hozna 4 millió TP-t ;) majd 217-es szinten lenne egy 5 milliós felhősor... Szerintem ez jobb irány lenne, mint eventekben 100 ezres felhőket nyerni

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia!Tudod az jutott eszembe,hogy mennyit dolgoztam anno hogy 100-as legyek/na nem a valóvilágban/.xDMa már nem izgat,hogy mikor leszek 200-as.Annyi már a felhő, hogy elképzeltem ha nem lesz pénzem aratógéprexDA ládákat nagyon szeretem!!!!

Abbahagylak, Kukackukac, milanzs és 12 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem nem csak látják de meg is oszthatják velünk;)
    Hasonlót ötleteltem már én is;) Remélem a játékmester lát benne fantáziát!

15. aboga

aboga Aktív író

Az a jó, hogyvalami mindig kiderül :) Vagy előbb - szerencsés esetben - vagy utóbb, bánatunkra... De egy biztos : a remény hal meg utoljára ;D

Hoppá... az előbb láttam egyúj felhősort, az indián nyarat... mire megnéztem, hol is tart a bankszámlám egyenlege... eltűnt :( Ejnye.. ennyire béna vagyok??? Tud valaki segíteni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.9.18
  16. bengab80

bengab80 Fórum-zöldfülű

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én a holnapi ismertető miatt várakozok itt, de az meg nem akar jönni-.-:(

genka53, h.lajosvilmos és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Ma 14 órától lehet megvásárolni.

genka53, h.lajosvilmos és aboga kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Talán majd 11 órakor;)

h.lajosvilmos és nyuszika215 kedveli ezt.
  20. aboga

aboga Aktív író

Hoppá... az előbb láttam egyúj felhősort, az indián nyarat... mire megnéztem, hol is tart a bankszámlám egyenlege... eltűnt :( Ejnye.. ennyire béna vagyok??? Tud valaki segíteni?

Nagyon köszönöm :)

h.lajosvilmos kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.