Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. nyuszi63

  nyuszi63 Rutinos

  Szia! Köszönöm a válaszod.
   
  -Fülemüle-70, imi010 és Ivibaba54 kedveli ezt.
 2. JósJónás

  JósJónás Fórum elő legendája

  Szia!

  Mivel elég sokan szeretnének még pannit szerezni, mert soha nem lehet elég :music:, nem teljesen bili füle az álmodozás 8)
   
 3. CoralineJones74

  CoralineJones74 Kivételes tehetség

  Mint ahogy én is ;)
   
 4. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  Könnyebb hozzájutni mint hinnéd.
  20 papagálytollfa és már kapsz is, az 5-10 kicsit több tp-t adó tárgy, ami biztosan a te raktáradba is porosodik. Az utolsó 7 csereevent alkalmával mindig simán tudtam pannikat csereberélni.
  Én például nem rakom össze a mostani event nyereményeit, ki tudja hátha :)
   
  -Fülemüle-70, genka53 és Ivibaba54 kedveli ezt.
 5. nyuszi63

  nyuszi63 Rutinos

  Szia!
  Nekem csak 2 papagájtollfám van és nem tudom hogy a kicsit több tp.t adó tárgy ? ezernél kezdődik.Rózsaszín ólakért sem tudtam szerezni a cserélhető új fákból is több darabot kértek amiből nekem jobb esetbe 1 db van.Szóval ennyit a panni cseréről.
   
  -Fülemüle-70 és Ivibaba54 kedveli ezt.
 6. k.a.t.i

  k.a.t.i Fórum biztosa

  1*2 es kitehető ami 3500-4000 tp körül van, vagy más méretű arányaiba. Polipot cseréltem homásros kitehetőre a homáros kitehetőt rózsa szarvasgomba ólra, azért is kapnék 1 pannit, szóval 1 polippal is lehet, nem 1-1- ben kell hanem közvetve. Jobb rózsa ólakat is simán lehet 3-5 tollfárt kitenni, valami kis dolgot cseréltem szívdobbanásra, azért 6 tollfát kaptam. Ha felteszel 10 rózsa ólat jobbakat tuti azért is van panni. Rózsa terményesből az újjabbért 2-3 panni is kapható, ahhoz csak csp kell mert tenyészteni lehet arany állatot. 2 Békás vagy homáros kitehetőért simán van panni, abból 4 et lehetett szerezni februárba. az 2 panni. Brokkoliagy is event nyeremény volt az is sláger 2 ért abból is van panni.
   
 7. jutka65

  jutka65 Fórumprofi

  sziasztok - talán ez a panni volt az egyik legnagyobb zsákutca a farmerámában - túl van misztifikálva - én egyet kaptam az egyik kedves szomszédomtól - lepihent a tölgyesen és ennyi - csak amikor bejön egy kicsit számszerűleg ütősebb felrepivel megpakolt event a kicsik csak olvassák az event csevegőben, hogy ennyi meg ennyi felrepi 30-40-50 pannival elvesztik a hitüket, hogy a teknőslányok hiányában is simán teljesíthető - rózsa terményest semmiféleképpen nem adnék érte - megírnám a panni tulajdonosának tenyészd ki az aranyállatot hozzá barátom :)- nem egyszerű
   
  Ribiszke, Dana64, -Fülemüle-70 és 14 más kedveli ezt.
 8. magdi06

  magdi06 Fórum elő legendája

  A hideg is kirázott tőle! Azért csak kitettem az ólját!
   
 9. Bözse

  Bözse Rutinos


  Farmerland visszatérő eventje immáron 3. esztendeje a farmos találkozó, ami ilyentájt máskor már bőven meghirdetésre került. De idén a rapid baby boom ihlette tali boom jött el. Bizonyos egyeztetések miatt csak most kerül kiírásra ez a sokak által várt esemény. Lehet jövőre bevezetjük az event előtti napon való kiírást. Bár jobban belegondolva, ezt még megszavaztatjuk a jelenlévőkkel. És most jöjjön, aminek jönnie kell:

  III. Farmerológiai kongresszus

  A következő szekciók munkáiban vehettek részt aktívan, vagy inaktívan, kinek-kinek vérmérséklete szerint.

  Szélmalom harc a malomban
  Piacoljak a tápokkal vagy csak magamnak termeljek?
  Forog a malomkő, ki tudja megáll-e?

  Gazdakör, ahol úgy terem a feladat, mint eső utána gomba
  Termeljem, vagy shoppingoljam össze a piacon?
  Az első 50 éves tervem a gkör teljes kiürítésére (de lehet, hogy 100 lesz belőle)

  Bölcs-e a tölgy, vagy csak annak látszik
  Csillagokat látok már mindenütt
  Kiváltani vagy nem kiváltani, ez itt a kérdés.

  Farmer földről jöttem, mesterségem címere….
  Melyiket is válasszam, avagy mit érdemes felépíteni?
  Vegyem vagy termeljem?

  Kongresszusunk helyszíne hagyományainknak megfelelően a törzshelyünk, a Fanyűvő étterem (Budapest, Váci út 72, 113. Az időpont: 2018. szeptember 29. 15.00

  A jelentkezéseket az idő rövidségére való tekintettel telefonos és/vagy e-mail, Skype, Facebook elérhetőséggel együtt kérjük szeptember 22-ig leadni az alábbi farmokon: .sylvia72., Bözse

  És mivel Bözse poszt nem igazán létezik zene nélkül, ezért itt van egy új kedvencem a k-pop világból:

   
  lili12467, Pharmer500#2, Ribiszke és 26 más kedveli ezt.
 10. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Tartálytöltögetés szempontjából megtaláltam a nublon eventünket
  Lesz event növény :

  [​IMG]

  És 3 felröppenő :
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  A kosár :
  [​IMG]

  Új küldetés fog megjelenni: nyúl az űrben


  [​IMG]
   
 11. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Szia :) átalakul a szokásos nublonos mini event, vagy lesz külön (a szeptemberi 3 napos lesz, vagy majd októberben jön)?
  A 3 felröpi gondolom növényekből, állatokból és fákból fog majd repkedni :music: Még mindig jobb, mint 3 féle növényt ültetni :D


  Szia :) lehet, hogy túl van misztifikálva a panni, de ide tartozik a legenda, a gesztenyés felhősor, meg a mamutfák is. Ezek nélkül is minden el lehet érni a játékban, de akinek van, 1-2 dolgot könnyebben és gyorsabban tud teljesíteni.
  Szerintem a rózsa terményesek vannak iszonyatosan túlmisztifikálva. Ha valaki képes rá, hogy saját maga kitenyéssze hozzá az állatokat, akkor a világ összes kincsért nem hajlandó megválni tőle (na jó, ennyiért igen). A rózsa terményest naponta 1x lehet aratni, egy narancs terményest 2x. A különbség, hogy a rózsa terményessel lehet spórolni 1 tápot meg 2 állatot. Legyen ez egy jó drága állat, és mondjuk a piaci ára 2 állatnak + 1 tápnak 50.000 CSP. Tegyük fel, hogy egész évben minden nap kint van a terményes ól, vagyis a narancshoz képest hoz a konyhára 365*50.000 CSP-t = 18,25 millió CSP-t. Viszont 2 db aranyállatot simán el lehet adni minimum 100 millió CSP-ért, vagyis, ha 5-6 évig folyamatosan kint van az a gyönyörű rózsa terményes, akkor esetleg nullára ki tudja hozni az árát (egy narancs terményeshez viszonyítva). Ha ennyi ideig egy narancs békaól van kirakva, és a mostanihoz hasonló tenyésztésnél kerül kiárusításra, akkor az napi 2 békával számolva 4 ezer béka, ami 3-400 millió CSP ;)
  Szóval igazad van, valóban sok minden túl van misztifikálva :)
   
  Utoljára szerkesztett: 13.9.18
 12. jutka65

  jutka65 Fórumprofi

  Szóval igazad van, valóban sok minden túl van misztifikálva :)[/QUOTE]
  Hello a számok tökéletesen rendben vannak :) de én humán érdeklődésű vagyok, természetesen soha nem építek arany állatból rózsa terményest - mennek a piacra;)
   
  Ribiszke, -Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
 13. ginger.

  ginger. Fórumprofi

  Jó neked hogy tudtál szerezni pannit. Én még cserével sem jutottam hozzá. Amióta játszom csak olvasgatok róla, de egyetlen eggyel sem találkoztam. Pedig nagyon szerettem volna.
   
  borcsa220, k.a.t.i és bendi1121 kedveli ezt.
 14. ropik

  ropik Utánpótlás-írogató

  szerintem jo ez a lehetoseg a tolgyon,hogy aktivaljuk a Pannit,de akkor valahol lehessen szerezni is.Gondolok itt a tolgyon runa,baha szobor, farmpengore vagy kuldetesbol a gazdakorben
   
  Ribiszke, -Fülemüle-70, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
 15. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Nem vagyok Jós.... De azt láttam a csillagokban, hogy lesz rá lehetőség:music:
   
  Ribiszke, -Fülemüle-70, .barbi1. és 6 más kedveli ezt.
 16. nyuszi63

  nyuszi63 Rutinos

  Szia!Tudod én a felhősoros kitehetőket nem cserélem mert még kellenek,polip tavacskáról még álmodozom,rózsa terményesem nincs.Ha nem lessz pannim az sem izgat annyira de azért meg próbálok mutiba szerezni egyet.Cserenapokon meg nem tudok gép elött ülni egész nap mert dolgozom.
   
 17. -sanele-

  -sanele- Törzsjátékos

  sziasztok!
  Tudna valaki segíteni,hol szerezzek varázsszőnyeget.Olvastam már párszor az ismertetőt,de vaksi vagyok?
   
 18. cumoci

  cumoci Járnitanuló


  Bahamás terményes ól, Szőnyegcsomozó a neve. Kell hozzá teve + tevetáp. Terményese a repülőszőnyeg, szerintem ezt írták el varázsszőnyegnek. Az ólat meg tudod építeni a főtéren a műhelyben, ha a tevére kattintasz és a terményes kategóriában kiválasztod.
   
 19. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Nem tudom , hogy ez , az e . :cry:


  [​IMG][​IMG][​IMG]
   
 20. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórum császára

  Nagyjából egyszerre fognak kezdődni, de ez a másik ;) vagy a nublonok süninek álcázták magukat xD
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.