Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Kedves Báró!
    Ha ennyire jók a megérzéseid, akkor talán már meg is válaszolhattad volna?:D Köszönöm szépen.;)

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én most azon gondolkodom , ha a baha event lesz , akkor miért került be a páfrány event növény a farmra:inlove:
    6 órás , és 240 TP -vel az elég jó :D

3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a piaci árak alapján lehet, hogy sok farmnak jól jön egy hónap csúszás a készülődésre 8)

4. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Sali!
    Egyénként ha jól értelmezek én is, akkor igen, az eventből tudunk majd szerezni.:music:;)
    Egyébként, amit hoztál kosarakat Hérics, abban láthatóak az event növénye és felreppenője.:music:;)
    Akkor most pedig következzen maga, a Halloween event.:p

A Halloween már a láthatáron van, és a Macska Boszorkány elkésik csodálatos keverékeivel!
    Segítenél neki abban, hogy időben elkészítse őket? Visszatérve átadja az átkozott érméket!:music:

Eventnövény: 2 fajta lesz( neveit még nem tudni)
    Egyik olyan, mint egy rémisztő mandarin nagy fogakkal, a másik meg valami babszerűség.:p:D

Ferleppenő: "fehér üvegcse"
    Malomtermék: "üvegcse rózsaszín löttyel":p

h.lajosvilmos, maszilva, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Szia Palika!;) /De jó újra látni!/
    Köszönöm szépen! Igen emlékezem, Hérics kérdezte is itt #22146, hogy valami "retek" event közeledik?
    Bevallom, elő olvasatra valami egészen másra gondoltam. :D

6. -Palika17-

Örülök, ha örülsz.:)

Sziasztok!:)
    Hűm, nézzétek micsoda ólakra találtam, mikor a távcsövemben nézelődtem.:music:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    (szerkesztve)

h.lajosvilmos, Ribiszke, csio70 és 19 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Szépek ezek az ólak Palika!:) Köszönöm szépen. Még ebben a hónapban, vagy később lesznek hozzáférhetőek?

8. -Palika17-

Nyugi, majd most jönnek, nem is olyan messze. Csak 2 nap múlva időben menj ki az állomásra.;):music::D

-Fülemüle-70, Sonche, imi010 és 11 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Köszönöm Palika! Már fel is jegyeztem, két nap, az már hamar itt is lesz. ;) Mondd Palika! - oda-vissza utaztatunk?

10. -Palika17-

Ha jól értem a kérdést, akkor gondolom igen.:);)

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Palika! :)
    Örülök én is, hogy visszatértél! :D :inlove: Jó a szerkód! Tetszik a bannered is, meg az aláírásod is! :D:inlove:
    Ugye jobb velünk, mint nélkülünk? :D:inlove::inlove: Na, csak, hogy itt vagy nekünk te is! Jó kis páros vagytok Jancsikával! Köszi, hogy vagytok nekünk! :inlove::inlove::inlove:
    Már csak Alex hiányzik a régi hírszerző csapatból... nem tudom merre kószál... :sleepy:

Gio, Imi*, -Fülemüle-70 és 14 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A pakkok már készen állnak az indulásra :D

Vonat Express

[​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Új küldetés: Lusta nap
    Bahamarama élet olyan tökéletes, hogy az állatok elkezdenek unatkozni.
    Képesek lesznek képesek legyőzni az unatkozást egy új küldetéssel?
    És mit talált Patrick Crab a strandon?
    Tudd meg!

.................

Bahamarama event

Páfrány

Páfrány adagoló

Kosarak

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

------------------------ # -------------- ----------------

Kék tallér event

Event növény
    Szerintem retek , de inkább gesztenye lesz

Matrica

kosarak
    [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG]

------

Halloween látható a horizonton, és a boszorkány késő csodálatos bájitalokkal.
    Tudsz segíteni előkészíteni őket időben? Viszonzásul átadják az átkozott érméket!

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Event növények

[​IMG] [​IMG]

felröpi

Malom termék

Ribiszke, -kaktuszable-, csio70 és 22 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Jónás, Palika és a Héricsbáró hírei alapján én ezeket jegyzeteltem magamnak:
    • Ismét jön a Majomkirálynő. Olyan biztos nem lesz, mint az első alkalommal, de ha jó sok ládát lehet szerezni tőle, lehet, hogy ezt is szeretni fogjuk. Én azért tartalékolok erre bőven pörgetést és trágyákat 8)
    • A csúszómászó átugrott novemberre, így marad a minden kategóriás (de legalább 6) tenyésztés a Panniért. Szükség lesz konkrét tenyészállatokra is, de max. az ötödikről. Én folytatom a hal, méh, pillangó, kaméleon, béka terelgetését a pajtába (és persze a kígyó + a hozzávalók is):)
    • A teliholdas eventre már felkészültünk amennyire lehetett, reméljük sok meglepetés nem lesz :p Várjuk, hogy mit fog tudni az 50 fejlesztésből álló "rémes gyár"
    • A farmos területre érkezik a Majmok szentélyének napja eventhez hasonló valami, itt is lesz 8 pálya 3 oszloppal, amiből 2-2-t "építünk" Biztos sok farmos cuccot be kell majd adni a pajtából, reméljük kapunk egy mesét vagy feladványt a célirányos készülődéshez :p
    • Valami szafarira is megyünk, ahol lopni fognak xD de inkább csak Anti
    • Lesz a bahán ez a páfrányos event, az ólvonatról meg a kapcsolódó gazdaköriről meg láttuk a képeket (én azért ezekből a bahás állatokból is készülgetek;) )
    Mivel ezek csak pletykák, így lehet nem is lesznek, vagy nem ilyen formában 8)
    Jó készülődést! :D

Lillapilla73, maszilva, marcsi152 és 29 más kedveli ezt.
  14. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, köszi.:)

Sali~*.*, .barbi1., -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Palika17-

Szia Genka!
    Igen, nagyon jó itt veletek.:):inlove:
    Kiegészítjük egymást Jancsikával.:)
    Alex szegény sokat dolgozik folyton, ezért most nem tud nagyon farmozni.:sleepy:

GA-BI-O-Farm, Ribiszke, marcsi152 és 18 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Befutott az Ólgőzös és az ólválogatás is;)
    Tengeri Pónit szeretnék!

Gio, .barbi1., mókás15 és 5 más kedveli ezt.
  17. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Szia! Én is, én is:D:D Nagyon tetszik az új ól grafikája, viszont nekem kicsi csalódás, hogy az ólas muksó nem hoz új ólat.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én örülök neki:music:... így spórolok:p Nem válogatokxDxDxD

19. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia Rékuci!

Segíts Nekem, mert most belezavarodtam!

Volt itt Jónás Apó írása: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.14377/page-1109#post-915409

Ezt akkor most nagyon félreértelmeztem? Mert én úgy értelmeztem, hogy nem a tekergőst hanem a páncélost fogjuk tenyészteni. :oops:
    Te miből gondolod, hogy hat kategóriás lesz?
    Kétéltű és madár az most is volt, gondolod újra berakják a békát? Nem lenne az nagyon hamar?

Segíts Nekem Kérlek! :cry::(:wuerg:

20. csimbokarc

csimbokarc Járnitanuló

Én sem válogatok így.....asszem:D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.