Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gazdaköri feladatok is érkeznek mellé? :music:Vagy csak a szintlépés öröméért jönnek?:eek:

alex0824, -Palika17- és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pár órája még kalapos és halloweenre faragható zöldséget dobáltál feltételes módban:D Most akkor változott a program? :oops:xD:p Az átkozott érmék rám férnének, mert ládanyitogatás nem kényeztetett el ajándék érmékkel.. alig kaptam, pedig dolgozom rajta rendesen :)

imi010, genka53, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Dobálnák én bármit bele , ha engedi :p

genka53, -Fülemüle-70, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) 1500%-nál is többet szeretnél? :wuerg: a 4 csomag 3250% volt, ha ezeket megveszed, és mindenhova kitehetőket pakolsz, akkor azért 3-400 millió TP-t is össze tudsz hozni ;)

-kaktuszable-, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Azért nem ártana ha megérős lenne:p

HéricsBáró, alex0824 és -Palika17- kedveli ezt.
  6. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Ja, hogy az.:) Ott elviekben, JósJónás rémdolgokat jelölt meg, amik valahova kellenek majd.:music:

kovacstne, genka53, Gio és 6 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Ha olvasod Leho és BombadilTomát , akkor egymillió felhővel talán el lehet valamikor érni a 300. szintet . :cry:
    Szóval én reménykedek :p
    Átkozott érmékkel totál megérős lesz :p
    Biztos nem a fásválogatás gazdakörijére gondolt . Habár ki tudja , lehet oda kell ? :inlove:

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia JósJónás!:)
    Csak, nem erre gondolsz?:music:
    Az hogy hova kell, nálam ott szakad el a fonál.:p:D
    Mondjuk ezen kívül, ami most következik event, van rajta kívűl 2 rémséges még.:music:

genka53, Gio, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Csak látnám már azokat a felhő pamacsokat.. kb 200 felhőt tele tudnék pakolni:p

HéricsBáró és -Palika17- kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Én nem szeretném elérni a 300. szintet, nekem már az is sok, ami most van 8) szerintem Leho nem szeretne egymillió felhőt, megelégedne tízzel is, csak azokkal tudjon havonta szintet lépni 250 fölött is ;) (van olyan matematikai képlet, amivel meg lehetne oldani xD )

-vadocka70-, Gio, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  11. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Lehet, holnap nyomok belőlük pár kört. A kötelező tenyésztésnél úgy is nagyon gyérül szoktak ugrálni...

A miénkben Varázskalap kitehető volt. Szupi, pont az hiányzott még az egyik TP bónusz felhőmről!
    Bevallom, nekem tök mindegy, hogy a 215. vagy a 216. szinten héderelek éppen... ;)

Nem igazán látom a motivációt, hogy miért is kellene gyorsan továbbtepernem...8)

Gondolom, az eventnövények alulra kellenek, várhatóan felváltva.
    A farmpengőért és a szupitápért vajon rémnövényeket, ne adj Isten esetleg rémállatokat, kell beadni a pajtából?

Palacsintax, -kaktuszable-, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Rémnövény? Rém állat? :eek:o_O Ezt remélem csak rémálmodban láttad:music:
    Bár nem kötelező:music: csak + jutalomért... :p de akkor is rémes az ötlet:wuerg:
    Bocsi... de így gondolomo_O

-kaktuszable-, Ivibaba54, -hanny2- és 5 más kedveli ezt.
  13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!:D De jó lenne tudni, mikor lesz:p csak hogy biztos felkészülten tudjam várni...Tényleg jó lenne a 200. karácsonyra...és így meg is lesz...:music:
    Ma amúgy is nagy szerencsém volt, becsúszott a sárkány hozzám is, 48 órás 250%-os bónusszal...:inlove: és pont dekorozok a farmon:D;) Akármit is kér a fűzfás, csak szerda este szedem le a dekorokat...

Ivibaba54, ljanika6, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Szia :) drukkolok az idei 200-hoz! :D ha van prémiumod, akkor érdemes egy hétig fákkal várnod a vásárlást, és előtte egy kicsit pörgess is, hogy a fáknak jó hozama legyen, ne csak TP-je, utána meg mehet egy hétig dekor minden területre ;) ha már elérted a 180-at, akkor nem lehet probléma a 200 :)

15. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Hasonló lesz 8)

Sali~*.*, rozo52, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Elég kevesen söpörték még ki azokat :music:

Fatther, Sali~*.*, rozo52 és 12 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Kellemes reggelt Jónás apó
    És lesz mellé egyéb dolog is odacsapva , vagy csak ez jön ? :p

rozo52, Imi*, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és köszi a bíztatást, most már kezdem komolyan hinni, hogy meglesz. Ma megint összejött egy kis lépés, holnap estig még van 1 nagy +2 kisebb aratásom, tuti elérem a 170-et a bónusz alatt. :music:
    Prémiumom nincs, és mivel még mindig ésszerű határokon belül tartom a vásárlásokat- nehogy vérszemet kapjon a főnökség;)- legutóbb is csak 1 csomagot vettem, nem az összeset és léptem 10 szintet a bónusz hatása alatt, a heti 2-3 szintlépés megvan alapban, így pont annyit fog segíteni egy csomag, hogy meglesz amit elterveztem. Azért bízom benne, hogy novemberre jön az akció, jó lenne, ha a mostani eventsorozatba nem pacsálna bele sok nap dekorozás:oops: Csak arra nem emlékszem, mikor volt a múltkori és mi volt a neve, hogy frissíthessem a memóriámat a százalékok és az árak terén...megyek is keresgélni8)

-Palika17-, rozo52, Ivibaba54 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Lehet már tudni valamit a pengős bolt új kínálatáról?

Hurrá újra teljes a Bölcs tölgy csillagzata:music: jöhet a következő bővítés:p

-Palika17-, Ivibaba54, -hanny2- és 3 más kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szintlépő-csomag-vásár.16729/#post-875693

-Palika17-, -Fülemüle-70, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.