Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 2.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A baháról lesz valami lista már , hogy ki az első 10 ? :cry:

ljanika6, mimi, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, nem csak a pockok, hanem az elixírek is, ha valakinek van még.
    Sőt, a Csodás dinnye is, igaz, hogy ez utóbbi csak ~1/20-ad értéket képvisel az előzőkhöz képest ;).
    Aranybanán, az nem tudom kinek mennyi van, vagy lesz, én jól el vagyok látva vele, pedig a Szentélyből azonnal kiváltok mindig mindent, nehogy elmaradjon valami, aztán amikor meg kell, csak lesnék a lyukon :). Jelenleg ennyim van, ami nem dicsekvés, csak valós adat;):

Szervusz kedves Jónás! :)
    Köszönöm az infót, akkor már nem is rohanok annyira a 600 felé, másra fordítom azoknak az eszközöknek egy részét, amikkel meg akartam gyorsítani a Bahán a haladást - nem pocsékolunk -;). :D

ljanika6, mimi, Rékalány2004 és 6 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)
    Aranybanánt a bahán már nem kapok legfeljebb ha pörgetek, vagy lesz bármi új feladat a gkörben ahonnét nyerhetek, de pockos, és ládát adó dekoros a bahám két területe most is. Egy területen pedig állatok és fák vannak raktárházakban.
    [​IMG] én sem dicsekszem, jelenleg itt tartok és nem hiszem, hogy rekordot döntenék vele :)
    Szia Jónás :)
    A napi edzést én sem adom fel, mert ha igaz amit itt olvasok Tőled a bahás haladásról és másoktól a szintlépőkosarakkal kapcsolatban nem árt edzésben maradni BTP ügyben és bízom benne, hogy a 600 nem marad sokáig 600, hanem bővülni fog.. Legfeljebb csalódok :)

Ribiszke, Lillapilla73, nyuszi63 és 7 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Megvan , mit ad ez a láda :D A nyuszi eventben adja :p
    • 5 szupertáp
    • 15 szupertáp
    • 2 répás-almás csatni
    • 1 Barkácscucc XXL
    • 3 Barkácscucc XXL
    • 5 farmarany
    • 20 farmarany

mimi, Kincső52, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  5. genka53

Szia Gyöngy! :)
    Gratulálok! Egy darabig biztos, hogy neked sem lesz gondod AB ügyben :inlove:.
    Szia Jancsika! :)
    Ez igen jó ládika! Jó, hogy hoztad!
    Na, szaladok olvasni a hímes tojás event kiírást. :D
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hímes-tojás-festő-event.17937/#post-989521
    Sok sikert mindenkinek! :D:inlove:

alex0824, Gio, Rozi472 és 2 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Ezt hozta a nyuszi nekünk :inlove:
    Party pörgetés vásár rövid időtartamban!
    Takarékoskodási akció
    Szupertrágya és Kacsa Kata szupertrágya akció rövid időtartamban!

alex0824, -gyöngy-581, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Szama

Szama Fórum veteránja

Azért ez a gazdaraktár akció helyett inkább takarékoskodási akció elég csúnya húzás volt. :( Aratómunkások jól jöttek volna a holnap kezdődő eventhez, de így maradnak a kuponok.
    Lehet tudni arról valamit, hogy mikor áll át a játék a flash nélkülire? Esetleg reménykedhetünk abban, hogy az átállás jár újításokkal is, mondjuk egy kis terület növeléssel, hogy tényleg lehessen már haladni is a pajtatöltéssel? Vagy ez bili kategória?

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Gazdaraktár akcióban a farmmunkások nem akciósak - semmi sem akciós olyankor, aminek van saját akciója (szupertáp, mesterség-hozzávalók, stb.). Úgyhogy ne bánd.

Lillapilla73, Kuzdern, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ezt a pajtatöltést soha nem értem meg . Amikor aratsz az eventre felröpiért , az miből jön ? :p

mimi, barbi021951, imi010 és 6 más kedveli ezt.
  10. genka53

Szia Jancsika! :)
    Ez olyan, mint amikor a moziban kiírják: "A műsor változtatás jogát fenntartjuk!", ezért a Gazdaraktár akció helyett berakták a Takarékoskodási akciót.
    Szerintem olvasták a tegnap esti vonatkozó hozzászólásainkat. No comment. :sleepy:

Egyetértek veled, én sem értem ezt az állandó pajtatöltési ingert. :music:
    Én megveszem - ráadásul nem is minden nap, mert van mikor elfelejtem - a piros kosárból a vetéstábla első oldalán szereplő növényeket, a második oldalról szemezgetek aszerint mi kell a mesterségekhez, vagy tápokhoz (ha van ott egyáltalán ilyen), az afölöttiekből meg a hosszú érésűekkel viszont várom az eventet, így azok is ütemesen gyarapodnak. Amikor meg végzek az eventtel, kirakom az ólakat, és ennyi, megvan a pajtatöltés. Mit kell ezen még tovább cifrázni? ;)

nagymami2, mimi, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  11. Szama

Szama Fórum veteránja

Hát igaz régen volt már, mert havi munkásokat szoktam venni, de amikor volt ez az akció, akkor a munkások is féláron voltak. Lehet, hogy egyszerre volt a kettő akció, és ezért? Megvallom ezeket nem nagyon szoktam nézni, mert a havi munkásokkal megoldom a dolgot, csak múlt hónapban egyszerűen elfelejtettem megvenni őket. Tényleg nem tudom, hogy de teljesen kiment a fejemből, és akkor kapcsoltam, hogy nem vettem, amikor vége lett az akciónak.. :D No mindegy, így jártam... Túlélem persze, csak hát na.

Ribiszke, mimi, imi010 és 5 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Egyetértek! Másképp nem tudták kivenni a gyárfejlesztést a félárból.

mimi, alex0824 és genka53 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Ezt olvastátok? Másrészt, mivel sok mindenre nem vonatkozik a félár, egy létező mechanizmusról van szó, tehát játszi könnyedséggel tudnának kivenni alóla bármit. A gyárfejlesztés ugyanott van, ahol pl. az eventkellékek is, és azok sem voltak soha félárasak a Gazdaraktár akcióban.

Utoljára szerkesztett: 16.4.19
    Gio, Kuzdern, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    Beszélgettünk tegnap egyet, úgy gondolom érdekes és tanulságos volt, de lehet hogy másvalaki erről mást gondol . Jancsika felvetett egy témát, válaszoltunk rá a saját véleményünket elmondva róla. Nem hiszem, hogy az itt elhangzottaknak bármilyen messzemenő következményei lettek vagy vannak a jelenleg futó akciókra.
    (Jancsika eddig is a legkedvesebb szomsziaim közé tartozott és ott is marad amíg a mese tart :D A többi nem fontos és úgy gondolom erről neki is ugyanez a véleménye, mint nekem :))

15. -BombadilToma-

Szia Gyöngy!
    Így gondoltam én is. Ezért írtam, hogy a BP döntését még akkor sem befolyásolhatták az itt elhangzottak, ha tényleg gazdaraktár akciót hirdettek volna.

Gio, Kuzdern, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  16. Szama

Szama Fórum veteránja

Nem tudom, hogy mit nem értesz rajta. Ne magadból indulj ki, akinek vannak olyan lehetőségei, hogy 1 nap alatt letolja a szükséges eventgaz mennyiségét, és a többi napon ráér azt ültetni, amit akar, mert közben még nulla percezéssel megoldotta a felröpi problémát is.
    Én nem pazarlom a kevéske szupitrágyámat arra, hogy letudjam 500 party pörgetés+200 sima pörgetés által beszerzett bónuszokkal pár körben elültetett eventgazra, meg több tíz környi nulla percezésre. Elnézést kérek érte, hogy nekem ilyen lehetőségeim nincsenek, így napokig vagyok kénytelen ültetni az eventgazt, ami ritkább esetben adja jól a felröpiket. Viszont mivel napokig ezt kell ültetni, mert csak a felhőhöz kérnek 30ezer fölötti növényt, így max esténként hosszabb érésű megy, amivel meg annyit nem haladok, hogy mondjuk tudjam nemesíteni. Ha kész is az eventgaz, akkor is kell még sok felröpi, amihez hosszú érésűt célszerű ültetni, így nem jut időm arra, hogy mondjuk a 5-9 órás növények felhalmozásával haladjak. És akkor az állatokról és a fatermésekről, terményekről még nem is beszéltünk.
    Szintén elnézést kérek azért is, hogy én azok közé az emberek közé tartozom, akik szeretik maguk megoldani a növénytermesztést, az állatszaporítást, és a fatermések halmozását is. Nem szeretem piacon venni, mert nem éri meg, a piros kosárból meg csak azokat veszem meg és ugye csak a növényekből van erre mód, amikre aztán végképp nincs lehetőségem ültetni, vagyis a nagyon rövid érésűeket, és azokat, amik kellenek a fontosabb termékek előállításához.
    Sajnálom, hogy számomra egy farm azt jelenti, hogy magad ura vagy, és magadnak oldod meg a dolgokat, nem pedig a piacról vásárolsz fel mindent IS. Olykor persze rászorulok a piacra, leginkább tenyésztett állatok esetében, de már azt is igyekszem elkerülni, mert megpróbálom magam tenyészteni őket, és haladni a gk-i feladatokkal. Ha már farmos játék, akkor jó lenne, ha tényleg arról is szólna nagyobb részben, nem pedig arról, hogy mindent piacozz össze, meg vásárolj meg mindent, és kész is..
    Szóval bocsánat, hogy arra is szeretném használni ezt a játékot, vagyis farmot, amire valójában való, termelésre, és itt nem a több tízezernyi eventgazról beszélek, vagy a felröpi gyártásról..
    De tényleg bocsánat, hogy nem úgy szeretném játszani ezt a játékot, ahogy te..

Ribiszke, szemike50, ebakos56 és 19 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon a gazdaraktári akciót csak álmodtam,,?:eek:o_O mert nem találom:wuerg:

mimi, Samborg, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Szia
    2806. hsz :p

mimi, barbi021951, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Tételesen fel volt sorolva mi NEM tartozik az 50% alá. Csupa olyan tétel, amelyikre RENDSZERESEN van akció. A gyárfejlesztés nem ilyen, erre tehát vonatkozhatott volna az 50%-os kedvezmény. Így egyszerűbb volt a bp-nek magyarázni, nem lehet hőbörgés.
    Egyébként csak elvi polémiát folytatok, nekem kettő hiányzik, így sem- úgy sem vennék (vettem volna)

-vadocka70-, genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ÓÓÓÓÓÓ akkor spórolok:pxDxDxD

mimi, Kuzdern, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.