Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Egy kis varázspor ránk is ránk férne.. mindjárt itt a november és a TOP-os pletyin kívül amit Máriusz látott a csillagokban semmiről sem tudunk semmit sem.. Máskor ilyenkor már szinte összeállítottuk a naptárat.. Érdekes és elgondolkodtató nem?
    Nincsenek képek és nincsenek hírek... :music:

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hmm.. én az egyszerűsítést nem úgy képzelem el, hogy bevezetnek valami újat a régiek mellé. Amúgy tényleg jó lenne, de nem egyszerű: ha valamit kivezetnek a játékból, jön az elemi erejű felháborodás; tök mindegy mi az, de a pajtákból csak ne vegyenek el semmit! (L. a tenyésztett rénszarvasok körüli többfejezetes huzavona.)
    Pedig túl sok már az állat, a fa, a növény. A bónuszok szinte már áttekinthetetlen sokaságban ömlenek ránk. A ládák lassan többen vannak, mint a raktárban, ahová a Frigyládát tolták be az Indiana Jones film végén. Túl sok a terület (tudom, hogy sokan keveslik...), az egyikre ezt nem lehet kirakni, a másikra meg azt. Az x-szer aratható dekorok borzalmáról meg ne is beszéljünk; amiben persze szintet léptek a naptár dekorjával, és kitalálták a fejleszthető korlátozottan aratható dekort... csúcs. Nem sorolom tovább, pedig lenne mit: a felhőktől az eventekig. Nagyon kellene valami lényegi egyszerűsítés, sőt, inkább teljes tabula rasa. De nem reménykedem benne, hogy a flash-telenített verzió ebbe az irányba megy majd el.

Lillapilla73, Anulu73, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Leszni lesz , de e hónapban
    A háromból kettő event :
    • Bahán lesz
    • 3 malomtermék . 3 féle gyertyát készítünk a malomban .
    • 1 eventnövény
    • Lesznek oszlopok, amiken tökök lesznek a tetején .
    Novemberi eventek
    • Lesz valami tenyésztő event , amelyben a hegyekben mászkálunk , és kincseket keresünk . Állatokat nem tudni mi lesz , de lesz valami felröpi .
    Aztán ezek is szoktak lenni
    • Gondolom a szokásos hétvégi , egy hónapos mini event
    • Telihold event .
    • A top event , ami elvileg nem lesz megérős
    • Cseresznye érik
    • Hellowin szezon .
    • Bármi .

Utoljára szerkesztett: 24.10.19
    455gtzgjnb, nyuszicica1, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

Na látod tudunk mi a topik témájával is foglalkozni, ha összekapjuk magunkat. xD:cry:xD
    Ebből engem a bármi izgatna legjobban, mert arról nincs pletyi még :D
    Mellesleg a 3-ból 2-t én nem soroltam ide, mert októberben kezdődik igaz novemberben lesz a vége.
    Kihagytad a felsorolásból a Halloween szezont is aminek szintén akkor látjuk meg a végét...

5. HéricsBáró

Pótoltam

Ebből a felsorolásból mi lehet a következő terv ? :D:inlove:

A pokoli juhászkutya : Mind a hat kategória tenyésztése jelvényekért
    Papagáj zűrzavar - tenyésztős event : Új állat tenyésztése felröpiért
    A vadon állatai 10. - tenyésztős event - 2019. augusztus : Hüllők, emlősök és ízeltlábúak tenyésztése jelvényekért
    Laza hiúz napok - tenyésztős event : Új állat tenyésztése
    Neonfényes ólak 9. - 2019. június : Páva, méh, hód és elefánt tenyésztése felröpiért
    Traktor-show - tenyésztős event : tenyészállatok bedobása
    Rackó nyaral - tenyésztős event : Ízeltlábúak , madarak és halak tenyésztése jelvényekért
    A vadon állatai IX. - tenyésztős event 2019. március : Ízeltlábúak, madarak és hüllők tenyésztése jelvényekért
    Maja majmok szentélyének napja 2. - tenyésztős event : Eventnövény és 6 kategória jelvényekért tenyésztése
    Kígyók temploma - anakondatenyésztős event : Új állat tenyésztése felröppenőért
    Rénszarvasroham - tenyésztős event : Rénszarvast kellett tenyészteni
    Iglurama : Ló , panda , és disznó tenyésztett változata
    Neonfényes ólak VIII. - 2018. november : A kaméleon és a pillangó tenyésztése felröpiért
    Üveges randi - tenyésztős event : 6 kategória állat tenyésztése jelvényekért , és felröpiért
    A vadon állatai - 2018. szeptember : Madarak , kétéltűek és emlősök tenyésztése jelvényekért

455gtzgjnb, nyuszicica1, Kincső52 és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Jó kérdés, ha engem kérdezel én neonost várnék, tehát jelvényes tenyésztés esetleg felröppenőért, de hogy erről mit gondol a játékmester azt nem tudom :D
    Ha újra új állatot vezetnének be akkor a tippem a halak kategória tenyészthetőségének bővülése jöhet szóba, vagy esetleg az ízeltlábúaké. Ha logikát keresnénk benne akkor farmosnak kéne lennie.. viszont tudjuk, hogy a logika itt nem játszik túl nagy szerepet és a tenyésztő eventek a legtitkosabb, legkevésbé kiszámítható sorozatot követő eventek (alapállatok szempontjából nézve) és még az utolsó pillanatban is érhetnek bennünket meglepetések lásd az elefánttenyésztést.

7. HéricsBáró

A farmos halaknál asszem semmilyen állat sincsen ?
    A farmos ízeltlábú a hangya , a szarvasbogár , a szentjánosbogár , pók , katica , csiga . A póknak van terményese .

Bahás hal : Cápa , mantarája , polip , angolna , tengeri póni

Bahás ízeltlábú : Rák , homár , botsáska , szitakötő ,

455gtzgjnb, nyuszicica1, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Még nincs, de majd lesz.. előbb utóbb xD:cry:xD
    Erről jut eszembe most milyen titkos következik? Ól vagy fa? Ha ól akkor farmos igaz? Mintha az angolna lett volna utoljára...

9. HéricsBáró

Emlős bezzeg van . Azokból elég sok a választék .

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Amúgy néha elgondolkozok, hogy ilyennek akarták, vagy így sikerült?!
    Nagy a baj, nagy a baj, ha már te ezt mond, akkor mi mégis mit mondjunk....

genka53, helena64c, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. zsanka0606

zsanka0606 Járnitanuló

Sziasztok! Abban kérem a segítségeteket,hogy vettem egy IPAD-ot 9.7.Szeretnék farmozni rajta,de nem sikerül elindítani a játékot.Ha valaki elmondaná nekem,nagyon megköszönném!

12. -gyöngy-581

Szia Toma :)
    Lassan én már abban sem reménykedem, hogy időben jön a flash-mentes játék.. néha úgy érzem, hogy ez itt fut amíg tud aztán lesz ami lesz..

13. HéricsBáró

Szerintem így sikerült
    Volt egy ötlet .
    Aztán abból egy része tetszett a játékosoknak .
    Azt elkezdték fejleszteni . Majd abból is egy része tetszett a játékosoknak , majd azt a részét is fejlesztették .
    Ezt megcsinálták ezerszer , és most itt tartunk .
    Én reménykedek benne , hogy jó sokáig húzzuk még , mert még elég sok mindent ki szeretnék próbálni . :inlove:
    Például körbenézni a 300. szint körül , milyen a levegő . :p

14. -gyöngy-581

Úgy legyen :D
    Én csak a mikulásvirágot szeretném látni egyelőre, de azt nagyon :D

15. klariszmama

klariszmama Aktív író

Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni.
    Hol és mikor kaptuk - nyertük meg a " Kelj fel és ragyogj" alapot - és hova lehetett kirakni.
    Most itt van rá egy rátevő de nem találom az alapot. Nagy káoszt okoz nálam ez sok függönyös kitehető. Biztos van valami logikai sorrendje amit ti használtok.
    Köszönöm a segítséget, Sikeres játékot és sok sok felröpit mindenkinek - mert nálam ma még kevesebb potyog mint tegnap- pedig tegnap sem kényeztetett el
    További szép estét és jó pihenést

16. HéricsBáró

Mikor táltosodik meg a pörgetés , hogy tudjunk róla szüretelni event dolgokat ? :inlove:

17. -gyöngy-581

Te szoktad mondani, hogy mindig az jön ami még nem volt.. hát talán ez is eljön majd egyszer :D

18. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép lehet tengeralattjáróból szemlélni a korallokat, helikopterrel szelni a kék eget, vagy csak egyszerűen egy terepjáróval off road-ozni. Ha mind a három szóba jöhet, az pedig csak jobb.
    Ehhez viszont szükségünk lesz, adott állatokra, adott tenyészállatokra, természetesen felreppenőre is.
    :)

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 17 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia Máriusz, szép estét Neked :)
    Ezen a jóslatodon most elgondolkodtam egy picit :)
    Neon kakukkot szerettem volna, próbáltam betuszkolni valamelyik helyszínre, de sajnos nem biztos, hogy sikerült :D
    A túraprogram ettől függetlenül tetszik és úgy gondolom felröppenőkért vagy jelvényekért fogunk tenyészteni :)
    A túrahelyszínek utalnak a kategóriákra? Víz, repülő vagy földfelszín? (hal, madár emlős?)

GA-BI-O-Farm, ursa11, vcsaba18 és 5 más kedveli ezt.
  20. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

:)

genka53, Imi*, csimbokarc és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.