Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Takarítottam ma , port töröltem , mostam , szóval volt időm gondolkodni . :D:inlove:

2. Technics11986

Technics11986 Fórum biztosa

Sziasztok csak meduza lehet mert ugye polip van.

tina07141983, -gyöngy-581 és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

sziasztok

Az utolsó, vagyis a 14. ajándék 1 db 3 órás farmmunkás kupon. a Bónusz ajádékok, azoknak akik minden nap átvették az ajándékokat 1 db 1-es szintű sárga és 1 db 2-es szintű narancs TENGERIMALAC-ól.
    Jó éjszakát mindenkinek Zsuzsa

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ajánlom figyelmedbe ezt a posztot :), nyitott kapukon kopogtatsz:)

tina07141983, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  5. Technics11986

Szia megnéztem és nagyon szurkolok hogy ki is nyiljon az a kapu-:)

Valentin napra farmunkás kupont és tengeri malac olakat kaptunk-:)

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Igen ezeknek az ólaknak én is nagyon örültem:) Szerintem, ha szerencsésen nyitogatod a titokólakat lesz medúzád is :)
    Új kódot találtunk az Farmerama FB oldalán: VALENTINE21 amit ad 1 db bónuszláda sok sikert a beváltásához is :D

tina07141983, helena64c, Goran és 9 más kedveli ezt.
  7. Technics11986

Szia köszönöm-:)
    Mondjuk eddigi gyakorlat szerint mindig vettem egy egy csomagot. Igaz hogy drága 630 farmaranyért de akkor elvileg garantált. Sőt az utolsonál le tudtam csapni a csomagban három mogyorospelle,kékszajkó 2 db

Meg elvileg van az emailek között is! BEMYVALENTINE

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.2.21
    fregolinyi, ildiko44, nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia ez nem az emailok között van hanem a hivatalos közlemények között jelent meg itt :D, de megyek és megnézem a fiókomat is :), köszönöm, hogy emlékeztettél rá :)
    PS: Az email fiókomban nincsen új kód, valamit összekevertél:oops:. Csak a szokásos 5%-os vásárlásra jogosító kódot találtam meg :)

Utoljára szerkesztett: 14.2.21
  9. pircsi33

pircsi33 Járnitanuló

Sziasztok, én most innen beraktam a kódot, s elfogadta! Hajrá mindenkinek :)

10. fiam62

fiam62 Fórum hercege

11. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Részletre nem lehetne vásárolni?!:eek:

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lehet egyszer..- mondjuk április elsején bevezetik a farmhitelt;)

soresne, inanna11, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia!
    Jó ötlet, ahogy FA-fa termi az FA-t termésből levonja a rendszer az adósságodatxD:cry:xD

tina07141983, Chate-farm, soresne és 4 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Ez egész jó ötlet . Április 1.-jén jöhetne is . :D

[​IMG]+ [​IMG] = [​IMG]

Ha tréfálsz , legközelebb zölddel írd! (átjavítottam)
    Nem szeretném ha máshol eme hozzászólás alapján megjelenne, hogy április 1-én aranyrudat fogunk gyártani!
    Kicsit megfontoltabban Jancsika!
    /Máriusz/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.21
    tina07141983, vihence, Rozi472 és 4 más kedveli ezt.
  15. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

On
    Sziasztok, azért követtem el ezt a hsz-t mivel a 3 Fa-fámból gyűjtögetett aranyakat pár napja szórtam el munkásokra és ezt a felhőt amúgy meg venném csakhogy már nem vásárolok semmit valós pénzen. Tehát megvenném, a napi 3 arannyal meg törlesztenék.xD:pxD
    Ezt a jövőben kivédve valószínüleg meg kell alkudnom és csak kell havi szintű melósokat vennem, az aranyaim meg hadd halmozódjanak másra így néha lenne egy kis örömöm. Én akartam most is Fa-fát de a több 100 ládából pár db IV-es szintű ládák nem.:cry::oops:-.-
    Off

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.2.21
  16. HéricsBáró

Ha már vetünk a ritkán használt területen , lehet majd növényt nemesíteni ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Miért akarsz Te az eventes területen nemesíteni? Amikor utoljára ott nemesítettem az úgy "elrontotta az üvegházat", hogy hónapokat kellett várni a javításra.. azt sem tudtam, hogy mi van a bónuszrekeszekben.. xD:oops::oops::music::cry:és úgy álltam neki nullázni. Szóval, ha kérhetem inkább ne nemesítsünk ott:music::oops::eek:

tina07141983 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Mert ha már eventes területen lesz , csak ott lehet termelni , és kéne más elfoglaltság is mellé .
    Ha nem lesz mellette event , akkor lehetne nemesítés .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Lehet én most lemaradtam egy eventtel, de melyik event lesz az ideiglenesen?
    És ha nem lesz nyitva feltöröd pajszerral, hogy nemesíteni tudjál?:music::D:DxD

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

Nem tudom , az egyik . De az is lehet , hogy a másik . Nem tudom . De ez elvileg márciusban lesz . :inlove:

Szóval a lényeg , ha már ott vandálkodunk , mit teszünk veszünk intézkedünk még ? :inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.