Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Máriusz.

Látni e esetleg olyan csillagsugárt ami a dekorok
    idejét csökkentené újra ?

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Máriusz :)
    Ezek a képek nekem sokat mondanak :D Főleg a kockázás. Nagyon szerettem, bár nem volt egy "olcsó" event a növényigénye miatt egyik verziója sem :D Talán most megkönyörülnek rajtunk és kevesebb kapálással is megússzuk?
    Az 5 egyformából álló sorokat még mindig nem tudtam teljesen kirakni, remélem most majd sikerülni fog :D
    Örülök neki, ha újra valami hasonlót kapunk :D
    PS: Ehhez hasonló mechanikájú lesz ez is, vagy tévedek?
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kockázatos-kihívás-4-2019-február.17674/

3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Ahogy látom a képeken, a kincskeresős ládikókat kapunk a mini-játékból, abból mehetünk a szobros eventhez építeni, onnan meg kapjuk a dobókockáshoz a játék lehetőségeket (+ növény / felrepi ellenében is). Szép összeköttetés lesz. :music:

4. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    Sajnos lassulást okozott a játékban, ezért amíg nem javítják ki a hibát, addig nem élvezhetjük a társaságát.
    :oops:

5. Vérbulcsú955

Vérbulcsú955 Járnitanuló

Sziasztok vajon milyen apropóból lesz a holnapi Rackó ajándék 2 órás tenyésztő robot???? A tenyésztős event csak 16-án lesz aktuális a sajtos holdraszállás tenyésztős része meg csak 25-én...

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nini , megint egy új érme :inlove:
    Szia
    Ezt fel tudod nagyítani ? :D

455gtzgjnb, Gio, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) balra lent van egy halacska, jobbra fent egy tengeri csikó (póni), balra fent esetleg egy rája :music: na de mi akar ez lenni? :)

rózsabimbó, Sali~*.*, Gio és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Szia
    Nem tudom . Egy fincsi étlap ? :inlove:

455gtzgjnb, jutka190226, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Ezeket fogja enni az új bahás állat? xD

rózsabimbó, Gio, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Sziasztok :)
    Tenyésztési kategóriák részleteihez mit szóltok?
    Az étlapról jutott az eszembe.. amit pletyka szintjén tudni vélük az az, hogy 24 óránként más és más feladatokat kapunk... Nem lehet, hogy ez a képsor odatartozhat?:music:Ez a hónap minden másban a rémségekhez kötődik... A tenyésztésnél még nem találtuk meg a kapcsot..

rózsabimbó, Gio, -Palika17- és 3 más kedveli ezt.
  11. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Így jó lesz?
    :D

12. -gyöngy-581

Szia Máriusz:)
    Nagyon szépek a kinagyított képek:D Köszönjük szépen :)
    Azt hiszem most beletenyereltem rendesen.. pedig csak kizárásos alapon gondolkodtam, hogy egyedül ahhoz tudom kötni :D

13. HéricsBáró

Tökéletes . :DAkkor ez a halas kosár . :inlove:Az emlős kosárban mi lehet ? :p
    Minden event , mindennel kötődni fog , és egy logikai teljes hónapos lesz végűl ? :inlove:

14. -gyöngy-581

A képen vegyesen vannak farmos és bahás állatok. Ez minden kategóriára igaz lesz? Mi dönthetjük el, hogy melyik területről származó állatot adunk be (farmról vagy baháról) a feladatba vagy teszünk be a terepbe a kategórián belül?

15. Rékuci1111

Szia :) eddig soha nem volt korlátozás, ha kategória szerint kellett beadni ;) a bahás állatok sokkal jobb pajtaértékkel rendelkeznek, így mindig azok a nyerők :D bár az emlősöknél a medve/macska/egér hirtelen előre furakodott (függetlenül a PÉ-től) :inlove:

16. HéricsBáró

Kérdezte már valaki , hogy mijaza a szezonpont ? :inlove: Mert ha nem , akkor mijaza szezonpont ? xD

17. -gyöngy-581

Itt még nem a csevegőben annál többször kérdezték :D
    Szia!
    Miután nem tudjuk, hogy mi lesz az event menete, berakhatnak például időkorlátos feladatot is ahol adott állatot kéne letermelni X idő alatt... Ebben az esetben már borulhat is az általad írt papírforma :D Nem tudom, csak találgatok :music:

18. mizzi73

mizzi73 Törzsjátékos

Üdvözlet mindenkinek, szeretnék köszönetet mondani a nyomozásokkal és a nyomokkal kapcsolatos értékes segítségéért.:inlove:
    Köszönöm, hogy ez a sötét hónap már nem olyan homályos !!!! :cry:
    Kellemes hétvégét

CsakJucinak12, nyuszi63, Rozi472 és 13 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Akkor jól láttam , hogy nem láttam itt .:inlove:
    Ha szezonpont , akkor utalhat , hogy szezononként kapunk x mennyiséget ?
    És akkor ez egy havi fizu ? Amit be lehet váltani valamire ?

Utoljára szerkesztett: 3.10.19
    455gtzgjnb, tandem6, Wolf[Black] és 6 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Szia :) elvileg annyit tudunk, hogy a jelvényekért minden kategóriában kell tenyészteni, állatokat/tenyésztett állatokat PÉ-ben kell bedobálni, és lesz időkorlátos állattermelés is. A PÉ-s dobálózásnál szerintem nem lesz korlátozás bahás-farmos állat szempontjából.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.