Pletykapad- Pletykák, jóslatok a várható eseményekről

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: JövendölőMáriusz, témanyitás ideje: 20.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És melyik nap érdemesebb pörgetni , ha az állat mennyiséget nézzük ?
    Mert szerintem ha kevesebb az állat , nagyobb eséllyel ad arany állatot

Akkor jobb a halak napján pörgetni , mint az emlősök napján ?

2. HéricsBáró

Változni fog az sms rendelés Új telefonszám az SMS rendelésnél!

Farmáruda frissítése - 2019. október:D

Jön benne a party pöri végtelenszer , és pont ma pörgettem el 400 db zöld pörgetést a farmárudából :cry::inlove:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Drágán mérik azt a PP-t vagy csak úgy érzem? Bár, ha belegondolok, hogy a bónuszok a normálon már kihalófélben vannak, lehet, hogy érdemes váltani? No ezt még megálmodom :music::D
    Érdekes egyébként: akkor mégis tudod, hogy mennyit pörgettél el? Nem szép a titkolódzás.. Velem meg számoltattál volna 400-ig xD:cry:xD

4. HéricsBáró

Ha a PP szón party pörit gondolsz akkor .....
    Egy terület komfort szupertrágya az 40 db .
    Az árudából 50 db szupertrágyát lehet kiváltani .
    Ha a nublonoknál akuzol , akkor a legnagyobbhoz 90 aku kell , ami 100 farmpengő ha 2 adag szupertágyát váltasz ki .
    Vagyis 100 farmpengővel kiváltasz 100 db szupertrágyát , és komforton szerzel 100 akut , amivel ha ügyes vagy szerzel annyi farmpengőt , amivel ki tudod váltani az 1 party pörit

Vagyis 100 farmpengő = 50 farmpengő = 1 party pöri . Amivel ha pörgetsz , és szerencsés vagy , kapsz 10 szupertrágyát .
    Vagyis 100 szupertrágya = 10 szupertágya

De ez egy nagyon elcsapott számolás spontán és BombadilToma az alaposabb szerintem .

Megszámoltam pontosan darabra . Nincsen semmi titok

5. -gyöngy-581

Jó üzletnek tűnik :D Nem tudom mi hiányzott eddig nekem :D

6. HéricsBáró

De ki tudja mi lehet ? Megvariálták a party pörit a gyökerénél , és betették a farmárudába .
    Hamarosan úgyis tenyésztős event lesz , ahol minden nap más állatokat lehet leszedni róla .
    Úgy látszik , nem fogy a szupertáp , és ezért mostantól pörgetéssel fogunk tenyészteni .

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusz kedves JövendölőMáriusz!:)
    A legutóbbi raktárház bővítési lehetőségnél csalódottan konstatáltam, hogy "csak" Manufaktúrák kiváltására kaptunk lehetőséget, igaz, farmos és Bahás kivitelből egyaránt 1-1 db-bal, de Vadaskertre nem.
    Ezért kérdezem, hogy látsz-e a csillagokban erre vonatkozó változást, lehetőséget, kaphatunk-e a közeljövőben Vadaskertet? Öt már van belőle, de szeretnék még beállítani belőlük, mert jó fejlődési lehetőséget látok benne.
    Másik kérdésem: a távolba szakadt barátaink, a Nublionok következő látogatásával kapcsolatos. Vajon viszontlátjuk-e őket hamarosan? Vagy még nem hallani felőlük semmit?
    Előre is köszönöm szíves válaszodat. :)

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Alapvetően jól számoltál, csak értelmetlen az egész. Sajnos az ilyesfajta trükközés nem működik gazdaságosan; sokat számolgattuk a Sörfesztivál eventnél, ahol gyakorlatilag csak felröpiért korlátlanul lehetett FP-t szerezni.
    Szóval a Te számításod szerint: 100 FP -> 100 szupertrágya -> 100 akku -> 50 FP -> 1 PP.
    Az én számításom: 100 FP -> 2 PP.

-vadocka70-, Gio, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Tudom hogy túlbonyolítok mindent . :cry: De legalább beletették :inlove:
    De ezáltal gondolom többet kell termelni , és tudunk mutogatni , hogy pörgess , és akkor tudsz eventezni ? Ez a jövő ? :cry:

10. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Sziasztok!
    0 - Rákóczi között:
    1.5- 13.8- 11- 4.5- 12- 8.5- 12.5-
    Rákóczi - Mátyás között:
    14- 18.5- 15.5- 19.4- 17.5- 21- 25.5- 22.5- 24-
    Mátyás - Mátyás+Rákóczi között:
    26.5- 28- 27- 30- 27.5- 35-

Kisebb kétszínű értéke alatt:
    60- 185- 215- 240- 274- 105 kerek sárga-
    140 zöld húsú, aprómagvas- 200- 220- 260- 275-
    130- 200- 230 sötét színű-
    kisebb kétszínű - nagyobb kétszínű értéke között:
    105 tüzes- 115- 280 kicsi piros- 186-

A kékek, a sólymos pénzünk értékéig megállnak.

Ezek két tucat alatt várhatóak.

Látni még tenyészállatokat is a beadandóknál, de ezek a legrosszabb esetben is
    összesen 2 tucat szupertáppal előállíthatóak. Erre felesleges kitérni.

(Változhat)
    :)
    ( Az adatok csak tájékoztató jellegűek, lehetséges változásokkal kapcsolatban a későbbiekben keresse fel jósát, vagy ha nem bírja idegekkel, gyógyszerészét)
    :wuerg:

dagi18, Imi*, -vadocka70- és 17 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia Máriusz ! Szép estét neked:):inlove:
    Köszönöm szépen a válaszodat, nekilódulunk a mennyiségek megfejtésének is. :D
    Ahogy nézem a mennyiségek nem olyan nagyok, simán teljesíthetőek, nem fogott túl vastagon a cerka :D
    Szavadon foglak és kereslek ezután is, -ha szabad- ahányszor kérdésem van :D Az idegeim jól vannak, így inkább maradok a kedvenc jósomnál:D:D:inlove:

Gio, -kidmama-, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Lehet kapsz egy kis távcsövet.
    Láttam a csillagok között olyan lehetséges eventet, ahol könnyebben boldogul aki pörget.
    Itt nem a bónuszokra, szuper dolgokra gondolok. Inkább eventkellékre.
    o_O
    .......
    Régen ha valaki aranyat vásárolt az kapott jutalmat.
    Lehet, hogy lesznek változások a vásárlásnál.
    (egy kis ösztönzés)

Jelenleg nem látni őket a szomszédos galaxisokban sem.

Jelenleg ilyet sem látni.

Ez majd kiderül. Látó vagyok, nem tesztpilóta.
    :)
    Most élezik a baltákat.

Kincső52, Chate-farm, dagi18 és 16 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

És ha lesz farmpengős tenyésztés , mik a számadatok ? :inlove:
    Az eventnél úgyis tenyésztünk , lesz farmpengő meg tenyészállat .
    A pörgetéseknél kapunk állatokat , és ha a tenyésztésnél kapott farmpengőt party pörire váltjuk , akkor duplán jól járunk .
    BP meg triplán , mert veszünk szupertápot , party pörit meg luxus bájitalt . A 3.-at nem tudom minek vennénk .
    Szia
    Na , akkor állj , malacperselyt eldobni messzire , kezek letiltva bármiféle akcióról , fórumismertető félszemmel olvasás .:inlove:
    Ez egy fa lesz , vagy egy új dolog ? :D

14. -gyöngy-581

Gondolom az, hogy visszatérjenek a zenekari tagok túl rózsaszín álom lenne, de valami ahhoz hasonlót képzeljünk el, vagy teljesen más dolgot?
    Az apró betűk nem zenére utalnak sajnos, tudhatunk valami közelebbit is róla?

15. HéricsBáró

Ha egy aktuális növényt lehet szüretelni róla a megfelelő eventben , az jól hangzana .
    De jobban örülnék egy aktuális cserjének , ami a megfelelő röppenőt adja .

16. -gyöngy-581

Elég rejtélyes vagy, többször olvastam el mire felfogtam mi is az értelme annak amit írtál :D Aktuális növényt eventben legkönnyebben a földről tudsz szüretelni ahová előtte elvetetted :D, de lehet, hogy tudnál ennél egyszerűbb módot is? Hasonló elven, mint az automaták amik adják a magot (páfrány, dinnye borsó?)? Vagy a varázsfa ami felröpit ad?
    A Gazdabba sajna nem jöhet vissza, így Pannit újra biztos nem kapunk a vásárlás után..
    Nem sok mindent hagytunk ki a sorból ami az eventezést segítheti.. De az is lehet, hogy nem függ össze az eventekkel a jutalom :D

17. HéricsBáró

Akkor tetszene az automata , ha megmaradna végleg , és event szakos lenne .:inlove:

18. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok esetleg valaki 35-ös baha növényre tudna mondani valamit? nem találom sehol lehet nincs kiváltva, rávezetést elfogadnék, (hányadik kamra, hanyas számú stb, nagyon köszönöm a segítséget) :)

JövendölőMáriusz kedveli ezt.
  19. GN12

GN12 Haladó

semmi extra, csak simán szúr

20. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

nagyon köszönöm, nem volt kiváltva, de mostmár ki van :D

JövendölőMáriusz, Kuzdern, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.