Visszajelzés Profik a magasban! - 2021. április csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 27.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!

Ebben a játékban szerezhetsz duplázással két dekort és hat fejlesztést.

Azt Te döntheted el, hogy ezeket a fejlesztéseket hogy osztod el a dekorok közt.
    Megteheted, hogy 3-3 db-ot raksz mind a kettőre. Így mind a kettő ad ládát.
    Választhatod azt is, hogy egyre ráteszed mind a hatot.

Az előttem lévő hozzászólásokból jöttem rá, hogy ez a dekor kitehető a
    Kísértetjárta kúriába is. Így módosítva az előző elképzelésemet én mind a kettőt
    3-3 dekorral fejlesztem, mert a láda amit ad az jó.

maszilva, Namiamano, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet, amit lehetett dupláztam.
    Mindenkinek sikeres repülést kívánok!

maszilva, jófarmerlány, Gio és 13 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap este kb 8 óra felé végeztem az eventtel, hogy mit és hogyan terveztem már leírtam előző hozzászólásaimban. A terveim szerint dupláztam mindent, kivéve a dekorfüggönyt abból elszalasztottam egyet, azt sikerült elrontanom, de nem zavar, mert így is jó. Egy dekorra rápakoltam az összes fejlesztést (5 db-ot) és ennyi. Alapom van egy felesleges, jó lesz majd felhőre :)
    A felröppenők kiegyensúlyozottan, jól jöttek mindig volt elegendő a malomba. Egyszer nulláztam 1 területen amaránttal, mert megszorultam egy kicsit :D
    3 szál kamélia hiányzott a befejezéshez, evett a méreg tőle, de azért megoldottan :DxD:cry:xD
    Örültem és élveztem ezt az eventet, köszönöm szépen a játékot :)
    Sok sikert kívánok mindenkinek aki még játszik vele :)

maszilva, Gio, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  4. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Sziasztok!
    Két lépésre vagyok a végétől, és elfogyott a felröpim :(
    Ha a szomszédaim ugyanolyan buzgalommal viszonoznák a napi ajándékokat, ahogy én küldöm nekik, akkor éppen végeztem volna, de hát ez van. 32 röpi hiányzik, most már a következő aratásra várok. Eventgaz még maradt is. Sokat dupláztam.
    Kivételesen szerencsém volt a pörgetésekkel is, a felröpikért 0 perceztem.
    Mindenkinek szerencsés repkedést;)

jutka190226, Kuzdern, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  5. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Tanulmányi célzatból repcsizek.Kóválygok mint gólya mellékterméke a levegőben.Megajándékoztam magam két duplázással,mert hát ugye azt is tesztingelni kell így első alkalommal hogy is működik.Oly annyira jól hangzott az exedra talányos név(nem emlékszem hogy lett volna ilyenem) így dupláztam rá.Ahogy bekerült raktárba és megláttam mi lehet belőle nem volt őszinte a mosolyom.Fácánból már van egy pár.És amilyen az én formám ezekből is az lesz.Amúgy tetszetős jól játszható kis minijáték.Az első futamból még hátravan 7 lépés.Nem kapkodok.

jutka190226, -Erbrow-, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  6. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Az új dekorra gyűjtött és egyben erre az Eventre is szánt 180 db pörgetésem eredménye ez lett (Ólgőzös töltelék, bájital, XXL fa; CsP, csatnik nélkül.):
    • 6 db Party pörgetés, ami hozzájön a 180-hoz, mivel talált volt, elpörgettem
    • Róza-doboz 3 db; Polip doboz 4 db; Hóember-doboz 2 db; Mókus-doboz 5 db; Kecske-doboz 7 db;
    • Csillag 34 db; Aranybabán 11 db; Farmmunkás kupon szum. 48 h; Tenyészállat 16 db;
    • Szupertrágya 290 db; Szupertáp 72 db; Kacsa Sz T 68 db; KK Turbó t: 98 db;
    • F. pengő 70 db; 100 % TP/TPP bónusz 1 db (24 h);
    • Növénybevételi +1-es 3 db
    100 %-os bevételi bónuszt hármat láttam, távolról. 200 %-ost egyet sem. Nem volt 3-as szintű állat- és 1-es szintű műhelynél magasabb ól. Fa és ólbevételi bónusz nem jelent meg a keréken.

A %-os bónusz lett volna a hab a tortán, nem reméltem és nem is sajnálom. A dekoroknak nyitottam is területet a Hajótörötteknél, 300 FP-ért. A sok láda majd segít egyre inkább önfenntartóvá varázsolni a farmomat.

Tulajdonképpen a teljes event nyereményeivel egyenértékű cuccot pörgettem, így hogy van helyem, külön hasznos is számomra. (Egy hónap és a Zsibongó pillangókból meglesz a Mammut is! Még, jó, hogy van hozzá XXL-es feljesztésem.)

A mostani eseményt hármasával lépkedve teljesítem, duplázva a dekort és részben a fejlesztéseit, szezonpontokat, bónuszládát farmaranyat.
    Sokat segít a 3 db 6 órás, 1+ növényes bevételi, valamint Jack ajándékát egyszer még kiélvezem.
    Fejben az event már letudva, már csak meg kell csinálni. Várom a következő izgalmas eseményt.

Jó szórakozást Mindenkinek!

Üdv: Nami.

jutka190226, PZoli64, -Erbrow- és 5 más kedveli ezt.
  7. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Hát nálam most jött el az a pillanat hogy a holnap kezdődő tenyésztős eventkor fogok legközelebb belépni a játékba.Már az egaz aratása se érdekel úgy mint a gyöngyszerzés se érint.Eddig csökkenő tendencia röpiknél tovább folytatódott.Az iménti aratásnál kaptam kőkemény 16 db röpit 1*1 teljes területre.A tenyésztősre is csak azért hogy ha már letermeltem a szalamandrákat el is tenyésztem őket.19 normál és 3 pp pörgetés eredményét inkább nem is említem.Sok sikert mindenkinek.

Nagyii58, jutka190226, -Erbrow- és 2 más kedveli ezt.
  8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Valójában engem sem érdekel, mert egyetlen gyöngyöt sem sikerült szereznem, igy azt a felhősort bizony nem fogom megszerezni, de már nem is érdekel. Már írtam, hogy egre inkább unom a játékot, de még hagytam magamnak egy kis időt, de lehet, hogy kár volt, mert semmi igazán érdemleges nem jön sehonnan. Én is dupláztam ahol szerettem volna, arra már erőm se volt, hogy gyüjtögesem összesítsem mit sikerült ebből kiszedni. Majd lasan a végére érek, nem sietek sehova, alaku, ahogy szeretnék, ezek szerint én már nem is szólhatok bele....Sok sikert mindenkinek, aki csinálja.....

Nagyii58, jutka190226 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. -Muszasi-

-Muszasi- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, mert erről nem láttam sehol információt, hogy a 4. futam végén a felhősor duplázható-e?
    Ugyanis azt néztem, hogy nem tematikus felhősorról van szó és nagyon szépen adja a tp/ttp-t.

ördög0 kedveli ezt.
  10. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Röviden, nem

Nagyii58 és denisadina kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Pedig benne van az ismertetőben:
    4. Nyereményduplázó gomb[​IMG]
    Ezzel a gombbal lehetőségünk van duplázni a következő nyereményt.
    (Pl. lehetőségünk van duplázni a következő szupertáp nyereményt.) Felhősort nem tudjuk duplázni!
    Fontos tudnivaló, hogy csak abban az esetben aktív a gomb, amikor a következő lépés egy nyeremény!
    Köztes "üres" résznél nem aktív a gomb.
    Szükséges malomtermék: 1 db Derengő üzemanyag XXL

(Másrészt soha nem kaphattuk meg ugyanazt a felhőt kétszer, és erre a jövőben sem lesz példa.)

maszilva, Nagyii58, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  12. -Muszasi-

-Muszasi- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ. :)

Nagyii58 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap gyékénnyel vártam a játékot, összesen 299 röpit adott.
    Elpörgettem kb. 50 normál és kb. 300 PP-t.:cry: (Addig pörgettem, míg nem adott %-os jutalmat.)
    Ekkor jött egy 200%. xDElőtte kaptam még 4 db +1-et. Így egy Jackkel és KKT-val sikerült 6 körben
    megtermelni a növényeket. (+ szupertrtágya, süti, fehér ártatlanság és egy felhő.)

A felröpik 6 + 1 Pannival:
    1. kör 49 + 27
    2. kör 45 + 31
    3. kör 49 + 32
    4. kör 44 + 33
    5. kör 44 + 48
    6. kör 33 + 34
    Báró uram bölcs tanácsát megfogadva először az 1. és a 4. futamot vittem végig.;)
    Így már tegnap fel tudtam díszíteni a felhőt.

Ma sajnos elég sokat pihentek a Pannik, így 4 db röpi híján meg vagyok mindennel.
    De türelem rózsát terem, majd holnap reggelre meg lesz. :D

Mindent beleszámolva 41 helyen dupláztam.
    Kiváltottam a liliomokat. Mától naponta 14 utalványt kapok. (2db Csaliláda L)

Aki befejezte annak gratulálok, a többieknek sok sikert és jó játékot.

maszilva, Namiamano, he1951 és 7 más kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Az event fele már berepülve.. ;)

PZoli64, Nagyii58, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt, a következő aratással a 2. repülő is célba ér;)

A felhőm még messze van... de a következő repülő azt veszi majd célba;)

PZoli64, Namiamano, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Hála a tegnapi bónusznak már az ötödik futamnál tartok. Mondjuk csak a zsetonokat meg a bónuszládát dupláztam idáig a dekor annyira nem izgat. Felhőt beüzemeltem most már nyugisan termelek semmi plusz,mert a kedvenc nyársorrúm megadta a hiányzó gyöngyöket is tehát az a felhő is beindítva.Itt már többet duplázok mert ráérek. 0 perceztem is ezért pótolom amit lehet utána rámegyek megint a mammut fára. Jól jönne csak sokat kér. További szép napot és jó játékot kívánok.

PZoli64, Namiamano, he1951 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem ma elérem a felhőt;) Ez a 3. repülő pályám... amit teljesítek... :music:
    szezonpontokat duplázom;) a függönyt is dupláztam egyszer... egyszer pedig simán léptem rá.. de a dekor menü töltelék lesz.. szóval nincs gond;)

18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Repülős event letudva! xDxDxD
    További jó repülést mindenkinek!:)

PZoli64, Namiamano, he1951 és 4 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Gyerekek én még repülök...hol esik hol fúj, de csinálomxD

jófarmerlány, vihence, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  20. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Repülős event kész:) A felhő beüzemelve.
    További jó játékot mindenkinek!:)

cirmi54, inanna11, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.