Visszajelzés Profik a magasban eventcsevegő - 2023. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia!
    Én a váza ikon alatt találtam meg!

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Esetleg ezt Fejlődési taktika keresed?;)

Sali~*.*.*, maszilva, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Akkor talán a Fejlődési taktika topikot keresed (A Törzsasztalon található): https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/
    Beko topikja is némileg hasonló hely volt, de az már archiválásra került, csak olvasni lehet: https://board-hu.farmerama.com/threads/beko-topikja-volt.14672/

HéricsBáró, maszilva, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  4. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Nagyszerű, nagyon szépen köszönöm a segítséget Mindkettőtöknek!! Ez az amit kerestem!

genka53, juliannakoczkas, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A hozzászólásodban benne van a miértre a válasz :)
    Miért kellett Neked több? Azért, mert sokat dupláztál és szinteket is váltottál gondolom :). Gondolom jóval többet mint a minimum amivel én számoltam. A szintváltások, a duplázások mind eszik az üzemanyagot. Azt, hogy Genka mit és mennyi váltást számolt azt majd ő megírja, ha erre jár, de én tudom, hogy egy nyíl egyenes legegyszerűbb utat számoltam ki, a szükséges elemek duplázásával :)
    De szerintem a mi számolásunk egy jó kiindulási alap volt, irányadónak megfelelt.
    Gratulálok a végéhez :)
    További szép napot kívánok és jó játékot :)

6. Sarkibence

Sarkibence Fórum-zöldfülű

Olvastam Husvéti nyuszi szuvenir-ról, amit május 6-ig lehet átvenni. Nem találom sehol.

7. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Pár poszttal visszább, az előző oldalon és ennek a tetején ilyesmi kérdésre már válaszoltunk. A dekort a szezonban lehetett megszerezni, amennyiben csináltad. Ha megvan, mert kiváltottad, a dekorok között keresd.
    Kérlek, legközelebb ilyen jellegű kérdéssel a megfelelő topikban, a fórum főoldaláról nyíló "Segítség" rovatok valamelyikében érdeklődj! -> https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275
    Jó játékot!

stb_farmer, vihence és -Erbrow- kedveli ezt.
  8. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!
    Véletlenül nem a felhőt akarod megduplázni? Azt nem lehet. Duplázni úgy tudsz, ha egyszerre egyet lépsz és van nyeremény. Ez így segítség, vagy más a kérdésed?

Ismertetőből:
    4. Nyereményduplázó gomb
    • Ezzel a gombbal tudjuk duplázni a következő nyereményt. Használatával a repülési folyamat alatt egy lépést haladunk előre (Pl. lehetőségünk van duplázni a következő szupertáp nyereményt, vagy az adott futam végén lévő dekorfejlesztést / az alap dekort.) Felhősort nem tudjuk duplázni!
    • Fontos tudnivaló, hogy csak abban az esetben aktív a gomb, amikor a következő lépés egy nyeremény! Köztes "üres" résznél nem aktív a gomb.
    • Szükséges malomtermék: 1 db Luxus bioüzemanyag

9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Ott a felhő van a sor végén, és nem kér luxus üzemanyagot, hiszen azt nem lehet duplázni.

stb_farmer, vihence, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  10. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Szia !
    Tudom,hogyan kell duplázni.Nem is néztem ,hanyadik futamot reptetem ,csak a vég : duplázás.
    Szia !
    Teljesen igazad van,benéztem :sleepy:

mandityalexandra és Kuzdern kedveli ezt.
  11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Event letudva, felhő beüzemelve. További jó játékot mindenkinek :)

cirmi54, barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  12. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event kész, felhő beüzemelve! xD
    Sikeres repülést kívánok a még "küzdőknek"! :)

.barbi1., Samborg, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Az utolsó pályát repülöm, remélem készen leszek holnap, mert vasárnap jön haza az unokám a kórházból és mivel első unoka a családban, a lehető legtöbb időt szeretném majd vele tölteni (de természetesen csak úgy, hogy a szülők ezt ne vegyék zaklatásnak, rájuk telepedésnek).
    https://kephost.net/p/OTE1NDk4.jpg

maszilva, Crispello, stb_farmer és 20 más kedveli ezt.
  14. balu

balu Haladó

Event kész ! Kitartást és sok sikert a még küzdőknek!

inanna11 és barbi021951 kedveli ezt.
  15. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Szia! Gratulálok az unokádhoz, nagyon aranyos gyermek, jó egészséget kívánok a mamának és a babának. Az utolsó pályához nagy figyelem szükséges, ide-oda lépegetni kell, mert az ajándékok is nagyon jók. Sikeres befejezést kívánok.

nagymami2, jutka190226 és Tavirózsa kedveli ezt.
  16. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Szia! Gratulálok neked, Nekem junius végén jön a második unokám...../alig várom/!!!!!!!!!!

soresne, .barbi1., nagymami2 és 3 más kedveli ezt.
  17. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon szép!:inlove: Szeretettel gratulálok!:inlove:
    Még nem kezdtem elröpködni:), egyenlőre termelek;) és olvasgatok:p!

soresne, jutka190226, Tavirózsa és 2 más kedveli ezt.
  18. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Szia. Biztos hogy kész leszel, én is az utolsón szédelgek az életben nem bírom a repülést .... Gratulálok a picihez tündéri, nagyon gyorsan nőnek látogasd addig ameddig csak tudod vagy engedik xD.... tapasztalat ;)

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Gratulálok a kisunokádhoz! Nőjön fel szeretetben, békességben, biztonságban! Jó egészséget és sok-sok boldog percet kívánok
    mindannyiótoknak! Nagymamának lenni a legjobb dolog a világon, s Te ezt épp Anyák napjára kapod meg.:)

József Attila /idézet a Március c. verséből

Mert mi teremtünk szép, okos lányt
    és bátor, értelmes fiút,
    ki őriz belőlünk egy foszlányt,
    mint nap fényéből a Tejút, -
    és ha csak pislog már a Nap,
    sarjaink bízóan csacsogva
    jó gépen tovább szállanak
    a művelhető csillagokba.
    1937 március

Fuhur, .barbi1., PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  20. dongó6

dongó6 Fórum-zöldfülű

Szia!Nekem a végén egy lépésre volt a nyeremény, mégsem engedett duplázni.Hozzá teszem, nem a felhőt akartam duplázni.

Utoljára szerkesztett: 6.5.23
    farmeres53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.