Visszajelzés "Réges-régen..." csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 9.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Elég sok a régi képeslap.o_O Esetleg új naprakész lapja van valakinek?;)xD

czutika, lukimi, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hozzám csak a szuperinfo jön, az meg nem napi. :p

DevilMókus, lukimi, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  3. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! A képeslapokat hol tudom ellenőrizni? Előre is köszönöm a segítséget?

Kuzdern kedveli ezt.
  4. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.

Be lehet nevezni?! Nekem 2295.:):music:

5. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, a pajtában tudod megnézni, ha lenyitod a növények fült, és kiválasztod az Egyéb lehetőséget. ( nekem ha a Minden lehetőséget választom, lefagy.)

Ribiszke, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem fagy le, csak kegyetlen hosszú ideig molyol a lista elkészítésével - és nem jelzi semmi, hogy éppen gondolkodik valamin. Ha kivárod, meg fog jelenni a teljes lista, de inkább érdemes elkerülni a használatát.

7. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, köszi :) igen így van, jó hosszan gondolkodik, általában nem várom meg, hanem frissítek, de azért próbálkozni szoktam, hátha épp sikerül....szóval inkább meghagyom a lehetőséget, hogy gondolkodjon észrevétlen.

lukimi, Kuzdern és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Lassan, de célba érek, ha meg éri, ha nem. :D ;)

jutka190226, jucus100, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Még egy bő óra és készen lesz a harmdik rész is, pedig a ma délutánt átaludtam.
    1162 képeslap.

Utoljára szerkesztett: 12.1.20
    jutka190226, jucus100, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Kész a 3. rész, esőn bahán saquaro a totemért zuhatag nem pi-piszkálva mert szeretem a sok ládát is mármint bontogatni és a zuhatagom (is) érte van.

marcsi152, DevilMókus, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  11. Mykuszy

Mykuszy Törekvő

Hozom a szokásos formámat! Lemaradok mindenről(majdnem):) A gazos event összejött,a többi bukta. Most is hiányzik egy szemüveg,de legközelebb holnap 3-kor aratok! Sok sikert azoknak,akik még nem végeztek;) És gratula akik már igen:)

12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A délutánom nagyrészt kiesett, így az első kör (felszaporítás)
    után mindenképp a komfortos gyarapítást csinálom, bár amúgy is az a kedvencem.
    Mivel az ilyen rövidtávú eventhez feleslegest pazarolni a kerékforgatást, ezért nem is pörgettem, mert majd jó lesz az a pöri a szülinapi nagy eventhez. Ellenben megemlítenék egy dolgot, amelyről sokszor elfeledkezünk, miszerint a szigeten RACS helyett az ananászos süti használatával komfortban kettővel több termést tudunk aratni. Ez bruttóban KK nélkül 19 db-ot, KK val 25 db-ot jelent területenként, míg RACS -csal aratva, KK nélkül 17 db-ot, KK -val pedig 23 db-ot tudunk aratni. ;):D
    Ráadásul ezáltal az ezzel egyidejűleg aratott Baha fák +1 db fatermést is adnak, és a gyémánt rekesz tartalmát sem kell folyamatosan váltogatni. :D

maszilva, Fuhur, bocsika67 és 15 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Én erről nem meg feledkeztem, én nem is tudtam...ma is tanultam valamit;)...

bocsika67, Atali, jutka190226 és 8 más kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Akkor már megérte, hogy megírtam ezt ;):D:inlove:.

maszilva, bocsika67, jucus100 és 2 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Kicsomagoltam a második körben kapott talányost!

Sárga gólya és -pocok lett. Úgy, hogy a csúnya rózsákért adom szívesen, cserekor! :D 2:1- ben ;)

16. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Szia! nekem is hiányzott 1 szemüveg, de rábeszéltem magam a 350 Ft-os "régi törpe kosár"ra. Ellenkezik az "én tuti nem költök a játékra" elvemmel, de talán ennyi belefér.

Leho69, genka53, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Narancs sün, narancs páva, egy fokkal jobb.

zsani_apja, genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. zsani_apja

Elég húzós lesz a vége. :( Lehet valami alibit kell kitalálnom holnap délelőtt, hogy haza tudjak ugrani befejezni. :D nem szeretem ezeket a 14:00- ás befejezéseket. Általánosítani kellene már a 18:00- ra. Lehet csak nekem jó, de legalább akkor én is végeznék! :D Amúgy ezt komolyan gondoltam.

Kuzdern, Atali, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nem értem.:music:Minden felhőd meg van ami elérhető volt.o_OHa időbe végeznél dupla annyi lenne?o_O:p:D
    Egyébként rádobsz 1 kis zöld cseppet éjjel komfortra kk- val reggel aratod , meg kell lennieo_O
    Én színházba voltam délután mégis kész leszek mindjárto_OAludtál délután?o_O

Kuzdern és genka53 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Azzal csinálom, viszont 36 2x2- es kockán. Most komforton van a növény. Reggel fél 7- kor elmegyek dolgozni és vége. Nem vagyok folyamatosan, sajna. Amúgy nem panasznak írtam, csak közöltem a tényeket. :p
    ..hoppá, most olvasom a végét! :D
    Neem, ha 6- ig lenne, akkor biztos végeznék, mert sima 2x2- en, nincs egy óra az érés. 16:30- kor érek haza alap esetben. Ritka, ha megcsúszok.

Kuzdern, genka53, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.