Visszajelzés "Réges-régen..." csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 9.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Helyesebben: négy nap alatt 1415 röpi, ebből első nap kell 395, a többi három alatt pedig összesen 1020. A régi képeslap felröpi folyamatosan jön mindhárom farmos területről mind a négy napon.
  ---------------------
  Amire a hasonló eventeknél oda kell figyelni, az ismét a dekor. Viszont most nem centizték ki annyira, mint szokták, minden nap reggel és este leszedve, és minden reggel/délelőtt fejlesztve megcsinálható. A 3. nap után pedig már 6 órás lesz, ami könnyebbség, illetve utolsó este egy fejlesztést rátéve, reggel már 3-at ad a nosztalgiaszemüvegből. De a 8 órás érésidejével, némi reggeli felhős gyorsítással háromszor is aratható késői fennmaradás nélkül is, és akkor aztán végképp nincs gond. A dekorok érésidejét több felhő is gyorsíthatja, ne feledkezzetek meg róluk:
  Húsvét 2015 (5%)
  Haldorádó 2. (10%)
  Hímes tojás festő (10%)
  Gyümölcsbólé (5%)
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.20
 2. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Szia Az a röpi 4 napig folyamatosan jön.Nem 1 nap.Olvasd el még 1* az ismertetőt:

  Régi képeslap
  FONTOS! Az event teljes idején gyűjthető, az utolsó küldetésben is kéri a feladatsor!

  [​IMG]
  Érkezhet:
  • növények, fák, állatos és terményes ólak aratásából az alábbi területeken:
   • főfarmon, szédült szántón, erdei tisztáson
  • Ajándékként küldhető (az ingyenes mennyiség erejéig
  • A Varázsfa ebben az eventben Régi képeslap felröppenőt ad.
  Visszaváltási érték: 29 TP, 20 CSP
   
 3. happyman1980

  happyman1980 Fórum ismerője

  Sziasztok!
  A bubó pajtája kitehető végső fejlesztése, ami 60% tp bónusz mindenre, az minden területre hat, vagy csak azon ahová kihelyezzük?
   
  osztrak12, -kaktuszable-, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
 4. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Nincsen olyan dekorunk, ami csak arra a területre ad TP-bónuszt, amire kihelyezzük. Vagyis ez is mindenre hat. Tudomásom szerint a játékban a kupák és a Pannik az egyedüli olyan dekorok, amik csak az aktuális területre hatnak. A bónuszrekeszes rendszer nem is tesz lehetővé területi megkülönböztetést, még farm / Baha viszonylatban sem. Csak azt tudják korlátozni, hogy TP-re vagy BTP-re hasson.
   
  osztrak12, Fatther, Rebcsok és 11 más kedveli ezt.
 5. Ditti58

  Ditti58 Fórumelemző

  Jól átvágódtam... Láttam, hogy 4 fordulós gazdaköris feladatok jönnek, nem néztem meg alaposabban, de láttam, hogy van 2 új gazdaköri küldetés. Gyékény...! iszonyat mennyiségben!!! :wuerg: be is vetettem mindent gyékénnyel, mivel horror áron van még a piros kosaras boltban is... víz-trágya-szupertrágya-KKtrágya.... de hát ezt nem lehet győzni! - gondoltam! Megnéztem a további beadandókat, szörnyű...! Le is mondtam róla! Aztán jobban megnéztem, ez "csak úgy" gazdaköri, az eventes holnap jön...xD
   
  Boccio71, osztrak12, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
 6. petya2007

  petya2007 Fórum mestere

  Sziasztok

  Ezek a feladatok most olyanok,hogy 24 óra alatt kell letermelni az adott területen pl a 2.ik napon a 2100 db régi gazt-25 kacsát-25 mormotát-50 pockot???

  vagy pajtából is be lehet adni??

  köszi
   
  osztrak12 kedveli ezt.
 7. jutka190226

  jutka190226 Törzsjátékos

  Szia! Én úgy értelmeztem, hogy csak a gazt kell letermelni a többi mehet a pajtából. Remélem jól értelmeztem mert 25 jávorszarvast nem tudok egy nap alatt letermelni. A többit még csak-csak de egy ólból 25 nem jön le.Nem tudom ki mivel várja én hosszú növényt ültetek általában bejön.
   
  osztrak12, -kaktuszable-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
 8. petya2007

  petya2007 Fórum mestere

  én meg remélem....

  de azért jó lenne ha egy staff megerősítené :)
   
 9. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Mindent a pajtából kell beadni.
   
  Boccio71, osztrak12, -ágianyu33- és 10 más kedveli ezt.
 10. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Nagyon helyes, mostanában nincs is értelme elpakolni, mert mindig van mit kapálni. :D
  Szia. A bahás csak vasárnap lesz, majd szombat este leszedem azokat a hosszúakat, amik nem érnek be 2-ig. Ott nem fogok pakolászni, leszedem és event után visszarakok mindent.
  Viszont erre a kis Bubó tojásra érdemes lesz figyelni annak, aki keveset van gépnél és szeretné az összes fejlesztést. Holnap gyorsan ki kell rakni kezdéskor, aki éjfélkor még ébren van, az arassa le és a fejlesztéseket minél előbb fel kell pakolni. A holnapi 2. feladat gyémántját ki is lehet hagyni, mert az nem ad fejlesztést, így csak 12 db kell a Nosztalgiaszemüvegből.
   
 11. briguka

  briguka Fórum ismerője

  Szép estét! Egy újabb event, amit nem a dolgozó népnek találtak ki. Nem panaszkodás, csak egyszerű ténymegállapitás részemről, mert ha meg akarom szerezni az első fejlesztést, akkor péntek du 4-től szombat reggel fél 5-ig kellene 275 röpi. Nem adom fel, de nem tartom valószinűnek hogy ezt ennyi idő alatt megadja. Ha igen, örülni fogok, ha nem, akkor veszett ügy a többi, hiszen a hétfői-keddi napra du-s munkarend vonatkozik, azaz növény vasárnap 14-től hétfő 12-ig kell hogy meglegyen. A keddi röpit meg tudom gyűjteni hétfő este 23-kedd délelőtt 12. Mindent összevetve nekem kicentizték, úgyhogy reményem nem sok, pedig akartam volna a 60%-os tp bónusz lehetőséget. Sok sikert és nagy hajrát minden nosztalgiázó gazdának.
   
 12. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Mindentudó orákulum

  Szia!
  Nem ilyen rossz a helyzet. 14 órakor kiteszed a tojást, egy óra múlva aratod. Ekkor átalakul Bubó tanyává, ami már adja a nosztalgiaszemüveget. Reggel learatod, és az ajándékba kapottal együtt készre csinálod az első feladatot. De az sem baj, ha ezt a reggeli darabot elteszed a következő feladatra, mert az első gazdakör csak egy fejlesztést ad. A 2/GY nem kötelező, sőt, simán kihagyható... Innentől pedig elég reggel és este leszedni, és reggel rátenni a megszerzett fejlesztéseket, így is problémamentesen meg lehet csinálni.
   
  maszilva, Lillapilla73, PalMa és 18 más kedveli ezt.
 13. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia, segíteni szeretnék egy picit. Ha tudsz, most ültesd el a leghosszabb növényedet vízzel és trágyával, amit holnap 4-kor tudsz aratni. Ha van Pannid, akkor azzal arasd majd le. 4-kor rakd ki Bubót,, azt add be a 3. feladat gyémánjába és rögtön rakd rá a fejlesztést.
  A holnapi Régi képeslap felrepi kell majd a 4. küldetésben is, de azt folyamatosan kapod a 3 farmos terület aratásakor, azzal nem kell foglalkozni.
   
 14. Szama

  Szama Fórum bárója

  Hát, ez érdekes lesz, hogy tudom e csinálni. Jó lenne, de az új melóhelyemen sajna nem nagyon van arra lehetőség, hogy telefonon arassak-vessek, mert nagyon nem lehet a telefon a kéznél. :(
  Tudom, nem kötelező csinálni, de ezek a 24 órás játékok nagyon nem jók az olyan dolgozóknak, mint jelenleg én.. :(
  Majd meglátom, hogy mit sikerül kihozni belőle.
  Mindenkinek sok sikert, és sok felröpit!
   
 15. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia. Akinek kevés az ideje, annak picit másképp kell játszania és főleg a kezdésre kell nagyon rákoncentrálnia. (Bár a kezdésre mindenkinek, mert nagyon nagy előnnyel indul az, aki kezdéskor sok felrepit kap). Ha nagyon meg akarod csinálni, akkor érdemes mindent lebontani és a lehető leghosszabb növénnyel várni az eventet mind a 3 területen.
  Sok sikert.
   
 16. Kata_rzis

  Kata_rzis Fórum admirálisa

  Sziasztok!

  Vajon bánnák a modik, ha - az eventes hozzászólások mellett - egy nosztalgiatopikot csinálnánk ebből a csevegőből és megosztanánk az újabb játékosokkal néhány régi képet és sztorit?


  Megreszkírozva egy pozitív választ, kezdem én:

  [​IMG]
  Réges-régen még így nézett ki a Kerge kertem, akkoriban még nem roskadozott a pajtám porosodó dekoroktól. Persze "friss farm-házasként" még dúlt bennem a romantika, és - sokakhoz hasonlóan - ittam Drága Uram, PharmeRgazDa "rövid szösszenetekben" ránk ontott bölcsességeinek minden szavát. Bizonyára többen emlékeznek rá, hogy akkoriban ki is adattam a memoárját:xD
  [​IMG]

  Réges-régen a tenyésztés sem volt egyszerű dolog, de akkor is szerettük és bőszen űztük. Akkoriban még a termőterületre kellett kipakolnunk a tenyésztelepeket és mindbe egyesével kellett beletenni az állatokat. Keverni persze akkor is kevertünk. Ki így, ki úgy! ;)xD
  [​IMG]
  (Nyugi, ez csak egy bug volt.)
  Remélem, sikerült egy kis mosolyt csalni az arcokra! :)
  Üdv, Kata
   
  Utoljára szerkesztett: 9.1.20
  vm68, 55nagyi55, BriGitta75 és 50 más kedveli ezt.
 17. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia Kata. Leginkább Pharmer memoárját szeretném elolvasni lefekvés előtt, de szerintem úgy fogunk innen repülni, mint a vadludak. :D:D:D
   
  csopke1, anci091551, icuska1948 és 18 más kedveli ezt.
 18. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Szia Kata!

  Mivel ez egy eventcsevegő és elég odafigyelős eventről van szó, nem lenne szerencsés a sok off írás.
  De!
  Az ötlet jó!!!!!!
  Nyiss egy nosztalgia topikot a törzsasztalon. Az engedélyt itt és most megkapod rá.
  A topiknyitót nyugodtan fogalmazd meg te és ezt az írásodat viheted is 2. hozzászólásként. A linkjét ide is és akár az aláírásodba is beteheted.
   
  vm68, jólóbarát, Lillapilla73 és 23 más kedveli ezt.
 19. Kuzdern

  Kuzdern Fórum admirálisa

  Engedély megadva? Király vagy Zsu! vagy Királynő...xDxDAz event számomra kötelező..:D:D
   
  csopke1, Atali, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
 20. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Szia Beko. Nem akarok beleszólni, inkább csak egy észrevételt tennék: nem tudom hogy egy nosztalgia topicot mennyi ideig lehet fenntartani, de azt saccolom, hogy nem sokáig. Az első pár napban leírja mindenki a mondandóját és utána miről fognak beszélgetni? Ide most 2 oldalt írtak, szerintem sokan nem eventeznek, itt is elférne az a pár hozzászólás, mert ki fog halni a fórum.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.